המחזור ה-35 בפרמיירליג: פנתר שחור

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/7/20.

1. k_700 Member

רובוט,
    הוא הבקיע 16 שערים העונה בכל המסגרות ו9 שערי ליגה ב8 הופעות בהרכב בליגה*.

לא מבין מה זה הטיעון של שחקן שהוא אלוף אירופה+אלוף אנגליה(אגב, הוא היה אלוף אירופה ועכשיו הוא אלוף אנגליה).
    גם ג'ון אושיי היה אלוף אירופה ואלוף אנגליה ועם הרבה יותר דקות הרכב בעונות האלה.
    גם קוויטון פורצ'ן לקח תארים באנגליה וגם לוק צ'אדוויק וג'ונתן גרינינג היו פעם אלופי אירופה וזכה אפילו בטראבל באותה עונה.

אתה מודע לזה בכלל שהאלוף אירופה האלוהי שיחק 266 דקות בעונה שעברה באירופה ו300 ומשהו דקות בכל הדקות שלהם בליגה?
    לא אתה לא מודע לזה.
    נכון, הוא נתן להם רגעים נפלאים בעונה שעברה(הרבה פחות העונה, למרות ששיחק כפול דקות בליגה), אבל זה בדיוק מה שהוא שווה 500 דקות בקבוצה כזאת.
    ב600 ומשהו דקות כבר תראה את גיל תולש את התלתל היחיד שנשאר לו על המצח.

מה אתה מצפה מילד בן 18 בעונה ראשונה בקריירה לעשות בקריירה שלו?הוא בינתיים עשה משהו שרק מייקל אואן, פאולר, רוני עשו לפני בקריירה בגיל 18(ובהרבה יותר דקות).

למה אני משווה ביניהם בכלל? כי גיל אמר לי בתחילת העונה שהוא לא יכול לחמם לו את הספסל.
    היום ברור שזה בכלל לא אותה רמת כשרון בכלום.
    ברגל החלשה של גרינווד יש לו יותר שליטה בכדור מהרגל החזקה של אוריגי.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואתה אמרת לי שמקיטיריאן לא רואה את מאנה ממטר נו ו?
    עד מתי תטריל ותהרוג דיונים?
    אף אחד לא באמת מעוניין לקרוא את הטרחנות האינסופית שלך על אוריגי-גרינווד, אתה כל פעם קופץ עם זה כמו חמור וכל פעם אנשים עונים לך כי אתה תופס אותם בנקודת זמן שמתאימה לך.
    תמשיך להטריל ולתפוס נדלן על הפורום שיהיה לך לבריאות.

רק אואן ופאולר? קשקשן, אואן לקח מלך שערים עונה 1 שלו בבוגרים. מי זה גרינווד? עוד פעם כמו פתאט תבוא לי עם הדקות לשערים שלך?

3. oranfu Member

אתה יזמת את הויכוח הזה מלכתחילה. גיל הגיב ואז ניפחת את זה מעבר לכל פרופורציה של אמירה של מישהו מאיתנו.

קלופ לא מחזיק מאוריגי, עובדה שאוריגי בקושי רואה דקות.

להגיד שלאלאנה לא משחק בשביל שלא ייפצע זה משעשע. הוא לא בתוכניות, אין לו מה לתת, בגלל זה לא משחק. קלופ מרים לשחקנים שלו בתקשורת אבל בפועל כמה לאלאנה שיחק בשנתיים האחרונות?

קלופ גם לא מחלק סתם דקות בשביל מדליה כי לראייה אליוט לא קיבל בכלל דקות במשחקים האחרונים. הוא בוודאות כמעט מוחלטת לא יקבל מדליה.
    אני לא ממש אוהב את זה, אבל קלופ אמר ששחקנים לא יקבלו דקות רק בשביל לקבל מדליה אלא אם תהיה הצדקה לתת להם דקות.

4. WHITERM Member

רובוט?אתה קראת לי בוט כשאתה בעצם כותב את אותה השטות במילים שונות פעם אחר פעם?בכל אשכול שיש פה,בין אם זה האשכול של ליברפול,יונייטד או מחזור הליגה.
    גבר,תשחרר לאף אחד פה לא אכפת מגריוונד חוץ ממך.יש לו כדורגל ברגליים וזה מעולה,מחר הוא יכול להפצע לגמור את הקריירה.
    הזילזול שלך באוריגי שעשה קריירה לעומת מישהו שעוד לא עשה שום דבר הוא מביך.

אתה מנסה להגיד לי שאני טועה בכך שאתה מביא לי דוגמאות לא קשורות לכלום?
    אוריגי הבקיע בחצי גמר ליגת האלופות ובגמר.אתה רוצה להשוות אותו למישהו?תביא שחקנים שעשו משהו דומה.עד אז תפסיק להביך את עצמך.

