המחזור ה-35 בפרמיירליג-נצחונות קלילים לגדולות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏1/5/09.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה שקבוצות התחתית ראו את מידלסברו היום ואת ניוקאסל ביום שני, ויודעות שאין להן סיבה לדאוג.

לגבי הטענות של אוהדי ליברפול על השיפוט היום בריברסייד, נו באמת, כנראה שלהט הקרב הפך אתכם עיוורים במיוחד.

2. George Best Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx פומפי יכלה כבר לעשות מהפך בעשר הדקות הראשונות של המחצית השנייה, ואני לגמרי לא מגזים, והנה עכשיו היא חוטפת את השלישי.
    :aaarofl:

3. Raulito Madridista

השחקנים של ארסנל בוודאי היו רוצים יריבה כזאת בכל שבוע, איזה כיף להם, הם יכולים לשחק באיטיות ובלי יותר מידי יצירתיות ובכל-זאת הם יבקיעו וישלטו. במחצית הראשונה פורטסמות בכלל לא הפריעה להם להניע את הכדור, ובמחצית השנייה המארחת החמיצה מספר הזדמנויות טובות(קראוץ' היה הכי קרוב והוא היה גם חסר מזל). כמה שחיכיתי לשער של קרלוס ולה, צריך להגיד לו מזל טוב. לדעתי השער היה יפה יחסית לשער בכורה. השחקן הזה מוכשר מאוד והוא היה צריך לקבל הרבה יותר קרדיט מוונגר במהלך העונה הזאת, בטח עם הפציעות שלא נגמרות. נגד הגנה חלשה כמו של פורטסמות, אפילו בנדטנר מבקיע צמד(מוזר לראות את ארשבין מסמן לשופט בפירוש שלא היה פנדל ובכל-זאת הוא קיבל למרות שבכלל לא התכוון לכך). מי שאיכזב היום בשורות ארסנל זהו תיאו וולקוט שהמגרש כל הזמן נגמר לו. בפריצה אחת טובה שהייתה לו הוא מסר כדור רוחב רע. שיהיה.

צ'לסי תילחם עם ליברפול על המקום השני. אנלקה חזר לכבוש היום אחרי בצורת מאוד ארוכה, הוא רוצה להיות מלך השערים ולא לתת זאת לרונאלדו. מאלודה גם עלה על לוח התוצאות והוא נמצא בכושר פנטסטי, הטוב ביותר שלו מאז הגיע לצ'לסי. הידינק שינה אצלו משהו. מאלודה משחק עם ביטחון, הוא חד בפעולות שלו וגם כמובן עוזר בהגנה.

אם כבר הזכרתי את ליברפול, אז אני לא צופה לה יותר מידי בעיות מחר במשחק נגד ניוקאסל בבית. לאורחת יש אחת את ההגנות הרעות בליגה, המצב שלה לא טוב והיא מגיעה למשחק מאוד לחוצה. אגב, במוסף 'ספורט העיר' הקדישו משהו קטן למשחק הזה בתחתית העמוד, כאשר התייחסו כמובן לאואן וג'ררארד. אני תמיד רציתי שאואן יחזור לליברפול וחבל שזה לא יצא לפועל, רציתי לראות את שניהם משתפים פעולה. הטבלה עסקה בסקירת ציוני דרך בקריירה של שניהם. ג'ררארד כמובן נשאר בטופ, ואואן נמחק משם וגם מהנבחרת.

אף אחד לא חשב שיונייטד לא תנצח היום, זה היה ברור מאוד. לבורו הייתה הזדמנות אחת לא רעה בהתחלה(וידיץ אומנם לא חילץ את הכדור מאלדייר, אבל הוא הצליח להוציא אותו מריכוז), אבל זהו. פרט לרוני שבאמת היה מצויין, אני חושב שם גיגס הציג משחק טוב. השער שלו היה נהדר, כמה חוכמה וכמה דיוק. השניים בייחד עשו מספר מהלכים יפים, כאשר במרכזי שביניהם גיגס כמעט כבש, אבל שחקן של בורו התערב בזמן והרחיק לקרן. היה חסר לי שער של מאקדה, אבל הוא החמיץ. יונייטד צועדת בביטחה לעבר האליפות, היא לא תאבד אותה.

4. Dimitar Berbatov Member

מה שהידינק עושה עם מאלודה מדהים. אם הוא ישמור על היכולת הזאת ולא ילמד מקיצוני אחר, ג'ו קול, שנותן פעם בחודשיים משחק גדול, צ'לסי הרוויחה קיצוני נהדר. עם סיומת טובה, עם שליטה נהדרת בכדור, הרמות מדויקות. תמיד היה חסר לצ'לסי קיצוני איכותי. גם בימי מוריניו דאף לא שמר על יציבות ורובן נפצע כל שני וחמישי.

