המחזור ה-34 בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏13/4/12.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מצטיינים של העונה, של שנה או של המחזור?

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני גם נהנה ממנו כל פעם שאני רואה את וויגאן, יש לו ליקויים בעיקר בקבלת החלטות ובשחרור הכדור, אבל הרבה כישרון לעבוד איתו.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ויקטור מוזס וג'וניור הוילט הם שני שחקנים שהיעד שלהם הקיץ יהיה מעניין מאוד. אני לא משוכנע שמשניהם ייצא איזה סטאר, כבר ראינו את צ'רלס אנזוגביה מככב בוויגן ומתפגר בווילה (אם כי מדובר גם ב-head case לא קטן), אבל יש פוטנציאל מרתק בשניהם.

4. golding מנהלים

לדעתי מוזס הוא גם head case לא קטן. לא בטוח לגבי הוילט, אבל הוא בהחלט נראה מבטיח מאוד. יש לו משחק מאוד בוגר ביחס לאנזוגביה ומוזס.

5. skyday20 Member

כל העונה. :aaa12:

6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

איפה אוהדי ניוקאסל שיאכלו את הכובע מראשו המתולתל של קפטן קולו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

7. golding מנהלים

זה מזכיר לי את כל מבקרי דויד לואיז למיניהם.

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך זה מזכיר את זה חוץ מהשיער שלהם שהוא דומה?
    לואיז נרכש ב25 מ' פאונד, לא מראה משהו שדומה לבלם במחיר כזה.
    קולוצ'יני נותן עונה טובה מאוד, הכי גדולה שלו מאז שנחשב לכישרון גדול כשהיה צעיר בדפורטיבו. הביקורות שהוא קיבל לפני העונה הנוכחית היו מוצדקות כמו שהתשבוחות שהוא מקבל עכשיו הן מוצדקות.

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

רק שבינתיים לא ברור מי יאכל את הכובע בסוף, או בכלל, במקרה שלו. בינתיים הרושם שלי הוא שלא מדובר עדיין בסיפור הצלחה גדול, ואני מאלו שחושבים שהוא שחקן מצוין.

10. golding מנהלים

מזכיר מאוד. העניין הוא שאנשים מתקשים להתעלם מעניין המחיר, וכנראה בצדק. אם משלמים כל כך הרבה עבור שחקן, מצפים ממנו להרשים ברגע שהוא נוחת במועדון.

כמובן שזה לא כל כך פשוט. ללואיז יכולות נהדרות אבל לוקח לו זמן להתרגל לקצב של הליגה האנגלית, ומעבר לזה, לשיטת המשחק של צ'לסי. אני לא משווה בין לואיז וקולוצ'יני בתור שחקנים, אבל הביקורות נוטות להיות חריפות מדי ומוקדמות מדי. וזה כמובן יוצר, בדרך כלל, דעה קדומה שנשארת בקרב צופי הליגה עד שהאסימון לפתע נופל ומתחילים להבין שמדובר בשחקן יוצא מן הכלל.

נערך לאחרונה ב: ‏17/4/12
  11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני לא חושב שהוא שחקן גדול או בלם יוצא דופן, אבל כמו שרשמתי בשנים האחרונות אני גם לא חושב שמרבית הביקורות שקיבל לפני כן היו מוצדקות. בסופו של דבר, לדעתי הוא היה הבלם הכי טוב של ניוקאסל, או הפחות גרוע אם תרצה, מזה זמן רב. אבל עדיין "זכה" לביקורות קשות יותר מחבריו. אני גם זוכר פה שאחרי משחקים טובים שלו בעבר ביקרו אותו מכל מיני סיבות לא ברורות, כמו שהוא היה בסדר אבל זה לא מספיק וכאלו, ושמח בשביל ניוקאסל (מועדון שאני מחבב) שהיה להם את השכל לשמור עליו.

אני גם לא חושב שזו העונה הכי גדולה שלו מאז שהגיע לקבוצה של הגאז'גוס, זו עוד עונה טובה ויציבה כמו כמה שהיו לו לפני כן, אצל הגאז'גוס בעיקר, לכן אני גם מופתע לראות אותו בהרכב המצטיינים של נוויל. רק שהפעם הוא זוכה לקצת יותר הכרה, אולי על רקע הצלחת הקבוצה.

נערך לאחרונה ב: ‏17/4/12
  12. skyday20 Member

תקפיצו את הדיון בשביל משחקי ההשלמה של קבוצות הגביע.
    (נראה לי צריך לפתוח דיון מיוחד שיהיה בו רק משחקי השלמה.)
    ליברפול- פולהאם 21:45, אנפילד.
    אברטון - סטוק סיטי 21:45 בריטניה סטדיום.

13. skyday20 Member

סוארז וסטיבי ג'י מחוץ לסגל.
    דוני פותח בשער..
    Doni; Kelly, Skrtel, Coates, Aurelio; Henderson, Shelvey, Spearing, Maxi; Kuyt, Carroll.
    Liverpool Subs: Jones, Carragher, Sterling, Downing, Robinson, Enrique, Flanagan.

פולהאם: Schwarzer; Riise, Hangeland, Kelly, Hughes; Duff, Murphy, Kacaniklic, Dempsey; Pogrebniak, Dembele

14. StevieG Member

בהרכב של פולהאם פותח, אגב מינויו של הודג'סון, אלכסנדר קאקאליניץ', הווינגר השוודי שאותו הודג'סון זרק עבור פול פאקינג קונצ'סקי.

15. מזגן Member

יאללה קארול. העונה גמורה. מאמין שייתן משחק טוב היום!