אתה רוצה לדבר על ילד בן 18 עם עונה אחת בקריירה?אני אביא לך מישהו בן 16 שעשה פאקינג יותר מהבחור שאתה אוהב לאונן עליו.
    [לא מוריד דבר וחצי דבר מגריינוד,רק אומר שתפסיק לבלבל את המח ולהשוות אותו לאוריגי].
    קיליאן אמבפה – ויקיפדיה

5. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

@k_700 אוקיי, לאן מתקדמים מכאן? מה אתה רוצה? כל משחק שלנו וכל משחק שלכם עכשיו אתה תחזור להטריל עם זה?

אני מבין שכשהאחוזי פגיעה שלך בתחזיות הם בערך 1 ל50 אתה נאחז בכל פגיעה (ומי ישמע איזה פגיעה, כולם מכירים את השם של גרינווד כבר לפחות שנתיים, זה לא ששלפת פה איזה ילד אלמוני), אבל בחייך בנאדם, שחרר.

ואולי, רק אולי, חכה טיפה בסבלנות לפני שאתה מטפס על עץ גם אם עכשיו הכל נראה לך תותים ואתה חושב שיש לך את מסי האנגלי ביד. שלא תגמור בטעות עם עוד בדיחה מיתולוגית של אייסוקר כמו מחטריאן-מאנה שגיל הזכיר - אולי תזכיר לנו את האנלוגיה כי אני לא זוכר, מחטריאן היה בוגאטי ומאנה טויוטה קורולה? או שזה היה מזארטי ופיאט פונטו?

Coutinho10, WHITERM, oranfu ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  6. k_700 Member

מצחיק, לך לתחילת הדיון פה.
    בכלל לא הזכרתי לך את גרינווד ובאמת שאלתי למה אוריגי לא נכנס למשחק הזה במחצית השנייה וכשדווקא היה צריך.
    אתם הכנסתם את גרינווד ואז בא הבוט הזה עם הנתונים הממוצאים שלו.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

תן לי לחדש לך משהו שאולי תקלוט, אתה הבוט. לא אף אחד אחר.
    לא ייתכן שאתה עולה על עצבים של 20 יוזרים שונים אבל אתה לא הבעיה.
    תקלוט ותפנים.
    הייתי אומר שמנהלים יפנימו בשבילך אבל אין פה באמת מנהלים שעושים משהו בתחזוק הפורום.

במקום שיהיה פה כרגיל דיון על התוצאה בין האוהדים של ליברפול, משהו שהוא מרכזי בפורום הזה, צריך להתעסק עם הילדותיות המפגרת שלך.

עכשיו כל משחק ומשחק שיהיה משהו לכתוב על פירמינו ואוריגי אתה תזבל לנו ת'מוח עם זה.
    זה ברור לי.

Scouser Tommy ו-VAR אוהבים את זה.
  8. k_700 Member

רק נזכיר איך כל זה התחיל.
    בן אדם כותב משהו על המחצית הראשונה של פרמינו(לדעתי הייתה גרועה, גם אורן שותף לתחושה הזאת), סקאוזר ראה משהו אחר, לגטימי.

ואז גיל התעורר-
    כשגיל עושה את זה בא האוהד ריאל מדריד הזה שתפס משחק וחצי של אוריגי מול ברצלונה כדי להזכיר לי שאוריגי כבש שערים היסטוריים וגרינווד כבש חמישה שערים נגד סבתא שלי.

יאללה תתקדמו.

9. Gary Cahill Member

שער על ג'יימס, מה הוא עשה במקום לשמור על מגולדריק רק אלוהים יודע

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

https://pbs.twimg.com/media/EcqPFAQX0AIOnPF?format=Xxx&name=small

זה לא פנדל??....מה זה אכפת לי שהוא נגע קודם בכדור? הוא לא מאפשר לרוברטסון להתקדם לכדור.

Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  11. alexshw Member

כובש שער בכורה בפרמייר ליג בגיל 32.

12. Clichy COYG

@k_700
    אתה סותר את עצמך, אם אוריגי באמת לא מקבל קרדיט (ו-300 דקות ליגה בעונה זה באמת כלום), איך באמת אתה יכול להשוות אותו לילד בן 18 שלא מצופה ממנו כלום והוא מקבל מקום בהרכב?

13. oranfu Member

יש קבוצות שמקבלות על זה פנדל ב99 מתוך 100 פעמים.
    לא אנחנו.

רשמתי שפירמינו היה גרוע. אמירה לגיטימית לדיון (לטעמי). איכשהו זה, שוב, נהיה דיון על איזה אלוהי גרינווד לעומת אוריגי.

14. k_700 Member

איפה אני סותר את עצמי?
    השנה שניהם קיבלו בערך את אותו סדר גודל של דקות בליגה, גרינווד לא באמת מקבל מקום בהרכב העונה. אל תתן לחודשיים האחרונים לבלבל אותך(אוריגי על 630 דק' בליגה וגרינווד עם 998 דקות בליגה).

15. k_700 Member

כל העונה לא ראיתי את שפילד משחקת ככה דרך האגפים.
    איפה הטילים קדימה?
    ריס ג'יימס זוועת עולם, אשם בשני השערים.