המחזור ה-34 בפרמיירליג: יונייטד מביסה את טוטנהאם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏24/4/09.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ושוב, למה לא ראינו כזה על

THE MOMENT MAN UTD LOST THE FA CUP?

2. eastlands Member

לא ראינו ?
    בכלל לא דיברו על העליה של אברטון לגמר , כל מהדורה נפתחה בפנדל ובתגובה של האף , ועדיין אני לא משוכנע שהיה פנדל כמו שאני לא משוכנע שקאהיל עשה עבירה על ווידיץ ,בדרך לשער בטוח.

נערך לאחרונה ב: ‏26/4/09
  3. Ryan Giggs11 Member

אפילו מבצע העבירה טען שאכן היה פנדל.

4. ksla Member

קודם כל ,זה שאתה מוציא כסף על ליסוע לשם ואני לא ,לא הופך אותך לצודק .
    אין שום קשר,אל תתרברב לנו פה על זה שאתה נוסע ומבזבז כסף ,זה התחביב שלך ,כמו שלכול אחד יש תחביב וכל אחד מוציא כסף/משקיע זמן בהתאם למה שהוא רוצה ומסוגל ,אז אל תשחק לנו אותה פה איזה בנאדם מיוחד ,כי עליי הרושם שאתה קנית לעצמך כאן לא עובד ,אני לא ירשום כל מה שאני חושב כי זה פשוט ימחק אחר כך אז חבל .

שוב אתה סובייקטיבי ,שוב אתה לא מודה שהקהל של ליברפול גדול בהרבה מזה של יונייטד ,בכול מובן ,בעידוד ,בלתת אווירה ,בלדחוף ...שוב אתה מסלף את האמת ,ושוב אתה מנסה לעשות אותנו טיפשים בטענה "אני הייתי ,אתה לא " .
    אז אוקיי ,אני מקווה שנהנת להיות בחברת יפנים וסיניים ,שדיברתי איתם ,לא יודע אם גם אתה עזבת את האצטדיון בדקה ה 80 כדיי לא להתקע בפקק ,האמת לא מעניין אותי ,כי אני יודע בברור ,מהכורסא שלי בבית ,לא צריך להיות גאון גדול כדיי לדעת ולהבין ,שהקהל של ליברפול עולה בכול פרמטר על זה של היונייטד ,אתה יכול להתפלסף,להתפלץ ולהתהפך כמה שאתה רוצה זה לא יעזור לך כי יש אמת אחת ,אמת שמקובלת על כולם חוץ ממך כמובן ומעוד כמה אוכליי לוקשים שבינינו לא עבדת קשה כדיי להאכיל (בעצם תלוי מה זה קשה ,11 אלף הודעות ? ) .

יום טוב .

5. eastlands Member

קסלה- התגובות שלך הם מהאסלה .

וכמה לטחון שאתם הקהל הכי בעולם , חאלאס תתבגר , ואז אפשר יהיה להתיחס אליך בכלל.
    ,

6. THE STRETFORD END Member

ksla

הרושם שקניתי פה?
    אני משחק אותה בן אדם מיוחד?
    סינים,יפנים,11 אלף הודעות....

תגיד לי,בן כמה אתה?בשיא הרצינות אני שואל.

אני לא היחיד פה שנסע לראות במיוחד כדורגל,אני חושב ש 75 אחוז מהפורום עשה זאת בשלב כזה או אחר או לתקופה כזו או אחרת,אז איך אני יכול להיות מיוחד?
    רק לי יש דרכון?
    וכל מי שנסע,גם לאולד-טראפורד כתב דברים טובים על האווירה כשהיתה כזו,וכתב על אכזבה או מה שזה לא יהיה במשחק מסויים או במשחקים של קבוצות אחרות במקומות אחרים,
    להם אני יכול להקשיב,כי הם היו שם,אתה אכול קנאה,עם רגשי נחיתות והתגובות הילדותיות שלך שלך מראות זאת.

תמשיך להיות אכול מבפנים,זה מגיע לך.

ואגב,פטריס אברה אחרי המשחק על הקהל:

"I have to say congratulations to the fans. We came off 2-0 down and were clapped off the pitch by our fans. That’s unbelievable.

"The fans were very important today and I’d like to congratulate them. It's very difficult for opposition teams to play at Old Trafford when the crowd gets behind us."

7. ksla Member

"אתם" ? ממתיי אני אוהד את ליברפול ?

ועוד פעם אתה מנקר מסביב ,רק מסביב ,מה בדבר התוכן ? שוב אתה מתפלץ ומתפלסף ,דבר איתי תאכלס ,מסכים או לא מסכים עם הקביעה שלי ? ,או שאתה מפחד לעמוד מאחוריי המילים שלך בכתיבה שהיא "דוגרי" בלי לבלבל את המוח מסביב ,אז הנה ,אני ישאל את זה פשוט :

איזה קהל נחשב מעודד יותר ,דוחף יותר ,מכניס לאווירה ,מעודד ברגעים קשים ,או בקיצור טוב יותר ?
    יש לך תשובה ישירה להביא לי בלי להתפלסף ? אני מניח שאין לך ,כי זה נוגד את השקרים שאתה מאכיל את כולם ,נוגד את צבע המשקפיים שיש עליך ,הריי איך אתה תודה בכזה דבר ? ,איך אפשר לצפות ממישהו שיודה בכזה פרט גדול כשהוא אפילו טרח לנסות להכניס לנו למוח שקאריק הוא בערך ברמה של ג'רארד .

