המחזור ה-34 בפרמיירליג: לא תבואי שישי שבת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏14/4/16.

1. alexshw Member

עם השלושער שלו, קון חולף על פני 3 שחקנים בטבלת כובשי כל הזמנים של סיטי הישר למקום השמיני עם 133 שערים.
    44 פחות מאריק ברוק במקום הראשון. ככה שאת החוזה שלו בסיטי בעוד שנתיים הוא בהחלט מסוגל לסיים ככובש הגדול בתולדות המועדון.

2. פול סקולס Member

דווקא לי יש איזו סימפטיה לא מוסברת כלפיהם (ואולי כן מוסברת... הם תמיד פותחים רגליים נגדנו ;) )
    היה כיף לראות אותם בעונה ההיא עם מרטין אוניל כשהם פלירטטו עם הטופ 4.

3. k_700 Member

הכדורגל שלהם בתקופה איתו(עם אוניל) היה מקור החולי לכדורגל האנגלי האםור והמנופח שאנחנו רואים היום.מספיק לראות מי האנגלים שכל כך קידם וכמה מוגבלים הם לרמות הבאות.

אין לי שום סימםטיה למועדון הזה, אולי קצת בשנים האחרונות של הניינטיז, מאז הרגישו לי מיותרים.

העונה? הם חתמו על הירידה ביולי, מאז זה ברור לכולנו. גם במשחק היום, כמה שמרנות, כמה מעט תשוקה, נזכרו להתעורר קצת בדקה ה83 עם הכניסה של גסטד, כאילו 1-0 או 3-0 כל כך ישנו להם.
    ראיתי לםני כן את סנדרלנד- נוריץ' וראית שתי קבוצות שרצות, נלחמות, רוצות, מבינות את החשיבות והלחץ.

אצל וילה כבר מזמן הפנימו שיורדים.

אגוורו- בעונה כזאת מנומנמת, בינונית ומלאת פציעות הוא מגיע ל20 שערי ליגה כמו כלום, שחקן ענק.
    אמרתי ממזמן שהוא היה מעלים את השיאים האלה של רוני בחצי מהזמן אם היה מתכנן קריירה קצת יותר ארוכה פה(מתכנן לחזור אחרי המונדיאל לארגנטינה) ונפצע פחות.

4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אף פעם אתה לא בטוח במאה אחוז. אבל כשמדובר במוריניו הסבירות היא הכי גבוהה שיש, גם אם הייתה לו עונה רעה אחת ב-15 שנות אימון.

5. k_700 Member

ממש לא מסכים עם זה.

גם לקריירות של אימון יש מגמות של ירידה.
    באיכות הכדורגל של הקבוצות של מוריניו היה אפשר לזהות מגמה כזאת כבר על פני 3-4 עונות ברציפות.

אם מוריניו לא יביא רעיונות חדשים וידבוק שוב בכל הפועלים השחורים וכדורגל שמזמין את היריב ללחוץ אז גם אצלנו לא תראה בשורה שונה, גם אם עונה אחת תשיג משהו או ץקרב אותך לאליפות.

מבחינתי יש אופציות עדיפות ואולי גם כדאי שנפסיק להסתכל רק על הרזומה מהעבר וננסה לזהות מגמות של כאלה לפני הפיק.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פול סקולס אוהב/ת את זה.
  6. פול סקולס Member

This

7. JohnTerry26 Member

כבר אמרתי לך שזה לא נכון, הוא אף פעם לא שיחק 50-50 בצ'לסי. הביקורת היתה על ההגנה שעשה בתור קשר התקפי, כמו עם מאטה.
    ולפי מוריניו דה בריינה אמר לו שהוא לא "כזה" ולא יכול למלא את ההוראות ולהילחם על המקום שלו.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

דה ברויינה קיבל הזדמנויות, הוא לא קיבל חולצת הרכב וביטחון שהוא ממשיך לא משנה מה, אבל קיבל משחקים ודקות ולא הראה במהומה את מה שראינו ממנו בוולפסבורג. את הכדורגל יש ולזה אי אפשר להתכחש, אז בדיעבד היה צריך לזהות את זה ואהיה צריך לתת יותר צ'אנס.
    פעם אתה נופל כמו במקרה של דה ברויינה ופעם זה מקרה מארין..

פול סקולס אוהב/ת את זה.
  9. פול סקולס Member

חכמה בדיעבד זה תמיד הרבה יותר קל.
    כנראה שלא תמיד זה כל כך שקוף כבר בגילאים הצעירים ויש היבט משמעותי של "ליפול" על הקבוצה הנכונה, המנג'ר הנכון שידע להצעיד אותך קדימה...

