השער הראשון שלנו היום היה נהדר, ובכלל, כל שלושת השערים באו במהלכי כדורגל יוצאים מן הכלל והייתה הרגשה שהחבר'ה בהתקפה באו חדים היום, בקלות יכולנו לכבוש הרבה יותר מ-3 שערים. את השער של פולהאם צ'ך בהחלט היה יכול וצריך למנוע, ביום רביעי אין מקום לטעויות כאלו. אני קצת לא מבין למה דרוגבה לא הוחלף ישר אחרי המכה שחטף, כבר הייתי בטוח שהנה קיבלנו פה מכה רצינית וזאת פציעה רצינית, המשחק היה רגוע והיה אפשר לתת לו לנוח מאז שנפצע. אני אישית מקווה שנראה את אנלקה פותח נגד ברצלונה, אבל אני חושב שהידינק יעלה בדיוק עם אותו מערך שעלה בספרד.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx הוריד המרוקאי העצבני קפץ לי בטרם עת . אני מתנצל דיאמונד.
איזה כיף לנצח את סטוק באיטצדיון שלה. אני חייב לומר שהקהל שם הוא לבטח הרועש בליגה. כמה רעש, ככה הקבוצה אפורה. ספרתי היום משהו כמו 30 אאוטים ואני לא מבין איך רורי דלאפ לא פרק את הכתף. היה מצחיק לראות שפוליס הכניס זורק אאוטים אחר(סונקו- איזה תספורת של ליצן) . חילוף טקטי. סטוק קבוצה שנשארה בליגה רק בגלל מצבים נייחים, עם מגרש ביתי מדהים. הפעם האחרונה שמישהי ניצחה שם הייתה בדצמבר, והקבוצה הייתה האלופה שבדרך..
נצחון גדול וחשוב היום לפטישים בסטוק. אחד האצטדיונים היותר ביתיים בליגה ואיומים בלתי פוסקים מזריקות החוץ של דלאפ ישירות למערך הגבוה שלהם לא מנעו מאיתנו לשחק את המשחק הרגוע שלנו, להיות רגועים בהגנה ולקחת 3 נקודות יקרות מפז הודות לשער מהסרטים של דייגו טריסטן (הוא ידע לכפר על זה עם החמצה מזעזעת בתוספת הזמן..) טומקינס נראה יותר ויותר כמו תוצרת משובחת של האקדמיה - הוא עשה צחוק מג'יימס ביטי וריקארדו פולר היום. סטאניסלס ממשיך להתקדם ונובל היה גולת הכותרת בקישור - פשוט תענוג לראות כמה אחריות הוא לקח על עצמו מאז הפציעה של פרקר ועד כמה הוא התבגר בשנה האחרונה והופך לאט לאט למנהיג. טוב לראות את קוליסון חוזר מפציעה - רק לא ברור לי לאן דאייר נעלם היום, חיפשתי ולא מצאתי שום דיווח על פציעה כלשהיא (למרות שאני לא אתפלא). מבחינתי נגמרו ההזדמנויות לדה-מיקלה - הגיע הזמן לתת לסירס לפתוח משחק - נגד ליברפול בשבוע הבא זה יכול להיות מושלם. הולך להיות צמוד צמוד על אירופה עד הסוף..
נצחון גדול שלנו היום, המון אופי ונחישות אבל לא על חשבון כדורגל התקפי והנעת כדור מרגל לרגל, וזה כל היופי במה שזולה וקלארק הנחילו לנו. אני כ"כ שמח ששניהם האריכו את החוזים שלהם והנצחון היום שהגיע בהרכב סופר חסר עם התקפה בת 70 רק מעצים את ההישג של צמד המאמנים. ערן- דאייר מתח שריר ובגלל זה הפסיד את המשחק, אבל ממילא היה מקום לפתוח עם קובאץ' שהיה טוב מאוד בנטרול העליונות האווירית של הנגרים מסטוק. כולי גאווה לאור ההצלחה הנהדרת של סטאניסלס וטומקינס(הבלם הבא של נבחרת אנגליה לדעתי), וגם מארק נובל שהיום לקח אחריות כמו גדול והניע אותנו קדימה. גם לי נמאס מדי מיקלה ערן אבל אני עוד יותר מאוכזב מפרדי שלפי השמועות עלה לו השתן לראש אחרי אותו גול בכורה ומאז נהיה סוג של פרימדונה. אם זה תלוי בי אני מכניס את קוליסון ומעביר את ג'וניור לעמדת החלוץ או לחילופין לוקח סיכון על היינס.