ושוב ,בבקשה ,אם אתה יכול לענות לי ישירות , בלי להתחמק ,אם לא אז עדיף שלא תגיב בכלל .

האכול היחידי פה זה אתה לפי הבריחה שלך מהנושא עצמו ,במקום להתעסק בי ולדבר שטויות כהרגלך ,דבר איתי דוגרי ,הנושא עצמו ,במה אתה לא מסכים בדברים שלי ,או שבעצם אתה מסכים אבל חס וחלילה להודות ?

8. George Best Member

לדלי,
    על הפנדל השתכנעתי למרות שזה מאוד מאוד מבלבל.
    אבל אין שום מצב שהשער השני לא היה חוקי.
    דיברת על עבירה - על מי בדיוק הייתה העבירה?ראיתי עכשיו את כל המהלך פעם אחר פעם, שום דבר.
    נבדל של ברבה?ואתה עוד שולח אותנו לקנות משקפיים?

http://img19.imageshack.us/img19/1392/90399292.Xxx

נבדל ברור, אה?
    או שצ'ורלוקה הוא תייר על המגרש ולכן הוא לא נחשב?

וכמו שחשבתי - ווב סימן ליתרון לעבירה שבוצעה על שחקן שלנו.
    תפסת טרמפ על ווב.

9. THE STRETFORD END Member

ksla

למה לא ענית לי בן כמה אתה?למה אתה מתחמק?

מה שאתה מבקש הוא בלתי אפשרי,
    כי כל משחק הוא שונה...אבל צריך להיות שם בכדי להבין ואתה לא עשית זאת בכדי להבין זאת.
    משחק נגד פורטסמות או פולהאם לא יהיה באותה האווירה כמו משחק נגד ארסנל למשל,
    משחק תחילת עונה לא יהיה באותה אווירה כמו משחק לקראת הסוף וכשיש מאבק על אליפות
    ועוד עוד ועוד

לקבוע חד משמעית מי הקהל הכי טוב או הקהל כזה או כזה..זה גם ילדותי לפי העקרונות שאתה מחפש אבל בגלל שאתה כזה אני בכל זאת אענה לך,
    כל קבוצת אוהדים תטען אחרת,
    אין פה נוסחא חד משמעית,
    הקהל של שיטי טוען שהוא הכי נאמן כי הם הולכים אחרי הקבוצה במספרים יפים למרות הרבה שנים רעות
    אז אוהדים של גרימסבי למשל יכולים להגיד שגם הם הי נאמנים כי גם הם הולכים אחרי הקבוצה למרות שנים קשות יותר ויחסית לגודל הקבוצה ככה גודל הקהל שלהם.

לא קבעתי שקאריק ברמה של גרארד אלא כתבתי שבנבחרת,יכול מאוד להיות שקאריק בגלל סגנון המשחק שלו יכול להועיל לא פחות ואולי יותר גם על חשבון גרארד או לאמפארד כשהם לא מנפקים את הסחורה,
    הוא פחות בכותרות ופחות נחשב וזה אולי משפיע אבל בגלל שהוא פחות כוכב אולי זה יעזור לו להפעיל את האחרים טוב יותר,כמו שהוא עושה ביונייטד.

ושוב,בן כמה אתה?

ואת התשובה שלך,אם תענה אני אראה רק בעוד יומיים,
    אני נוסע לטייל קצת באנגליה,לראות נופים,
    אני מקווה שאתה לא תכנס להתקף היסטריה ילדותית אם אני אגיד לאחר מכן שמנצסטר היא עדיין המקום הכי יפה עלי אדמות.

10. ksla Member

THE STRETFORD END

אני בן 18 .

אתה שוב הולך מסביב ,משחק אותה ראש קטן ,נותן לי דוגמאות מפה ומשם ,אבל אם המצב היה הפוך אני בטוח ב 100% שהיית מביא כל טיעון כדיי להוכיח שהקהל של יונייטד הכי טוב ,כמו שדרך אגב עשית שנה שעברה לגביי קהל החוץ (וכמו שאריאל עשה ממש לפניי עמוד או שניים) .
    אז מסתבר שכשנוח - אפשר מייד לחתוך ולהציג עובדות ,כשלא נוח - אפשר להתפלסף וללכת סחור סחור,לטעון שאין בדיוק דבר כזה מצידך זה מראה קצת על צביעות ,כי זה לא אתה שקיטלגת קהליי חוץ שנה שעברה וקבעת שהקהל של יונייטד הוא קהל החוץ מספר אחד ? ,אז פתאום אין דבר כזה ? ,או שאפשר למדוד רק כשזה קהל חוץ ?(שוב ,כמובן רק כשנוח ).

