המחזור ה-34 בפרמיירליג: יונייטד מביסה את טוטנהאם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏24/4/09.

1. פול סקולס Member

משה, סלח לי שאני לא מצטט את ההודעה שלך, היא ארוכה..
    כמובן שלא חזרתי בי, זו הייתה ציניות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

זה נכון שכל התארים האלה עושים את יונייטד למה שהיא, והם תארים לכל דבר ומי אני שאזלזל אם השחקנים טסו ליפן כדי לזכות בהם,
    אבל בתכל'ס, כשאני בא לכתוב כזה משפט- שמתאר את הקבוצה שלי (שהמטרה שלו, סמויה או לא, היא להעמיד את אוהד ליברפול\ארסנל וכו' במקום), אני יכול לכתוב רק את "אלופי אנגליה", כי זה היחיד שאני שלם איתו, שמוכיח באמת מי הקבוצה הטובה ביותר..

my 2 cents..

דרך אגב, כולם לקרוא את ההודעה שמעליי (חוץ מהקטע על הקהל שגם הוא צריך להיות מנוסח מחדש)..
    ככה כותבים מהבטן.

"פוקסים"... "אופי"... כנראה שזה תלוי באיזה צד של המתרס אתה..

נערך לאחרונה ב: ‏26/4/09
  2. spurs229 Member

34 דקות, הפנדל היה בדקה ה-56. עד אז הייתם פשוט קצת יותר טובים.

:aaarofl: :aaatv: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

3. Ryan Giggs11 Member

כל כך הרבה אובייקטיביות במשפט אחד. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

4. ksla Member

בוא אני ינסח לך מחדש :

הקהל של ליברפול מול הקהל של יונייטד :
    תשאל כל בנאדם אובייקטיבי ,יתן לך תשובה ברורה ,הקהל של ליברפול הרבה הרבה הרבה יותר טוב ,מעודד ,מרעיש ,מכניס לאווירה .
    תשאל את טל ,תקבל הרצאות על אקוסטיקה ,לא שומעים טוב בOT כי הוא גדול יותר מאנפילד ,סיפוריי סבתא ,הריי גודל האצטדיון קשור בעובדה ש10 דקות אחריי משחק שיונייטד הולכים להפסיד 20 אלף אנשים כבר בחוץ ? ויחי ההבדל הקטן שבליברפול הרוב נשאר עד הסוף ולא חשוב מה ,גם בהפסדים שרים את YNWA ,אז גם פה - האקוסטיקה מפריעה ? לוקחת חלק ?

זה מזכיר לי שאותו טל אמר שקאריק וג'רארד הם בערך באותה רמה רק ש ג'רארד בא לידיי ביטויי יותר כי בונים עליו את המשחק או משהו כזה ,בקיצור ,בנאדם שמאכיל את כולם בשטויות ומשום מה אנשים לא נוטים לקטול אותו על השטויות שהוא מדבר ,עושה ממכם טיפשים .

אז כן ,קהל ? עדיין יש מישהו שבכלל יכול להשוות את הקהל של ליברפול לזה של יונייטד במשחקים ביתיים ? עולם אחר....אבל מה עושים כשהאמת כואבת ? מסלפים ,כמו טל .

5. פול סקולס Member

מה אתה רציני?

לא היה ברור מההודעה שלי שאני חושב כמוך,
    אלא שאני הייתי כותב את זה פחות בארסיות?

"מסלפים".. כן כן..

בוא נגיד את זה ככה:
    ממה שאני שומע, מהכורסא בבית,
    הקהל באנפילד הרבה יותר פעיל מזה שבאולד טראפורד.
    יותר מזה אני לא יכול להגיד, לא הייתי באיצטדיונים האלה אף פעם.

חבל לנסות לצייר אותי כטמבל על דברים שלא אמרתי ואפילו לא התיימרתי לומר...

6. ksla Member

פשוט לא היה לי כח למצוא את כל הטעויות שנתנו ליונייטד נקודות העונה ,אני בטוח שהייתי מגיע ל 15 נקודות לפחות ,אבל מה זה משנה עכשיו ,אמרתי : מזל טוב על האליפות ,ועדיין ,המועדון הגדול באנגליה הוא ליברפול ,תוך כדיי דיברתי גם על הקהל ,דברים אוביקטיבים לחלוטין ,המסורת של ליברפול והתארים שיש לה רבים מאלו של היונייטד והקהל של ליברפול לא סופר את זה של היונייטד ,מרגיז שיש כאן אנשים שמספרים סיפוריי סבתא על קהל ש"נותן פייט" לקהל הטוב בעולם בעיניי רבים עם סינים ויפנים שלא יודעים מילה באנגלית .

7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא בכלל לא הגיב על המשחק הזה(לפחות עד עכשיו), מאיפה מגיעה ההתקפה האישית הזאת עליו? תרגע ומהר.

