המחזור ה-34 בפרמיירליג: Breakfast in America

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏13/4/18.

1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני באמת לא מבין אותך. מילא משה אוחיון שחי בעולם מקביל שבו מוריניו הוא הצלחה כבירה והכל נפלא אצלנו. אבל אתה כן כותב כל הזמן כמה המצב אצלנו רע, כמה הניהול קלוקל, כמה הכל מוכוון שיווק ולא כדורגל. אז מה בוער לך להתנצח עם אוהדי ליברפול? אתה יודע טוב מאוד שהקייס במקרה הזה נמצא אצלם.

2. alexshw Member

אין סתירה בין הדברים. ניהול רע, מצב כלכלי מעולה, סגל ממש טוב, חסר מאמן מתאים.
    כמועדון אני עדיין מעדיף מצבה של יונייטד מאשר מצבה של ליברפול שזה רק עניין של זמן תמכור עוד כוכב.
    תקווה הדבר הכי חשוב שיש, אז עם האמצעים של יונייטד יש לי תקווה לחזור למקומות שהיינו רגילים ושבסוף לפחות יצליחו לשים את היד על איש מקצוע נכון ואולי גם לבנות מערכת ניהולית טובה יותר. אני מקווה שבסוף יפנימו שניצול הכסף לא יעיל ואנשים שמגלגלים כאלה סכומים אדירים הרבה שנים אמורים להבין מתישהו.

האפסייד של יונייטד גבוה בהרבה מליברפול.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  3. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אבל מי יבנה מערכת טובה? מי ימנה מאמן טוב? אנחנו עדיין בידיים של אותם אנשים שעשו את כל הטעויות האפשריות בשנים האחרונות, למה שאני אסמוך עליהם שפתאום יעשו את הדבר הנכון? אם וודוורד יוחלף אולי יהיה על מה לדבר.

4. alexshw Member

ומה הנהלה של ליברפול הייתה כזו מדהימה? הם גם כן עשו בעיקר פעולות טובות בשיווק, ליברפול באמת גם מתקדמת בנושא, אבל מבחינה מקצועית הם היו עלובים מלא זמן, ועדיין שמו את היד על האיש הנכון מבחינתם.

אולי גם וודי יזוז לעמדה אחרת. יכול להיות גם. עולה השאלה כמה עוד זמן אפשר לנצל כסף בצורה לא יעילה?

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

יש מועדונים שמראים שאין גבול לכך (למשל הקבוצה שאתה אוהד בישראל) ואין ערובה שבסוף דברים יתחברו.

oranfu אוהב/ת את זה.
  6. alexshw Member

לא כל כישלון זהה. הקווים המקבילים שם זה לגמרי ארסנל. ברמה של אחים תאומים. זה פשוט אותו טיפוס של אנשים.
    שם זה מקרה אבוד עד שהטיפוס יוחלף.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגלגל יתהפך? אפשר לחשוב שליברפול היא זאת שבמקום הראשון בליגה או שהיא כבר זכתה בליגת האלופות.
    מקום שלישי, חצי גמר ליגת האלופות ואולי גם גמר, כדורגל יפה, אלה דברים מצוינים למועדון כמו ליברפול, לא חושב שאלה דברים שמועדון כמו שלנו צריך לקנא בהם או שאוהד שלנו צריך לכתוב שבגללם הגלגל התהפך בו.
    עונה כמו של סיטי ופפ, כשהוא לקח את סיטי מעונה מאכזבת בעונה הקודמת לעונה שהם דרסו כל מה שזז באנגליה העונה, זה משהו אחר לגמרי וזה הרף שאנחנו צריכים להציב לעצמנו.

דיברת על המועדון של אלכס בישראל? זה כמו שיגידו שהיא מקנאה בעונה שמכבי תל אביב עושה בישראל. למועדונים כמו שלנו יש שאיפה אחת וזאת אליפות מקומית או ליגת האלופות, גם אם יש קבוצות שממקסמות יותר את הסגל או הכסף שלהם, או משחקות כדורגל טוב יותר, זה לא אומר שהייתי מחליף איתם מקומות, לא לוקח את קלופ אלינו אם זה מגיע עם הסגל הקיים בליברפול והשאיפות הקיימות בהנהלה של ליברפול שכללו בין היתר מכירה של קוטיניו כבר בינואר.

