הרגע שם עם אליסון בסוף זה אחד המצחיקים של העונה. איזה טרול, מאוהב. יאללה שירדו כבר, אמן. מגיעים עכשיו לחצי גמר אלופות עם הלשון בחוץ אחרי המשחק הזה. דיאז גדול. הלאה.
כל הכבוד לאוריגי, הוא מול אברטון זה כמו דרוגבה מול ארסנל. אל תשאל כמה השתיק. למהצליברפול לא משלמת לו 90 אלף לשבוע ומשאירה אותו בסגל? תשאל את השאלה הזאת. אהה כי שנה הבאה אין אברטון לשחק נגדה, אולי בגביע.
אמרתי כבר שראיתי את המשחק חלקית, אבל זה באמת הצחיק אותי שהוא עשה את זה דקה 30, למרות שדווקא משחק טוב שלו.
ניצחון ענק. לא נבהלנו לרגע מהבונקר שלהם ומהפרובוקציות. המשכנו לשחק בסבלנות עד שפיצחנו אותם. איזה משחק של אנתוני גורדון, יהיה כוכב ענק בצ'מפיונשיפ.
למי שפספס. משחק של הטרלות, בחיי שאם הייתי אוהד אברטון הייתי מעדיף שיפרקו אותי כמו שפירקנו את יונייטד. מה שראינו פה זה אותנו ביכולת גרועה מאוד ואת אברטון ביכולת שגובלת ביכולת שיא העונה, ועדיין ניצחנו פה 2-0. על הדרך האוהדים שלנו שרים להם את השיר של בניטז, צוחקים להם בפנים, כל הדרך למטה. מועדון של מזדיינים במיוחד כשלמפארד על הקווים. ירידה שלהם תהיה כל כך מתוקה. אגב לא חושב שאנחנו מגיעים עייפים לויאריאל, מחצית ראשונה צריך לבדוק אבל לתחושתי היו שם מעט מאוד ספרינטים. אם כבר, זאת הכנה נהדרת למה שיהיה נגד הספרדים, הבנתי שהם גם יודעים להעמיד בונקר מפואר.
הם די מגוונים בסגנון. יש להם גם כדורגל. לדעתי זו עונת האימון הכי טובה של אמרי במפעל גביע. בליגת האלופות העונה ממש התוכניות שלו עובדות טוב. בליגה הוא תמיד היה בינוני להחריד.
באמת שאין לי מושג קלוש, רק אמרו לי שהם משחקים מאוד הגנתי ומעצבן בנוקאאוט. אם הצלחנו לעמוד בשטויות של רישרילסון וחבריו אפשר להניח שיהיה לנו סבלנות גם להם.
משחק ראשון מול באיירן לא, גומלין בונקר קלאסי אבל הם לא אפשרו לבאיירן לייצר כלום חוץ שני מצבים שאחד זה הגול. מול יובה היה סיפור דומה הסגנון לדעתי. הם לא רק עו בונקר. Sent from my SM-G973F using Tapatalk