שמו שאמרתי בתחילת הדיון של המחזור הקודם - השאפו הכי גדול שאני מוריד בפני שחקן/קהל/מאמן/איש משק שיש בפרמיירליג זה לווסטהאם יונייטד. מציע לכולם לעבור על ההרכבים שלהם שבכ"כ הרבה משחקים נראה כמו הרכב של קבוצת תחתית בפרמיירליג ויש שיגידו קבוצת צמרת בצ'מפיונשיפ. המון צעירים תוצרת בית + שחקנים מבוגרים שהשיא שלהם היה בתחילת המילניום או סוף שנות ה-90' (די מיקלה, טריסטאן...). לא האמנתי שתנצחו בבריטניה סטדיום, לא חשבתי שתצאו עם נקודה, אבל אתם כל פעם מפתיעים מחדש. עם 0 פוזה, עם מאמן חסר נסיון וקבוצה שעברה מכירת חיסול ועוד בנוסף סובלת ממכת פציעות של הכוכבים שלה (עד שיש כאלה) שמסתמכת על שחקני בית. פן ירבו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx אגב, כמה סמלי שזה קורה בעונה שבני יהודה פורחת בזכות הצעירים שלה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
העבודה שזולה עושה שם לא מוערכת מספיק לדעתי. ב0 תקציב, בלי שחקני מפתח עם פציעות, הוא מוציא מהקבוצה הזאת דברים שלא ראו ממנה גם בעונות שקדמו לזו. אין לי ספק שאם יגיע איזה רוכש שיוציא אותם מהמשבר זולה גם מסוגל להפוך אותה לקבוצה שמתמודדת עם אברטון ואסטון וילה.
אנחנו מגיעים לאצטדיון האור לאחר הפסד 2:1 במחזור האחרון למנצ'סטר סיטי בגודיסון פארק. מאידך סנדרלנד מגיעה לאחר הפסד די מביך לאחרונה בטבלה, ווסט ברומיץ', 3:0 בהות'ורנס. החתולים השחורים עדיין נמצאים בסכנת ירידה ואני מאמין שחניכיו של סבארגיה יילחמו על כר הדשא. כבר חטפנו בראש מול פומפי בפראטון פארק לפני חמישה מחזורים, לא רוצה שהתסריט הזה יחזור שוב. הניצחון האחרון שלהם עלינו בליגה היה בשנת 2001 (1:0), מאז התקיימו עוד שמונה מפגשים, בהם שבעה נצחונות לאברטון (ביניהם ה7-1 הבלתי נשכח בעונה שעברה בגודיסון פארק) ותיקו אחד. כאמור, ג'אגיילקה נפצע וגמר את העונה, מי שיחליפו יהיה יובו, האמת שאני די סומך על הניגרי ומאמין שהוא יעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר. בל נשכח שאנחנו עדיין במאבק על המקום החמישי עם אסטון וילה, כרגע המרחק לזכותם עומד על 2 נקודות בלבד, מקווה שננצח היום ושהאל תפתיע ותנצח מחר בוילה פארק וסוף סוף נחלוף עליהם בטבלה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
ניצחון משכנע לסיטי ! הופעה טובה כמעט לכולם , אונוהה ואלנו בלטו מעל לשאר ,אם יוז לא היה נכנס לכל הריבים שלו עם השחקנים ,היינו מבטיחים את אופא כבר מזמן ,ובכל זאת קרדיט גם ליוז ( הייתם מאמינים ) שבכל זאת הצליח קצת לארגן את השורות . 44 אלף ! נגד השעמום שקוראים לו בלאקבורן אלדייס. סם אלדייס- אך לעזאזזל הוא עדיין מנג'ר? אנטי אנטי כדורגל , רק בומים לשמיים ,ופאולים גסים , אוייחר,טוגי ,נילסן ,וורנוק רק פרקו רגליים לאיירלנד והחברים , וכמובן שאלדייס מנג'ר תראו באיזור את אל האדג'י דיופ המגעיל שיורק על כולם ,האיש של אלדייס במגרש , חשבתי אולי כדיי שבלאקבורן תרד ליגה ,אבל גם ככה יעיפו את אלדייס אם ירדו ,הקהל שלנו הרג אותו היום עם השירים על ממדי גופו , איזה איש מכוער. זהו ביום ראשון הבא דרבי ,והזכרונות מהביקור האחרון שם לעולם לא יחלפו , יהיה טוב .
http://www.setanta.com//uk/Articles/Footba...tle/gnid-51354/ טורס מחוץ לסגל היום בעקבות פציעה. מכה לא צפויה אבל עם ההגנה הפגועה של ניוקאסל (בלי חוזה אנריקה וסטיבן טיילור) צריך לנצל את המצבים גם ללא טורס. אגב, אני מתנצל שלא הכנתי פריוויו להיום, למעשה הכנתי אבל לפני שבאתי לשלוח ניסיתי לעבור לסקייספורטס כדי לראות את ההרכב המשוער של ניוקאסל ובטעות יצאתי מהפריוויו. אין לכם מושג איזה תסכול... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx
אואן על הספסל. מצד אחד הוא בכושר נוראי ומול פומפי הוא בקושי נגע בכדור והחמיץ בצורה מזעזעת 1 על 1 מול ג'יימס, אבל מצד שני מי כן מתפקד בחוד של כורי הפחם? בארטון בהרכב, דרך אגב.
לא מבין את שירר. גוטיירז הרבה יותר טוב מלובנקרנדס, גוטרי יותר טוב מבארטון, נולאן מסמית, אואן לממות שבכושר לא טוב יותר מסוכן ומאיים מוידוקה (למרות שזה לא קשה). מחזיק אצבעות למגפייז, מרטינס ביום טוב עושה צחוק מההגנה של ליברפול. גם דאף מסוכן בצד שמאל, הבעיה היחידה שלהם זאת ההגנה..