המחזור ה-34 בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏22/4/11.

1. ArsenalFan Member

אם צ'אבסקי מנצחת את ספ*ס בשבוע הבא, אז הם לא יזכו באליפות אצלנו בבית (ולא, המשחק לא הועבר למזרח התיכון) גם אם ינצחו 12:0.

2. Ian Wright Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין שום דרך שניקח אליפות באיצטדיון האמירויות כי זה פשוט בלתי אפשרי. הפסד של צ'לסי לטוטנהאם וניצחון שלנו על ארסנל והפער הוא 9, שלושה משחקים לסוף, עם הפרש שערים דומה. סגור? כן. רשמי? לא.

“I think since January we have a team that deserves to stay in the league. We have quality.”

גרנט כל הזמן חוזר על זה, הנוכל. על מה ולמה מגיע לכם? מה כל כך מיוחד בכם?

נערך לאחרונה ב: ‏23/4/11
  4. alexshw Member

לגבי אברם והפטישים:
    אני לא חסיד של חילופי מאמנים כשקצת לא הולך וכל מקרה צריך לשפוט לגופו, אך לדעתי במקרה של הפטישים בולטת העובדה שהבעלים פספסו נקודה קריטית בה היו חייבים להגיד סטופ ולשנות. בדיוק מה שעשו בווסט ברום.
    אז נכון שחילופי מאמנים יכולים להכשל, אבל נדמה כי הסגל של ווסט האם הוא מספיק טוב, בטח אחרי התחזקות בינואר, כדי שגם מאמן שהוא לא גאון כדורגל גדול, ידע לדחוף את הקבוצה קדימה.

בווסט האם פשוט פחדו משינוי והם במצב חמור ביותר. ניתן היה למצוא מאמן בריטי, אולי קארבישלי, שכן היה מתחבר יותר לחומר השחקנים הטוב שקיים שם.

5. cityblues beter dead than red

גועל נפש!
    הקהל של צ'לסי כבר שבר את גבול המוסריות של הקהל האנגלי.
    נגמרו הימים של הקהל שצועק לאליליו לכבוש שער עצמי כאשר הובקע לזכותם שער לא חוקי,נגמרו הימים שפציעה של שחקן יריב היתה מעוררת דאגה גם עבור קהל מקומי,אלה דברים שבתור ילד גרמו לי להתאהב בכדורגל אנגלי.
    נכון,זמנים השתנו,הכסף והמקצוענות שינו את החוקים-אבל דחיל רבאק,שחקן שנתן את הנשמה לצ'לסי ועבר איתה את הימים היפים ביותר.נבגד ע"י חברו הטוב ביותר באופן המשפיל ביותר וזוכה ליחס כזה מהקהל של צ'לסי?
    גם לחברי הפורום שרואים בזה דבר משעשע אני ממליץ להתבייש!

לגבי אברם...
    גם אני שונא אותו ושמח לאידו,במיוחד לאור ה"דרך" בה עשה את דרכו להיות מנג'ר לגיטימי בפרמיירליג. אך יש כאן כמה כאלה ששוכחים שמאחוריי התחת הרחב של אברם נמצאת קבוצה בכירה מהאבני הדרך של הכדורגל האנגלי שקצרה ידי מלמנות את השחקנים שגדלו באקדמיה המהוללת שלה.
    מאחורי התחת הזה גם נמצאים אוהדים מסורים ונאמנים שחרב הירידה כבר החלה לחרוט בצווארם.
    מאחורי התחת יש מסורת ותהילה ששמחה לאידו של אברם לא מהווה צידוק הוגן.

אני מציע לכם לחשוב היטב לפני שאתם עושים מכירת חיסול לשחקני ווסטהאם-תתחשבו בעיקר באוהדי ווסטהאם בפורום שמפעם לפעם עדיין מבקרים פה אך המנג'ר המנודה גורם להם לחלוף כאן כרוחות רפאים.
    תחשבו גם על האוהדים שלהם באנגליה שעוברים ימים שחורים.
    אני רוצה אותם גם בשנה הבאה בפרמיירליג ומאמין שעל הקווים יעמוד מישהו אחר.

