איזה בולשיט. הרכב עם רוני, ברבאטוב, גיגס, סקולס, וידיץ' (להמשיך?) נקרא זילזול. לפחות היית אומר את זה אחרי החצי גמר גביע נגד אברטון (למרות שלא הייתי מסכים איתך). כשבלוח המשחקים שלך יש 3 משחקים תוך 10 ימים לאורך חודש שלם עושים רוטציות. וזה עוד היה סוויץ יחסית לא גדול מההרכב נגד ארסנל להרכב היום נגד בורו. אני לא יודע אם זה אפשרי, אבל אם רוני יורחק על הבעיטה המכוערת שלו במקמהן (?), ובצדק חייבים לומר, זאת תהיה מכה אנושה.
הדבר הכי טוב שאפשר לומר על המשחק הזה זה שהיה משעמם. שום מאמץ מיוחד, שום קושי, השחקנים באו ונתנו את שלהם, אני שמח שהכובשים היו כאלה שלא מבקיעים כל יום. הפנים לאמירייטס בשלישי. לגבי החלטות השיפוט השנויות במחלוקת-לא בטוח שהייתה עבירה של מאקדה בגול, רוני לבטח היה צריך לראות כרטיס כלשהו על העבירה, פנדל לבורו נראה לי שהיה. בורו נראתה ממש אדישה יחסית לקבוצה בקרה על החיים, מקווה שמחר ניוקאסל תהייה פחות אפאטית.
א' - מבנאדם שמקשקש בכל שבוע (בעצם יונייטד משחקת כל 4 ימים העונה) על השיפוט כאילו היה אריק חיימוביץ' ב "הראשון בשער", הייתי מצפה שידע שמה שקובע זה איפה הכדור ולא איפה הרגליים של השוער. ב' - עקב בצלעות, בוא ניסחף. ג' - שום עבירה של מקדה בפאול. ד' - שכחת לציין שהמשחק נפתח בשעה 14:46 שזה ללא ספק פגע קשות בבורו, ושלמחצית הוא שרק 3 שניות אחרי תוספת הזמן, פגיעה מוראלית קשה מאוד בשחקני בורו, איזה ליצן. משחק פשוט מביש של בורו. אין שום בעיה לסיים 90 דקות בלי בעיטה אחת (אפילו שליש מסוכנת) לעבר השער של היונייטד, אבל הלו, איפה המלחמה והרצון? אוהדי בורו ראויים לקבל את כספכם בחזרה, והשחקנים (להוציא את טונצ'אי הנהדר) צריכים פשוט להתבייש. אחרי השער השני שתי הקבוצות פשוט חיכו לשריקה, לא שזה מנע מאיתנו להגיע לעוד כמה מצבים מסוכנים. הופעה נהדרת לוידיץ', פשוט מושלם. סקולסי וגיגסי בהופעה גדולה, ואיך לא חזיר הבר שממשיך לפרוח בצד שמאל. are you watching merseyside?
נראה לך ? היה בוודאות. אני לא זוכר את עצמי כ"כ רגוע במשחק שלנו בריברסייד. בקושי הראיתי התלהבות בשערים שלנו, הייתי כ"כ בטוח ונינוח היום. ביום שלישי הסיפור יהיה שונה לחלוטין, כבר מעכשיו מתחיל להכין את עצמי למשחק הזה.
מה קשור ניצח את ליברפול ?! ליברפול ניצחה את מנצ'סטר פעמיים העונה וזה עזר לה בכלל ? לא ממש. - איזה משחק קל היה ליונייטד. בורו פשוט פתטאית. סאות'גייט ומידלסברו בדרך הבטוחה לירידה.
