המחזור ה-35 בפרמיירליג: ערב חג והיא לבד, מול הטלוויזיה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏22/4/16.

1. alexshw Member

אגב הביקור הקודם של המלצר באנפילד היה משחק הנשיכה המפורסם ונגמר באותה תוצאה.

2. oranfu Member

קודם כל, מגיע לקלופ להפסיד את המשחק.

ה"שוער" הזה הורס לנו עוד משחק. ליגה ארצית זה הרמה שלו. אפס מאופס.
    משחק גמור לחלוטין והוא החזיר אותם פשוט משום מקום.

חוץ מזה, ההכנסה של לוקאס...
    האפס המחורבן הזה הוא גוויה טיפשה. מה אתה מכניס אותו?
    ועוד מכניס אותו מאחורי חלוץ. הזוי.

אם לוקאס במועדון בעונה הבאה מבחינתי שקלופ יילך הביתה. גם בתור שרת אני לא מוכן שיישאר במועדון.
    אפס!

מכיוון שבכל מקרה הליגה הסתיימה מבחינתנו, אני מקווה שזה ייתן לקלופ את הסתירה שאני חושש שהוא צריך בקשר לחלק מהסגל שלנו.

נערך לאחרונה ב: ‏23/4/16
  3. Andrei Kanchelskis Member

מאחר ולא ראיתי המשחק מעניין אותי לדעת האם רפא בניטז קיבל מהנהלת ליברפול איזשהו מגן הוקרה על שנותיו כמאמן הקבוצה שברובן הוא עשה בסה״כ עבודה טובה(בכל זאת גביע אלופות ראשון אחרי 21 שנה זה לא בא ברגל). אם אני לא טועה זו הייתה הפעם הראשונה שבניטז הגיע לאנפילד עם קבוצה אחרת(תקנו אותי אם אני טועה).

4. golding מנהלים

אתה טועה. הוא הגיע לשם עם צ׳לסי.

5. Roma מנהלים

מתי ארסן ונגר ייתן לאוזיל סטירה לעורר את הגופה המהלכת הזאת? לא יכול לסבול את השחקן הזה. גאון גאון אבל פאקינג הולך על המגרש בנוסף לאינספור איבודים היום ופשוט שחקן רך מאוד.

בגזרת השחקנים שצריכים להתעורר ראמזי, פר שעבר זמנו וכמובן החלוץ הסורר ג'ירו שאחרי כל מסירה לא מדויקת לכיוונו מתחיל להרים ידיים ולהתלונן.

מייק דין צריך משקפיים או הסבר יותר טוב של החוקה. חלק מהשחקנים פשוט חושבים שהם שוערים היום, לפחות הוא מאזן את הטעויות.

6. Dimitri Payet Member

מישהו יכול להסביר לי למה לא פותחים עוד ערוצים כדי לשדר את כל המשחקים מהליגה האנגלית? זה יכול להטריף. אני אוהד ווסטהאם ומשדרים משחקים שלהם רק נגד הגדולים. (ארסנל, לסטר, טוטנהאם, יונייטד וכו,) מישהו צריך לקחת צעד קדימה ולעשות עם זה משהו כי יש פה גם כאלה שאוהדים קבוצות קטנות ונמאס להם שהם לא יכולים לראות משחקים של הקבוצות שלהם.

7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

זה היגיון די מעוות של מועצת הכבלים הלוויין-בגלל שבזמנו הם אישרו לערוץ הספורט לפתוח שני ערוצים חדשים ויצאו ערוצים גזלניים ונטולי תוכן שאין להם שום הצדקה, אז עכשיו הם לא מאשרים לצ'רלטון להוסיף ערוצים למרות שהם מתפוצצים מרוב זכויות שידור.

8. Dimitri Payet Member

זה מוזר. קבוצה גדולה של אנשים צריכה לפנות אליהם ולגרום לכך שזה יקרה. איך שאני מבין צ'רלטון כן רוצה לפתוח עוד ערוצים אבל מועצת הכבלים והלווין לא נותנים להם. מטופש.

9. Andrei Kanchelskis Member

אם הייתי אוהד ארסנל הייתי פשוט מתפלל שהיא לא תסיים את העונה במקום הרביעי המסורתי ותמצא עצמה מחוץ לליגת האלופות בעונה הבאה,אולי זה יהיה הצ'אנס היחידי שיכול לגרום להנהלה להעיף את ונגר לכל הרוחות.

10. Roma מנהלים

אני חושב שלא מגיע לאף אחד את העונש לאהוד את ארסנל.

11. Andrei Kanchelskis Member

ארסן ונגר מחזיק בתואר מיוחד-המאמן הטוב והמאמן הגרוע בתולדות ארסנל בכל הזמנים.

12. WellNeverDie Member

עקרונית מנצסטר יונייטד כרגע תלוייה בעצמה לסיים בטופ 4, עקב המשחק הצפוי בין סיטי לארסנל?

13. Andrei Kanchelskis Member

עקרונית נראה שלא משנה מה יהיה ארסנל בסוף תמיד תסיים איכשהו בטופ פור.

14. WellNeverDie Member

ברצינות.
    למרות המצב העגום ביותר כיף שיש על מה להישען, יוסיף מתח קצת. 4 נצחונות, מתוכם 2 קשים בטרוף... אבל היי לך תדע.!

15. k_700 Member

למנצ'סטר יונייטד יהיה במחזור ה35 שלה את לסטר, רק אז זה יוכל אולי לקטון ל2 לפני שסיטי ואאסנל יפגשו.

הייתי אופטימי(כי זה בהחלט יעד שצריך עדיין להלחם עליו) אם ואן חאל היה קצת מסונכרן בשלב הזה של העונה בכל מה שקשור לבחירות הרכב הגיוניות ותגובות נורמליות תוך כדי המשחק.