הכלבים האלה לא יאבדו נקודות עד סוף העונה, אמרתי את זה גם לפני שבועיים וכולם צחקו כאילו זה לא ריאלי. רק בליברפול אפשר להשיג 90+ נקודות ועדיין לא לקחת אליפות.
סתם שאלה, אם אנחנו היינו משחקים היום מול סיטי ועושים כל כך הרבה שינויים בהרכב הראשון כמו שטוטנהאם עשתה, זה גם היה עובר בלי תגובה או שהיו מדברים על ״ויתור על המשחק מראש״?
מקצועית אתם לא יכולים להוציא מהם נקודה ברביעי לא משנה עם איזה הרכב תעלו . וגם יש הוראה מלמעלה. וברצינות יותר, מבין הכשירים רק רוז ויורנטה לא פתחו. רוז כנראה לא היה כשיר לגמרי או עייף ובינו לבין דייויס אין כזה הרבה הבדל. וכמו שטוטנהאם שיחקה עדיף היה לה בלי יורנטה עד למצב שצריך לזרוק את הכיור על סיטי וגם להגביה הרבה, מה הוא היה עושה בכל ההתקפות המהירות שלהם עם הכדורים לסון מול 3 שחקני הגנה? הוא לא התאים ממילא, הוא כל כך אחרי הרבה השיא שנראה לי שאחרי שישחררו אותו מטוטנהאם הוא ילך לפרוש בדובאי או משהו. השער באלופות לא שינה משהו מבחינתי.
טוטנהאם עלו עם ההרכב הראשון שלהם מבין השחקנים הכשירים שהיו להם, על איזה שינויים אתה מדבר? על הספסל שלהם ישב וינסנט ינסן, לא היה לי מושג שהוא עדיין רשום במועדון, מסתבר שהפעם האחרונה שהוא שיחק בפרמיירליג במדיהם הייתה לפני יותר משנה וחצי.
אם סיטי מנצחים באולד טראפוד סיפור האליפות לדעתי סגור, חבל. זה יהיה הזוי מאוד אם ליברפול תיקח את ליגת האלופות אבל לא תיקח את האליפות, אני כמעט בטוח שעבור האוהדים זכייה בצ'מפיונס תהיה בגדר של נחמת עניים.
מציע לאפסן את תיאוריות הקונספירציה. אם מנצ'סטר סיטי מנצחים ב-OT ברביעי זה רק בגלל שהם טובים בערך פי 5429 מארסנל החדשה דמתקראת מנצ'סטר יונייטד. ונתחיל בזה שבכלל לא בטוח שליברפול עצמה בדרך לטיול שנתי בקארדיף היום.
גם בשיא שלו הוא מעולם לא היה ברמה של טוטנהאם. סותם חורים למקרים שצריך להתאבד כי אבד הכלח על סון וקיין. אחרי כל זה, ברור לכולכם שאנחנו לוקחים נקודות מסיטי ברביעי, כן?
אין מה לספר. אני אשמח אם מנצ'סטר יונייטד יוציאו משהו מהמשחק ברביעי למרות הנחיתות הברורה. יצאתי נגד החיפוש אחרי קנוניות כנשק יום הדין למקרה שהתוצאה היותר מסתברת תתרחש.
https://scontent.ftlv5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/57503998_10156360543513473_9096662916710531072_n.Xxx?_nc_cat=107&_nc_ht=scontent.ftlv5-1.fna&oh=808aba9180f9666a92f41128ab56bf06&oe=5D4426D7
הלוואי וזה יהיה ההרכב ברביעי. בטח יאנג, לינגארד ומקטומני ייפתחו ברביעי לעזור לאחים מהעיר לזכות באליפות.
כן, כאילו שג'ונס, סמולינג, לינדלוף ודאלוט זאת רביעייה שתצליח לספוג פחות מ3 שערים מול ההתקפה של סיטי. בחייאת...