המחזור ה-34 בפרמיירליג: יונייטד מביסה את טוטנהאם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏24/4/09.

1. George Best Member

קח לדוגמא את המשחק מול סיטי באנפילד - כל המשחק היה נשמע כמו דקת דומיה.
    ואגב, אם אתה טוען שהשנה הקהל שלכם באנפילד מעודד יותר, זה לגמרי מוריד מהאיכות שלו (מתי שמצליחים אז העידוד גדול יותר).

2. cantona#7 Member

האיכות שידור בארץ גם במשחקים של יונייטד וגם של ליברפול זבל . עד שאתה לא נמצא שם במקום האמיתי ביציע,אתה לא יכול לקבוע שום דבר . אני בספק גדול אם בארץ הרגישו דרך הטלווזיה את מה שאני הרגשתי מהיציע באיווד פארק ( לא בשביל משו,להתלהב או להתחצן חלילה).

3. George Best Member

אז אחרי צפייה בהילוך חוזר מזווית יותר טובה - אין פה פנדל, מודה ומתוודה, מהזווית הזו סוף סוף רואים מגע של גומז עם הכדור.
    אבל אני חושב שהגזמתם, הפנדל שקיבלנו מול בולטון (רוב סטיילס, אלא מה) באולד טראפורד היה הכי הזוי שראיתי מזה שנים (וקיוותי שרונאלדו יפספס), אבל אין לי ספק שלא מעט שופטים היום היו שורקים באותו הרגע כי זה נראה מבלבל.
    כן טעות שיפוט, אבל הגזמתם.

נערך לאחרונה ב: ‏26/4/09
  4. eastlands Member

בסט- לך לישון וכשתתעורר , תבין כמה אתה חסר מושג , הפנדל הרג את טוטנהאם , אחר כך הגיע שויון שסידר השופט במתפרצת אחרי התקפה של טוטנהאם ופאול ברור , נכון עדיין גילתם אופי אדיר , אבל את הרוח והתנופה קיבלתם מהשופט היום .

אגב גם היום טרונלדו היה אמור לסיים את המשחק מוקדם מהרגיל ,הצהוב בגול היה אמור להיות השני לפחות אחרי שחמק במפתיע מצהוב בתאקל מכוער , היה גם התפרצות זעם כלפי השופט אחרי פאול ודרישה ליד , אבל הווארד ווב כבר אמרנו.

5. George Best Member

כשווב שלף צהוב לרונאלדו על החגיגת שער, הייתי בטוח שזה השני.
    לא יאמן שהוא לא קיבל צהוב על הבעיטה בלנון, בזה אתה צודק.

אבל תבין מה משגע אותי אצלך -
    אתה מציין שהגיע לו צהוב על ההתפרצות על ווב אחרי הנגיעת יד, אבל חלילה לא מציין שאכן הייתה נגיעת יד ברורה, שהייתה צריכה לגרור לכדור חופשי ממרחק של פחות מ-20 מטר, וכך רונאלדו לא היה צריך להגיע למצב של התפרצות...

6. eastlands Member

וזה בדיוק מה שאתה לא מבין , התפרצות הזעם הזאת לא צריכה בכלל להגיע ! כי אם היה מותר על כל טעות שיפוט להשתולל כך ולהפגין זילזול בתנועות ידיים ,אז כולם היו מתנהגים כך , ולכן המציאו חוק ,אבל מה החוק הזה כלפי טרונלדו בדכ לא מיושם , למה ? לא ודע

7. George Best Member

ומה גורם לך לחשוב שאני לא חושב שמגיע לו על זה כרטיס צהוב?
    וכמה פעמים ראית אותי כותב שאני לא סובל אותו ומת שיעזוב?

מדהים איך כשנוח לך אתה זוכר כל אות בהודעות שלי מלפני כמה חודשים, וכשלא נוח אז הזיכרון שלך פתאום נהיה כמו של יורם ארבל.

8. eastlands Member

יורם ארבל , עד כדי כך הדרדרתי ?