אמרתי לאבא שלי השבוע (מעריץ של גרנט ואוהד הצלחות של יונייטד) שאי אפשר בכלל להשוות את השינוי שהידינק חולל בצ'לסי לבין השינוי (אם אפשר לקרוא לזה שינוי) של גרנט. הידינק החזיר לצ'לסי את אחד החלוצים הגדולים בעולם לכושר שיא, הפך את מאלודה שהיה נראה כמו רכישה כושלת של מוריניו לאחד השחקנים הטובים בצ'לסי, הגיע לגמר גביע, אולי גמר צ'מפיונס וסגר חתיכת פער מהפסגה. אבא שלי אמר לי שאין לי מושג בכדורגל ושגרנט גאון ושהוא צריך להחליף את פרגי..נו טוב

5. קינג לדלי Member

שוב אני מצדיע לפטישים שמוכיחים שוב אופי נהדר ומביאים עוד שלוש נקודות בשיניים.
    ווסטהאם ופולהאם חזק על הקרב לכרטיס לאופ"א לא פחות מטוטנהאם וסיטי.

6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו אמר שניצחתם בזכות טעויות השיפוט? בורו היו פאתטיים משריקת הפתיחה, ואם הראשון לא היה מגיע מגיגס בפאול(וכן היה) זה היה נכנס עם כל שחקן התקפה אחר.

ובכל זאת, פנדל ברור לבורו מיד של וידיץ'(WHO GIVES A FUCK אם הוא התכוון או לא), ממה שראו בטלויזיה פוסטר יצא עם כל הגוף כולל הכדור למעט רגל שמאל מחוץ לרחבה, העקב של רוני היה מכוון ועוד איך וגם מייקל קאריק מעליי אמר שהוא היה צריך לראות כרטיס, אולי לא אדום אבל כן לפחות צהוב.

7. Ryan Giggs11 Member

אולי מספיק לחפש מתחת לאדמה כבר.
    איזה פאול ראית בגול של גיגס?אולי גם היה נבדל של פארק בשער?
    פוסטר לא יצא מחוץ לרחבה עם הידיים ונגיד ויצא, זה מה שקבע את תוצאת המשחק?נו באמת..

צהוב לרוני אכן הגיע, פנדל שנלקח מבורו אכן היה.

נערך לאחרונה ב: ‏3/5/09
  8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואם רוני היה מקבל צהוב, אז מה זה היה משנה? בכלל מיותר להתייחס לדבר כזה. יכול להיות שהגיע פנדל למידלסברו, בהחלט ראיתי מקרים כאלה שמסתיימים בשריקה. בעניין של פוסטר לא שמתי לב שהיה הילוך חוזר כך שאי אפשר היה לומר בוודאות, וממש, אבל ממש, לא היה שום פאול של מאקדה. זה הדבר היחיד שהוא חד וחלק.

9. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגיד לי אתה קורא חלקי הודעות ואז רושם תגובות אליהן? תסתכל על המשפט הראשון, לא אמרתי שניצחתם בזכות הטעויות האלו או שהם הכריעו את המשחק. בורו היו פאתטיים ושיחקתם על הילוך ראשון ולא היה לכם אתגר בכל ה90 דק' האלו.

ובכל זאת זה מרגיז אותי, מה לעשות.

10. Diamond Cutter Member

בושה ליונייטד, מילא לשחד את השופט שלא ישרוק לעברה בגול, מילא לשחד את בייטס ואת כל שאר השחקנים של בורו שלא יתלוננו לשופט אבל כמה את מטפל הדשא בריברסייד ששאר חלקה רטובה כדי שבייטס יחליק? עד לאן השחיתות של מנצ'סטר "אולמרט" יונייטד יכולה להתפשט? משחק הבא הם ישחדו את קהל הבית שלא יעודד!
    ....
    ....
    נו באמת...If you have an issue take a tishue
    משחק בparking מול קבוצה שכבר לא רק שלא ראויה כבר לא רוצה להיות בפריימרליג. 

11. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, זה היה משנה, כי כבר שנים שהבהמה הזה מתפרע במגרשים ועושה מה שבא לו, והשופטים לא מפסיקים לוותר לו. אם הוא היה מקבל כרטיסים צהובים על ההתנהגות שלו, אז זה היה אולי גורם לו להפסיק.

וכמובן שאוהדי יונייטד פה עם ה"לא ראיתי, לא שמעתי", אבל אם שמעתי פה שקאריק נגע בכדור לפני גומס במשחק הקודם, אז אני לא מופתע כבר...

12. קינג לדלי Member

וויין רוני בשורה הראשונה של הכדורגלנים הכי גדולים בעולם.
    עם פנים יותר נורמאליים גם היו שמים לב לזה...
    כדורי אומן לעומק,אחד על אחד נהדר,בעיטה נדירה,חכמה,אגרסיביות,אומץ ועוד.

שחקן ענק.

13. אבו Member

רציתי לרשום את זה היום אבל התביישתי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

הוא בהחלט כיום אחד החלוצים הטובים בעולם, השנה גם בניגוד לשנים קודמות הוא הרבה יותר יציב ביכולת שלו. הוא עדיין כ"כ צעיר, מפלצת הילד.

14. קינג לדלי Member

אני כותב את זה על אובי מיקל אז אני בטח לא פוחד כאן מאף אחד...

15. אבו Member

זה נובע מזה שאני לא ממש מחבב את האיש, לא פשוט לרשום דברים כאלה.