מתנצל מראש אם נשמעתי כמטיף מצטדק בהודעה זו-אך זו דעתי.

6. Mellow29 Kopite

since January, אתה יכול להגיד שפחות מגיע להם מבלקפול? או אפילו מסנדרלנד?
    הבעיה היא שלא מסתכלים מינואר, וזה בהחלט בזיון שהוא מוריד סגל כזה ליגה, אבל באמת חבל על ווסטהאם. אני אשמח אם הם ישארו על חשבון אחת הקבוצות האחרות. לא בגלל אברם, בעיקר בגלל המסורת שלהם...

7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם ווסטהאם נשארת אני לא רואה סרט שגרנט עוזב. אם הם ירדו מצד שני...

8. the white pele Member

9. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה משעשע? זה גרם לי לצחוק כי כל פעם שאתה חושב שאוהדי צ'לסי לא יכולים להיות יותר חסרי קלאסה, הם קובעים רף חדש. האוהדים הכי גרועים בפרמיירליג בכל אספקט אפשרי ושמישהו ינסה להתווכח עם זה.

אני עדיין לא סיימתי לצחוק על זה שהם משתמשים בשיר שלנו לטורס אחד לאחד ואיך שבמשחק הבכורה של טורס הם שמו דגל ענק (רשמי מטעם המועדון לדעתי) של טורס שהוא העתק אחד לאחד של הדגל שלנו רק בצבע כחול במקום אדום, האהבלים אפילו לא הורידו את הסמל של שערי שנקלי.

פלסטיק.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין מגיע. לא מינואר, לא מפברואר, ולא מאוגוסט. מי שיירד, מגיע לו לרדת. הוא כבר כמה שבועות חוזר על המנטרה הזו. "מגיע לנו, מגיע לנו, מגיע לנו". חלאס.

לגבי מה שנכתב כאן, אישית, אני מרגיש שלווסטהאם "מגיע" לרדת מאז פרשת טבס המגעילה. רק אז ייסגר סוג של מעגל, למרות שמבחינת שפילד יונייטד, שנאבקת עכשיו על חייה בליגת המשנה, זה כבר לא ישנה דבר. עם כל הכבוד לזכויות שיש לווסטהאם בליגה, המועדון הזה הוא בלגן אחד גדול בשנים האחרונות, ושני הבעלים הנוכחיים שיש שם - אלה שמינו את המנג'ר הנוכחי, וגרמו לסאגה האינפנטילית בינואר שבסיומה אוניל אמר להם לא וגרנט נשאר - נראים כמי שלא עומדים לשפר את המצב. עם כל הכבוד למה שאתה ומה שעשית, יש גבול כמה אפשר לחיות על זכויות העבר.

11. Andrei Kanchelskis Member

חבל לי על ווסטהאם אבל לקבוצה שמשאירה עונה שלמה את אברם גרנט על הקווים לא מגיע להישאר בליגה עם כל הצער שבדבר, אז ווסטהאם תרד ליגה אבל אברם ותסמכו על מה שאני אומר ימצא לו איזה ג'וב חדש באיזושהי קבוצה בפרמיירליג כי התחת הבלתי נגמר והתחכנות+הלקקנות שוב יסייעו לאדם ההזוי הזה(ויסלחו לי צופית והילדים).

מה שהכי מדהים בליגה השנה זאת חלוקת המתנות הבלתי נגמרת הן בצמרת והן בתחתית אם לא כל הקבוצות השנה היו מתחפשות לסנטה קלאוס יתכן וכבר היינו יודעים בשלב מתקדם שכזה של העונה היכן תסיים כל אחת ואחת אבל המציאות היא כאמור הפוכה לחלוטין וחוץ מהירידה של ווסטהאם(למרות שגם על זה לא הייתי חותם במאה אחוז לאור משחקה הטוב היום שהוכרע רק בגלל הגשם)שום דבר לא סגור וזה כולל גם את מאבק האליפות שאני לא מעיז ולו לרגע לטעון שהוא גמור, מה שמצחיק אותי עוד יותר היא העובדה שארסנל בעונה כל כך מזעזעת(17 נקודות שנזרקו לפח בבית!)עדיין תוכל לחלום על אליפות במידה ותנצח מחר בבולטון זה מעיד עד כמה הליגה השנה לא יציבה והבינוניות שולטת בה.