אתה פשוט מגוחך. רגל שמאל של פוסטר הייתה על הקו, מילא (שזו לא עבירה לידיעתך), אבל הידיים שלו שהחזיקו בכדור היו בבירור בפנים וזה מה שקובע. הלאה - מקיידה פשוט עמד. זה שהשחקן של בורו נתקע בו והתעופף זו לא אשמתו. שים לב שפרט למספר 4 של בורו גם אף אחד מהשחקנים שלהם גם לא התלונן להאלסי לא במהלך המהלך ולא לאחריו. לגבי המרפק (יותר קרוב לבעיטה אבל שיהיה) של רוני, אתה נשמע כמו בחורה שצופה בפרמיירליג פעם ראשונה. הבן אדם בקושי ליטף אותו והסיטואציה הייתה כל כך גופנית וצמודה שרק אידיוט היה שולף כרטיס כלשהוא, שלא לדבר על אדום. לגבי היד של וידיץ', היא הייתה לא מכוונת (הכדור ניתז ממנו ולאחר מכן ניתז גם ליד של ברבה) והיא לא מנעה מצב לשער. לא רק זה, היא אפילו לא מנעה משחקן של בורו לגעת בכדור, פשוט כי לא היו כאלו בקרבתו. בעיני לא היה מקום לשריקה. לשמוע את אוהדי ליברפול מתבכיינים על שיפוט זה משעשע. בניגוד אליכם ולשאר שונאי יונייטד בפורום שטורחים לספור כל אאוט שלא נשרק וכל נאד של רוני שלא זכה לצהוב, אני לא זוכר שאף אוהד יונייטד היה משועמם מספיק כדי לעשות רשימת בניטז ולציין את כל טעויות השיפוט לטובת ליברפול העונה, אבל אם מישהו היה מחליט לעשות את זה תהיה בטוח שהיא הייתה מתקזזת לחלוטין אם כל השריקות שיונייטד קיבלה העונה. תפתחו את העיניים.
זה גם עוד יותר מצחיק כאילו השיפוט באמת הפריע לבורו היום. קבוצה שלא הייתה קרובה להגיע למצב חצי מסוכן, שלא תחפש אשמים מלבד עצמה. מכל הטענות ההזויות של אדון סקאוזר טומי (לקנות לך פנקס חדש?), רק הדרישה לפנדל הייתה נכונה. שזה מגיע שבוע אחר שבוע אחר שבוע אחרי שלושה ימים אחרי ארבעה ימים ואחרי שלושה ימים ואחרי עוד ארבעה ימים, זה נהיה מגוחך. העיקר שאנחנו מקום ראשון בזכות השופטים, אני מקווה שביום שפרגי יפרוש הוא יעביר ליורש שלו את המספר של משבץ השופטים. פ-א-ת-ט
תעשה לי טובה. המאבק עצמו היה לגיטימי עד שרוני נתן למקמהן בעיטה מכוערת ששווה כרטיס. על איזה ליטוף אתה מדבר?
פנדל? בחיים לא. שחקן לא יכול לשחק עם ידיים צמודות לגוף, והכדור ניתז אליו ליד. בחיים אין לו את הזמן להזיז את היד, וגם אם זה לא היה נוגע ביד זה בחיים לא היה מגיע לשחקן של בורו. עבירה בשער של גיגס? פחחח. מי שזה לא היה שם ניסה לשים גוף למאקיידה, לא הצליח ונפל, אז איזו עבירה בדיוק? מה זה משחק של נמושות? אם הדבר הזה עבירה אז צריך להתחיל לשרוק על כל נגיעה קטנה עבירה. יד של פוסטר... פחחח. לרוני לדעתי בהחלט הגיע צהוב.
איזה שיפוט בפראטון פארק. פנדל אחד הברורים שראיתי בחיים שלי על ארסנל והשופט לא שורק. אחרי עוד כמה דקות עוד פנדל (לדעתי לפחות), והוא מעדיף לא לשרוק. לגבי השריקה הזאת, עוד מילא, גבולית. כעבור עוד כמה דקות, נפילה של ארשבין ברחבה, בוף, אנחנו מקבלים פנדל על שום דבר. במודע או שלא במודע, הוא עושה פה חשבונאות עם עצמו. בכל מקרה, שיפוט מגוחך.
מה קורה לקבוצות התחתית היום? בלקבורן בפיגור 3-0, פומפי בפיגור 2-0 בבית נגד ארסנל מצמד של בדטנר (!) וכמובן בורו יותר מוקדם. אני לא רואה את המשחקים (מתכונת בתנ"ך..) ואולי באמת פומפי נותנת פייט לארסנל בניגוד לבורו שהיתה המשחק הכי קל שלנו העונה. אבל ציפיתי להרבה יותר מלחמה וגם תוצאות מקבוצות כמו פומפי, בלקבורן, בורו וניוקאסל. אם התוצאות ישארו ככה ובלקבורן ופומפי יפסידו, להאל וסנדרלנד יש הזדמנות פז לברוח מהקו האדום וכמובן גם לניוקאסל. להאל לטעמי יש סיכוי מעולה לברוח. וילה כבר מזמן סיימה את העונה ואיבדה את החשק. אלא אם כן יאנג ואגבונלוהור יתעוררו זה חייב להיות משחק של האל.
אני אחסוך ממך את הספקות. למרות איזה הזדמנות וחצי טובים לפומפי, ההגנה שלהם בפאתטית לגמרי, ובגדול, זה לא כוחות.