מה זה קשור? אני בעד המחאה, אבל יש לזה מחיר. מחדל אבטחתי של קבוצת הבית, נמנעה מליברפול היכולת לשחק במועד אליו התכוננו. זו חייבת להיות ההחלטה.
אוהדים מונעים קיום של משחק? אם לא יורידו פה נקודות ויביאו הפסד טכני, מה מונע מאוהדים לעשות ברדק כל פעם שיש פציעה לשחקן חשוב או בא להם להוריד קצת מהצפיפות בלוח המשחקים? מאיפה לי אם היום מנ יונייטד עייפה מהמשחק מול רומא או שזאת מחאה נגד גלייזרים? חייבים לתת עונש.
בסוף הטלויזיה קובעת כי היא משלמת הון תועפות. לא נראה לי שכל כך מהר יוותרו על קיום משחק הכי גדול באנגליה(גם אם מקצועית בחמש שנים אחרונות היו בו אולי 3 מחציות ראויות במצטבר). אבל אם ירשמו הפסד טכני, יורידו נקודות אפילו יותר טוב. שוב מצידי שיפוצצו כל משחק בית עכשיו.
זה מגוחך. צריך לתת עונש שימנע מזה לחזור על עצמו. הכי קל עכשיו כי המשחק הזה לא היה משנה כלום, מוריד לכם 3 והפסד טכני.
הורדת נקודות והפסד טכני רק יציג את האוהדים האלה כאויבים יותר גדולים, גם בעיני השחקנים עצמם שמנסים להציג פה תמונת נצחון על המאמץ שלהם במהלך העונה. ברור שצריך לתת פה הפסד טכני ואני לא אתפלא אם ילכו רחוק מזה. מעניין שעדיין משתיקים בשידור של סקאיי את הפגיעה של האוהדים שאורן קודם העלה לפה. גם קארגר לא אומר מילה על זה.
יפתיע אותי אם יביאו הפסד טכני, רק בגלל שזה יונייטד מול ליברפול ולבטל את המשחק הזה זה הפסד כלכלי עבורם. כמובן שאם זה היה ברנלי נגד שפילד לא הייתה שאלה והיו מזמברים את ברנלי, לא חושב שיתייחסו אותו דבר גם ליונייטד.
אם זה אוהדי ליברפול זה בקלות הפסד טכני בלי לחשוב בכלל וכותרות של ״הנה שוב הסקאוזרים האלה״. מה אנחנו לא מכירים את הdrill? מחאה מרגשת אבל לצד זאת אין ספק שזה צריך להיות הפסד טכני. חלק מהמחיר אגב שיהפוך את המחאה הזאת למהדהדת יותר. מה יותר מרשים מאוהדים שמוכנים לגרום לנזק מקצועי למועדון שלהם בתמורה להחלפת שיטת הבעלות?
אגב למען הסר ספק ההפגנה תוכננה מזה שבוע וחצי, מאז התפוצצות עניין סופרליג. פשוט לא לקחו אותה ברצינות במועדון.
זה צריך להיות הפסד טכני אבל יש פה סוג של ניגוד אינטרסים של הפרמיירליג שלא באמת תרצה לפגוע במכבש הלחץ נגד המועדונים שניסו לצאת לסופר ליג. ההתאחדות והפרמיירליג מיתגו את עצמם כמי שנמצאים לגמרי באותו מחנה של המפגינים, כי שם נמצאים האינטרסים שלהם. תוסיפו את עניין השידור וברור למה זה לא נגמר ביותר מדחייה של המשחק. באסה גדולה עבור כל אוהדי ליברפול, לא חושב שיש אחד שבאמת חיכה למשחק הזה, עבור כולנו זה פלסטר שהתכוננו כל הסופ"ש למשוך מהר ולהשאיר מאחור. מצידי גם שיתנו לנו את ההפסד הטכני, אני רק מחכה לסוף הרשמי של העונה הזאת.
אני חיכיתי למשחק הזה. ביזיוני בעייני שזה לא הפסד טכני רק מהסיבה שאם זה היה הפוך היינו סופגים את זה כבר לפני שעה וחצי.
לא בקיא בכל אות בתקנון, אבל אתם ברצינות מחפשים לקבל 3 נקודות בחאווה? לא יודע אני לא אוהב כשדברים נקבעים על שולחן הירוק. ושוב מבחינתי גם יכולים להוריד לנו 30 נקודות. פשוט מבחינת חובב כדורגל, לדעתי צריך לשאוף שהדברים יקבעו במגרש.
כמו שגיל רשם, לא יכול להיות שהשתוללות אוהדים מביאה לאי קיום משחק - ואין עונש קשה. היתה פה השתוללות רצינית, התפרעות, לא מחאה שקטה מחוץ לאיצטדיון.
ואם יורידו נקודות, אז מה מונע מ50 אוהדי ליברפול "להתחזות" לאוהדי יונייטד, לפרוץ לאיצטדיון לפני משחק שלהם ולגרור הורדת נקודות ליונייטד? יש שוטרים, האיצטדיונים האלה מצולמים מכל כיוון, שיעצרו את האוהדים שפרצו וינקטו נגדם בהליכים. הורדת נקודות תעניין את הביצים של האוהדים שפרצו ולכן לא תפתור כלום.