זה גורם לבנאדם לחשוב על כל מיני שחקנים שעשו קריירות בינוניות בלבד אבל אולי הסתתר להם ברגליים כישרון בלתי רגיל שאף אחד לא היה מודע אליו, אולי גם לא הם עצמם.

10. alexshw Member

אפשר להמשיך - פאולר גם היה עם 4 ושירר עם 3(בדיוויז'ן ואן הישן) :)

11. Sturridge Member

כמה הזדמנויות קיבל דה בריינה? אם אני זוכר נכון רק היום השדרים במשחק אמרו שהיו לו 140~ דקות פריימרליג במדי צ'לסי.
    אם הנתון הזה נכון אז יותר מחצי מהדקות האלו 'התבזבזו' כבר במחזור הפתיחה נגד האל סיטי, שם הוא רשם בישול והיה מהמצטיינים.

מה שדה בריינה עשה בוולפסבורג אחרי שנמכר, הוא גם עשה שם עונה קודם בתור מושאל. בדיוק כמו לוקאקו שנמכר אחרי השאלות מצויינות בווסט ברום ואברטון, להגיד שהפריחה שלו זו חוכמה בדיעבד זה לא נכון.

12. Andrei Kanchelskis Member

גם אם מה שאתה כותב נכון(אני לא פוסל ולא שולל) תן לי שם אחד של מאמן שהוא בגדר אופציה יותר ראלית ממוריניו לשקם אותנו ולהרים אותנו מהקרשים,שבודקים לעומק מגלים שאין אחד כזה: דייגו סימאונה לפחות בעונה הבאה לא יעזוב את אתלטיקו(הלוואי ואני טועה והוא יגיע אלינו), כנ''ל גם לגבי פוטצ'ינו שקשה לי להאמין שיעזוב את טוטנהאם ובלי קשר למרות העבודה המעולה שהוא עושה שם הוא עדיין בעיני בחזקת הימור שעדיף לא לקחת כרגע, לורן בלאן יישאר בפריז כל עוד הקטארים לא יראו לו את הדרך החוצה ואם יש שמות מתאימים אחרים שפספסתי אשמח אם תספר לי עליהם. [/QUOTE]

13. golding מנהלים

לא ממש מסכים עם זה. הוא פתח בשני המשחקים הראשונים של העונה והרשים, לפחות אותי, בכל אחד מהם. משום מה הוא סופסל במשך כמה חודשים אחרי אותה פתיחה, כשהמשחקים בהם שותף בצורה משמעותית היו אך ורק משחקי גביע הליגה. בשקלול משחקי הליגה וליגת האלופות הוא פתח בסך הכל פעמיים, ואלה היו, כאמור, בתחילת העונה. הוא איבד את האמון של מוריניו בשלב מאוד מוקדם.

מוריניו טעה המון בשנתיים האחרונות, וההתעלמות מדה בריינה היא כנראה מהטעויות החמורות ביותר. אגב, מסתבר שמוריניו לא רצה שהמועדון ימכור אותו, אבל העובדה שהוא לא נתן לו דקות משחק דחפה את דה בריינה לבקש העברה, וההנהלה שלנו - כהרגלה - נעתרה.

Sturridge אוהב/ת את זה.
  14. yuval avitan Member

איך אשפר להגדיר בזלזול קבוצה כמו מנצסטר יונייטד ? אמנם היא אינה עושה עונה מרשימה כמו שהיינו רגילים אליה בימי פרגוסן אבל היא רלוונטית לחלוטין לקחת את הגביע השנה והנצחון שלה עם ווסטאם שעושה עונה מדהימה עם השחקן דמיטרי פאיט מוכיח זאת .
    חוץ מזה שניוקאסטל לא יכולה להרשות לעצמה לרדת לליגה שנייה עם האמן רפאל בניטז שהיא החתימה לא מזמן והשחקנים הבינלאומיים שלה הקו האחרון יהיה קשה אבל היא תצא מזה ומצפה לה עונה הבאה חזקה מאוד .
    ליסטר ממשיכה להוכיח שהיא החזקה ביותר השנה בפרמייאר ליג והיא לגמרי תקח אליפות במיוחד שאין לה משחקים אירופיים על הדרך כמו שיש לטוטנהם.

15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

צהוב שני כל-כך מוצדק לוארדי.

הגזים ממזמן כבר עם הצלילות האלה.