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

טל, בניגוד אלייך, מבקר במגרשים, ובזמן שאתה כותב על האווירה כאן בבית מהטלויזיה הוא במגרש עם האוהדים ומוסר דברים ממקור ראשון.
    אתה יכול לדבר כרצונך על גדולה של קהל או קבוצה, או כל ויכוח אחר שתנסה להעלות כאן כדי להסיט את תשומת הלב מהעובדה שבעשור וחצי האחרונות התהפכו היוצרות באנגליה ומנצ'סטר יוניטד בדרך לעקוף את ליברפול כקבוצה הגדולה באנגליה. אבל כל זה לא אכפת לנו היום.
    אנחנו הולכים לישון עם חיוך אדיר ושמחה בלב, כשאוהדי ליברפול ילכו לישון שוב מתוסכלים ומאוכזבים.

Scouser Tommy, אני ראיתי את ההודעה כהומוריסטית. ההערה על למצוא עבודה היא הערה שנאמרת בציניות כלפי אוהדי ליברפול, וכך גם שאר הדברים שנכתבו בהודעה. אתה לא באמת מאמין שהוא איחל למישהו מוות, אלא כתב את זה כתגובה לדברים שנאמרו. בכל מקרה הוא התנצל על הדברים שלו, ולכן אני מעדיף להתעסק בעובדות, והם שאנחנו במילא...
    WE ALREADY SCUMS
    WE ALREADY SCUMS
    WE ALREADY SCUMS
    WE ALREADY SCUMS
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/4/09
  9. George Best Member

ksla

הקהל הביתי של ליברפול טוב מזה של יונייטד.
    קהל החוץ של יונייטד הוא הטוב באנגליה, ואת זה אמרו גם שונאי יונייטד.

בוא נזרום איתך לגבי הקהל הביתי - מה הפואנטה שלך?
    ואיך זה קשור לזה שליברפול ראויה לזכות באליפות?

10. פול סקולס Member

ואייאקס המועדון הגדול בהולנד ומכבי ת"א המועדון הגדול בישראל.
    SO FUCKING WHAT?

(מחקתי פה משפט שעלול היה להתפרש כפרובוקטיבי.)
    בעצם הדרישה לכבד\להעריך את הישיגה של היונייטד בשנים האחרונות,
    מישהו פה זילזל בליברפול? במועדון? בקהל? באיצטדיון?
    מדברים על הקבוצות, על ההווה,
    וכרגע ההבדל במגרשים או בטבלה הוא הפוך מהמגמה שההודעות שלך מציירות.

נערך לאחרונה ב: ‏26/4/09
  11. ManUtd Fan Member

איזה הגזמות הולכות פה.
    לא, לא היה פנדל. כן, גומז בהחלט נגע בכדור ולפי החוקה זה לא פנדל. וכן, בהחלט, אם נזכה באליפות זה בגלל השופטים. פחחח. גומז ממש ליטף את הכדור (וכמו שאמרתי, לכן זה לא פנדל) אבל זה באמת היה כל-כך ברור לשופט? הוא נגע בכדור מאייה לאחר הנגיעה של קאריק (ושוב, הנגיעה של גומז היא נגיעה קטנה מאוד שקשה לשים לב אליה) מה שככל הנראה בילבל אותו ולכן שרק ווב לפנדל. לנו היו הילוכים חוזרים, לו היה מאית שנייה להחליט. זה לא ברור כמו שכולם עושים מזה. אז כן, זאת טעות שהביאה איתה מומנטום אדיר והלוואי שהשופטים היו מושלמים, אבל איפה הייתה טוטנהאם בכל הסיפור הזה בשביל למנוע את המומנטום הזה? הרי הם עדיין היו ביתרון. שום מילה על האופי של יונייטד? נו בטח, העיקר לקחת זכוכית מגדלת ולהתחיל לנתח כל שריקה לטובת יונייטד.

12. Stretford Ender Member

אני מזכיר לכולם שזה דיון המחזור ולא המקום להתקפות אישיות על משתמשים אחרים. לחזור לכדורגל בבקשה.

13. _Rushie Member

אני לא כל כך מסכים.אולי בעונה שעברה זה היה נכון אבל העונה אני גם הולך עם הסקאוזרים.

משה אוחיון,אתה מדבר כבר כמה פוסטים על אופי של קבוצה אלופה,ושליברפול תסתכל ותלמד אבל אתה שוכח שליברפול הראתה הרבה יותר פעמים העונה אופי של קבוצה אלופה מאשר אתם,מלא שערים בדקה ה85 ומעלה,בפיגור או בתיקו.לפחות תדייק בעובדות.

14. George Best Member

אין כזה דבר חלוקה לעונות.
    ובעצם מה שמשתמע מהדברים שלך שקהל החוץ שלכם הוא קהל של טרמפיסטים (יעני כשאתם בעונת השיא שלכם, הקהל טוב יותר)...
    אבל שוב, לא חושב שיש כזה דבר "העונה הקהל יותר טוב".

15. _Rushie Member

בשנה שעברה אנפילד היה שקט מאוד יחסית לבדר"כ במשחקי הליגה והעונה הוא התעורר וכל משחק יש תצוגה רצינית.
    ומנגד,יצא לי לראות לא מעט מחציות או משחקים שלמים שלכם העונה ועונה שעברה ואין ספק שבעונה שעברה קהל החוץ שלכם היה יותר דומיננטי.זו הכוונה לחלוקה לעונות.