שער מדהים של צ'אן, ליברפול עם ניצחון קריטי שהיה קרוב מאוד להסתיים בתיקו, חלוץ שם שער מהמצב האחרון של ווטפורד. Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk
איך בריאות אם הם מתעקשים להרוג אותנו איך? איזה חבורה של מטומטמים. חבורה כזאת של נגרים\מטומטמים (או שילוב של השניים) באמת מדהים למצוא בקבוצה אחת ואצלנו זה כל החלק האחורי. דקה 90, מובילים 1-0 ולוברן ומאטיפ מסתערים על הרחבה שלהם במהלך משחק. להרוג את המטומטמים האלה ומי שהביא אותם למועדון.
חחח, אתה כוכב. אורי על סטרואידים ממש. כשאנחנו יורדים כולם אחורה זה רע מאוד כי זה מזמין התקפות וקלופ מטומטם. כשאנחנו כן שולחים שחקנים קדימה כרגיל במצבים נייחים וכמעט כובשים זה רע מאוד והם מטומטמים. אני מקווה שלא איבדנו את הטופ4 היום כי זו באמת כבר תהיה מכה אנושה.
ניצחון חשוב חשוב חשוב. השער של אמרה היה רק קצת יותר מופרע מהוולה של לאלאלנה למשקוף. אני מוכן לממן לקוטיניו יום מנוחה נוסף רק שינוח טוב ויהיה כשיר לסוטון. אם נירה לעצמנו ברגל שם אני לא אדע איפה לקבור את עצמי.
לא לרדת אחורה לא אומר ש2 הבלמים צריכים להתאבד על ההתקפה ברחבה של היריבה (וזה אפילו לא היה מצב נייח). אולי נצליח לסיים בטופ4. זה יהיה למרות ההתנהלות של המועדון וחלק מהשחקנים ולא בזכותם. וקלופ מנהל משחק רע מאוד בזמן האחרון. החילופים שלו גרועים ואם הוא אשכרה חושב ששחקני ההגנה האלה מקומם במועדון ששואף לצמרת אז הוא טועה טעות מרה.
איזה ניצחון, מטורף. מתפלל למקום 3 כי המצב במדורגות במקום ה4 נדפק אחרי ההפסד של צסקא והתיקו של דורטמונד. מחזיקים אצבעות לפאלאס. צ'אן הרוויח חוזה בחודשיים האחרונים, מיניולה היה טוב מאוד עם היציאות מתי שהיה צריך.