אני עדיין לא יוותר ,ולא יתן לך להוציא אותי ואת כולם כאן טיפשים ,אז נלך לפי הנוסחא שלך ,יש משחקים שפחות יש עידוד ויש משחקים שיותר ,בוא נעשה השוואה בין 2 הקהלים במשחקים הכי גדולים ,ליגת אלופות נאמר ,עדיין אתה לא רואה את ההבדל בין הקהל של ליברפול לבין זה של היונייטד ? ,שוב - לקחנו את השיא,ליגת האלופות ,שלב מכריע מול קבוצה גדולה ,יש לך תשובה ?

11. the white pele Member

עשרה קבין של טימטום נפלו לעולם. לא השארת כלום לאף אחד?

12. THE STRETFORD END Member

ksla

לסיכום כי אני באמת חייב ללכת,חבר בא לבקר אותי מהארץ,שכרנו רכב,נוסעים לטייל
    וגם ככה התייחסתי אליך יותר מדי וזה לא מגיע לך עם הכתיבה,הסגנון והרמה שלך,

קהל החוץ של יונייטד נחשב לטוב ביותר,אני גם חושב ככה,
    רודס מהפורום חושב שדווקא ניוקאסל,
    אז,מי צודק?יש נוסחא חד משמעית?
    רודס לפחות נסע ונוסע לראות כדורגל והולך למשחקים ולכן אני מקבל את הדעה שלו,לא מסכים איתה אבל מקבל,
    הוא היה שם בכדי לדעת וזו ההרגשה שלו,זכותו.

אתה יותר טוב תתחיל להתכונן לקראת הגיוס הקרב ובא,ליצנים כמוך מאכילים הרבה הרבה חצץ בצבא,
    ועד אז,אל תשכח להמשיך לעקוב אחרי כל מילה שאני כותב ולעקוב אחרי מספר ההודעות שלי,
    הנה,עוד אחת,

בהצלחה ילד.

13. ksla Member

וזה יצא ממקלדת של שקרן כרוני שמתפלסף ומאכיל לוקשים חופשי אנשים כאן .

אם זה שאני אומר אמת דוגרי הופך אותי לליצן אז לא נותר לי מה להגיד ,
    אתה שקרן ממדרגה ראשונה ,פלספן ופלצן ברמות הכי גבוהות ,פטאתי פשוט ,הולך סחור סחור ,מסביב ,לא מדבר לעצם העניין ,מה הקשר הגיל שלי והצבא עכשיו ? בגלל שאין לך כל כך מה להגיד ושוב הלכת סחור סחור ? כי נתקעת בלי מילים ? נראה כאילו אתה טובע ואתה נאחז בשערות של עצמך .

שים לב איך התהפכת כמו חביטה ב 2 הודעות בהפרש זמן קצר :

מצד אחד אתה חושב שהקהל של יונייטד נחשב לקהל החוץ הטוב ביותר ,מצד שני כשאני מבקש ממך לקבוע איזה קהל ביתי יותר ,של ליברפול באנפילד או של היונייטד ב0T ,פתאום זה בלתי אפשרי .

ושוב ,מכל הברוך והפלצת שיצאה לך מהמקלדת אני עוד לא קיבלתי תשובה חד משמעית ,כנראה שללכת דוגרי בשבילך לא קיים ,כנראה שלתת תשובה ברורה ,בלי לנקר מסביב ,בלי להתפלסף,להתפלץ או להתהפך לא קיים אצלך כאשר זה כרוך בלהודות דברים שלא נעימים לך אבל אמיתיים ,כמובן ,אתה תתן את התגובות הכי מנומקות והכי חותכות כשאתה צודק ,אבל כשאתה לא ,אתה תהפוך את כולם לטיפשים ותלך מסביב ,זאת הרמה שלך ,ובאמת לא משנה לי שאתה בן 30 או 40 או 50 ,אתה פטאט שקרן וזה הכול .

כדיי לקבוע שהקהל של ליברפול עולה בכול פרמטר על זה של היונייטד במשחקים ביתיים ,לא צריך יותר מלהיות בנאדם נורמאלי ,לא צריך לא להיות שם ולא נעליים ,מספיק להפוך אותנו לטיפשים ,מספיק לספר לנו סיפוריי סבתא וסיפוריי גבורה מצוצים מהתחת .
    ההבדל הוא כל כך גדול שכל טמבל בקלות יגיד לך איזה קהל דוחף ,מעודד,שר,מכניס לאווירה ובקיצור טוב יותר,אבל אתה תמשיך להשתמש בתרוצים הפטאתיים שלך "אתה לא היית ,אני הייתי ..." ,תאמין לי את החורים ב0T בדקה ה80 אני רואה גם מהפלזמה ,בנוסף לשקט השורר באמצע משחק שאני יכול לשמוע ולעשות השוואה לקהל של ליברפול ,אוליי יש לי בעיה בפלזמה ? ,או שזה הערוצים שמגבירים את הקהל של ליברפול בכוונה ?

פטאט.

14. George Best Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/new_sleeping.Xxx

15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב נמאסתם עליי, כל הודעה נוספת כזו תימחק ואל תאלצו אותי לנעול את הדיון.