אתה מאמין שלאורך זמן ליברפול יהיו קרובים יותר לאליפות מאיתנו? אני לא מסכים, ואפשר לראות שכבר העונה ההבדלים באיכות הסגלים באו לידי ביטוי בליגה.
    לאורך זמן ההשקעה שלנו תעשה את ההבדל, אסור לשכוח שהכסף שמוייס הוציא (פלאיני הרכש היחידי שהגיע בקיץ שלו), או ואן חאל (לא מעט כסף ועדין לא בסכומים שאנחנו מוציאים היום), הם לא הסכומים שאנחנו מוציאים בשנתיים האחרונות...

8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

תחסוך ממני את התירוץ של מוריניו על כך שירש קבוצה מסכנה ואביונה. ואן חאל שפך המון כסף על שחקנים כושלים ועלובים, חוץ ממרסיאל ואולי קצת הררה אף רכש שלו לא תרם דבר.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים לחלוטין, ועדין מאז ואן חאל הכסף עלה משמעותית ולדעתי גם האיכות של השחקנים שהגיעו אלינו עלתה משמעותית (איפה העונה שמרסיאל היה הדבר הטוב היחידי בהתקפה שלנו לסגל הנוכחי).
    והעובדה היא שעם כל הביקורת על מוריניו והמחמאות לקלופ אנחנו עדין מעל ליברפול בטבלה ועם שני משחקים חסרים.
    לאורך זמן, השקעה כספית גדולה יותר וסגל איכותי יותר יביאו הצלחה, בטח בסכומים שאנחנו מוציאים בשנתיים האחרונות. אם המנג'ר שלנו ימקסם את האיכויות של הסגל שלנו אז כבר בעונה הבאה אפשר לזכות באליפות, אם לא, אז בשלב מסוים הסגל שלנו יהיה טוב מידי כדי לא לקחת אליפות, כמו שסיטי לקחה אליפות גם עם מאמנים כמו פלגריני ומנציני על הקווים (כמה תארים ליברפול לקחה בתקופה הזאת? כולל בעונה טובה מהעונה הנוכחית בליגה עם סוארס ורוג'דרס שהכל התחבר לו בזמנו?).

10. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני כבר שאלתי ואף אחד לא ענה וכנראה גם לא יענה לי מתי פג התוקף של "ההשקעה בסוף תעשה את ההבדל". 5 שנים. אני רוצה מספר, הרי צריך להיות איזהשהוא גבול עליון לדבר הזה לא? צפי כלשהוא? זה הכל.

בקצב שלך משה כל הסופרסטארים שאתם רוכשים כמו פוגבה יפרשו מכדורגל לפני שנזכה לראות את ההשקעה בהם "עושה את ההבדל".

אני לא אגיב לשאר השטויות שלך כי זה לא משנה, הכל כבר נאמר וזה אף פעם לא הזיז לכם, תמשיכו להביך את עצמכם עם פנטזיות על "מועדון כמו שלנו" ולדבר על כמה ליברפול קטנה שבוע אחרי שבוע, זו בחירה שלכם ואתם גם רואים שיותר ויותר משתמשים בוחרים גם להפסיק להתייחס.

oranfu, k_700 ו-סולשאאאר אוהבים את זה.
  11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ביי מרסיאל, ביי ראשפורד, שיהיה לכם בהצלחה במועדון הבא, ואם תפגשו אותנו כשמוריניו עדיין מאמן אותנו הלוואי שתבקיעו שלושער ותחגגו לו מול הפרצוף.

12. alexshw Member

https://pbs.twimg.com/media/Da1Cs5AXUAA2kvy.Xxx:large

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

למי שהיה מודאג: הניצחון של ניוקאסל מבטיח שהאימפריה המדהימה שכולם מקנאים בה תסיים מעל ארסנל לראשונה מאז פרגוסון.

14. cheddar Member

אנחנו ניצבים כרגע לפני תחילת המשחק המשעמם בהיסטוריה של הפריימיר ליג , משהו כזה לא?
    Brace yourself

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

15. Coutinho10 Member

איך יכול להיות משעמם עם רביעיית התקפה שכוללת שמות כמו אלכסיס סאנצ'ז, לוקאקו, מאטה ופול פוגבה ??

oranfu אוהב/ת את זה.