טוב לפחות חזרנו לדבר על המחזור , ולא על תחרות העידוד בדף האחרון .
    לא יודע המשחק היום הזכיר לי את המשחק ההוא נגד שפילד וונסדי , אז כבשתם בתוספת הזמן (ברוס המכוער ) ידעתי שתחזרו פשוט ידעתי .

המשחק שלנו בעוד שבועיים יכול להיות משחק ההכתרה שלכם , איזה פחד ! מעניין מי יקבל את הכבוד במשחק הזה ,ריילי או ווב ? האמת לשניהם מגיע , קשה לפגוע באחד מהם , היתי נותן מחצית לכל אחד .

9. George Best Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

הנגיחה ההיא של ברוס הייתה אולי הנגיחה הכי חזקה שיצא לי לראות.
    מפחיד...

אגב, המשחק מולכם יהיה משחק הכתרה רק אם ננצח ברייברסייד וליברפול תאבד נקודות גם מול ניוקאסל בבית (בדיחה טובה) וגם מול ווסטהאם בחוץ.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עדיין מחכה שמישהו כאן יתפרץ בעצבים ויספר שמייק ריילי עלה ליונייטד במקום בגמר הגביע כי הוא לא שרק לפנדל ברור על דני וולבק שאפילו המכשיל, פיל ג'אגיילקה, הודה שהיה לו מזל שלא נשרק דבר.

אבל לא. על טעויות נגד יונייטד אף אחד לא מדבר. פעמים רבות זה קורה בגלל שיונייטד בדרך כלל פשוט מנצחת למרות טעויות שיפוט, אבל גם כשזה לא מצליח לנו העולם שותק. אבל חס וחלילה תקבל שריקה גדולה מוטעית - ותעזבו אותי עם השער השני, זו לא שריקה מכרעת ויש כאלו 15 כל משחק - וכולם בפאניקה ומכריזים שהשופטים נותנים ליונייטד משחקים.

11. KirkH Member

כולם מדברים על האופי של מנצ'סטר יונייטד.

אף אחד לא מדבר על זה שמולם עמדה קבוצה עם אופי של קבוצת ילדים א'. כי הם טוטנהאם, טוטנהאם הוטספר ותסמכו עליהם כשהעניינים הופכים לטיפה מלחיצים.

שנה הבאה תחזירו את החולצות החומות לזכר ההפסד לווסט האם ואירועי המריוט. ככה לפחות אף אחד לא יתבלבל.

12. THE STRETFORD END Member

עברתי עכשיו על דיון המחזור ואני חייב לציין שכמעט כולם דיברו על הכל...חוץ מכדורגל,
    דיון ברמת ז'.

ksla

כבר היה לנו דיון בעבר על קהל באולד-טראפורד וקהלים אחרים,
    כששאלתי אותך אם אי פעם היית באולד-טראפורד בכדי להעביר דעה ממקור ראשון,כתבת שלא,שמעולם לא ביקרת שם,
    ביום שתוציא כסף ותיסע במיוחד לראות כדורגל מחוץ לישראל,ביום שתגיע לאולד-טראפורד מספר פעמים בכדי לראות ולשמוע מקרוב מה ומי,
    כשתעשה זאת גם באנפילד ובמקומות אחרים,
    אז אולי נוכל להקשיב לך,אבל להעביר דעה ועוד דעה כזו נוקבת מהכורסא בסלון....
    אני מבין שאתה מתוסכל,אני מבין שאתה מקנא אבל זו בעיה שלך,לכן,
    תמשיך לאכול את הלב ולך תמכור תותים.

13. קינג לדלי Member

וד"ש ונשיקות מלוקה.

תביאו סריס...

14. בועז Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

רעיון מצויין. אתה גדול...

15. קינג לדלי Member

http://www.newsoftheworld.co.uk/multimedia/archive/00036/516PEN_36455a.Xxx

ON THE SPOT - Hurelheo Gomes beats Michael Carrick to the ball before the United star tumbled over

Even Sir Alex admitted Webb got it wrong. The United boss said: "We were a bit fortunate with the penalty. Last season Harry Redknapp came here with Portsmouth and got a penalty that shouldn't have been given.