אם לומר את האמת טוב שאחת לכמה שנים יש לנו ליגה כזו הפכפכה ומרתקת אבל שעונה כזו גם לא תהפוך להיות מנהג ותתחיל לצבור תאוצה בשנים הקרובות כי אם כל הכבוד לצמצום הפערים היינו רוצים לראות קבוצה שזוכה באליפות בזכות כדורגל מלהיב ושובה עין הרבה יותר מאשר בזכות יעילות וסתם מזל כתוצאה מיריבות פראייריות לצמרת וזה בדיוק מה שהיה כאן השנה...

נערך לאחרונה ב: ‏24/4/11
  12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא היה עד כדי כך מזמן שעונה כזו היתה סוג של סטנדרט בליגה האנגלית. אוקיי, ארסנל לוקחים את הקטע של לאבד נקודות בצורה טרגית ל-extreme, אבל רק בשנים האחרונות נולד הקטע שקבוצה לוקחת אליפות עם איזה 90 נקודות וגם לעונות הללו היתה בעייתיות כי כקבוצת צמרת, כל משחק שבו לא ניצחת הרגיש כמו אסון.

סך הכל, תלכו אחורה לאליפות הראשונה שלנו בעידן הפרמייר ליג ותראו כמה עליות וירידות היו באותה עונה לכל הצמרת, יונייטד, וילה ונוריץ'. תלכו פחות מעשר שנים לאחור והסטנדרט היה שאפשר לזכות באליפות עם עד שישה הפסדים. אחר כך זה הפך לשלושה.

הצמרת יכולה להיות איכותית יותר, אין ספק, אבל הלוואי שצבירת הנקודות וההפכפכות של העונה יהיו הסטנדרט ולא דברים שראינו בכמה מהעונות האחרונות.

13. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

סנדרלנד צריכה לקחת מבט נוקב ורציני על הצוות הרפואי שלה כי משהו ממש מסריח שם. אני רואה MOTD ורואה ששוב פעם יצאו להם 3 שחקנים עם פציעות (וולבק, ג'יאן וברדסלי), ברדסלי נפגע מהתנגשות עם אונואה אבל וולבק וג'יאן סבלו ממתיחות בהאמסטרינג ובמפשעה. אני חושב שאותו דבר קרה להם במשחק נגדנו ובכלל השחקנים שלהם העונה נופלים כמו זבובים, לא קשה לראות למה הם מתקשים.

14. JohnTerry26 Member

אני מאוד מקווה ששנה כזאת לא תחזור, עם כל הכבוד ליגה כזאת כמו שהיתה העונה ואלופה כזאת(זו כנראה תהיה היונייטד, אבל גם אם צ'לסי) לא עושה
    טוב לרושם שהכדורגל האנגלי יצר בשנים האחרונות. אבל אני מאמין שצ'לסי
    תחזור לעצמה ותתחדש קצת, יונייטד הזאת תמשיך להתקדם, וכך גם הסיטי, ליברפול, ארסנל אם יקרה שם משהו חריג, טוטנהאם אם לא יכנעו לכסף..
    ויהיה בסדר. יותר מבסדר, לליגה הזאת עם הקבוצות האלו לדעתי יש
    פוטנציאל להיות הליגה הכי חזקה שבטח אנגליה ראתה, וגם אפילו העולם.
    לא חושב שאני מגזים.

15. אבו Member

אין מה לומר, השחקנים עצמם נראים כאילו הם רוצים כבר לסיים את העונה- מה אפשר לצפות כבר...כלום ושום דבר. הפכנו לקבוצה איטית לגמרי.