המחזור ה-35 לעונת 2022/23 ב-SerieA:: במוקד אלו המשחקות על מקום בליגת האלופות ואלו המשחקות נגד הירידה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י uri, ‏12/5/23.

1. VAR Member

אמרתי "אולי", וגם אם מילאן הייתה שמה גול, מאיפה לנו לדעת איך זה היה משפיע על הדינמיקה של המשחק? אולי אינטר הייתה תוקפת בחמת זעם יותר גדולה וכובשת שלושה שערים נוספים?

זה גם לא באמת חשוב. כשקבוצה תלויה עד כדי כך בשחקן אחד, זו עדות לכך שהיא עשתה מעל ומעבר בעצם ההגעה לשלב הזה ואין סיבה "להתאבד" על ההתמודדות הזו כשהסיכוי לנצח בגמר הוא גם ככה אפסי.
    לא באמת. כי כפי שכתבת באחת ההודעות הקודמות שלך - אחרי המחזור הראשון יש באמת 37 מועדי ב'. ובלי קשר - מילאן הייתה כל העונה באזור הטופ 4, בחלק לא קטן של העונה אפילו טופ 2. בחודשים האחרונים הידרדרה עד המקום החמישי. רוצה להאמין שאין לזה קשר לעובדה שהיא הצליחה להעפיל 2 שלבים מעבר למתוכנן ובמשחקי הליגה הסמוכים היא נתנה לשחקנים חשובים לנוח? זכותך, אני מאמין שזה בהחלט קשור.
    יש עוד דרכים לנהל דקות של שחקן חוץ מלהעלות את אוריגי במקומו. אפשר לשחק איתו 60 דקות למשחק, אפשר לשחק 90 במשחק אחד ו45 במשחק שני אם הולך טוב במחצית הראשונה (לאציו), אפשר להושיב לנוח בגומלין מול אינטר שהפך לדי חסר משמעות. לא מוצא היגיון בלזרוק נקודות במשחקי ליגה כשהעונה האירופית של 23/24 עומדת על הכף.

ומילא היה מדובר רק בג'ירו.

2. טל. Member

@Zakutaroma
    אחי הביטויי הוא לקנות חתול בשק.
    -בלוטי זה חתול בשק שלא קנינו, אלא לקחנו בלי לשלם.

לעומת זאת תמי אברהם זה חתול בשק שכן קנינו... בארבעים פאקינג מיליון יורו.

------------------
    לדעתי דווקא מורינו עלה בהרכב ראשון מידי וגם שיתף באמצע יותר מידי שחקנים שאסור לסכן.
    צ'ליק כמשל.
    מה נעשה עכשיו ביום חמישי לך תשבור ת'ראש.

צריך להבין, החצי גמר ביום חמישי, והגמר בסוף החודש אם וכאשר: אלו 2 המשחקים היחידים שיש להם משמעות עד סוף העונה.

3. itzik.miro Member

שווה 120 לא?

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

4. טל. Member

אם תשכפל אותו כמו הכבשה דולי, עשר פעמים, אולי תגיע לסכום הזה.

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  5. itzik.miro Member

ניצחון חשוב מול קבוצה עיקשת.

עכשיו 9 מ-9 אמורים להספיק לנו למרות הניסיון הנואש של צפרין, גראבינה וקינה להעניש אותנו באמתלות משונות.

6. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

נצחון קל.
    מי זוכר מתי היה לנו נצחון כזה קל? על אמת קל, לא בכאילו..
    לגבי נקודות, זה לא באמת משנה, הם הרי יסתכלו על הפער בטבלה דקה לפני העונש, הכל יהיה מוכן לפני, רק המספר ישתנה בהתאם.
    אף אחד לא אמר שנקבל פחות מ15.

מקרה אופטימי זה לקבל 9- לדעתי.

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  7. itzik.miro Member

נקבל מינוס 9 או מינוס 10 ולכן 9 מ-9 יספיקו לנו על הנייר. האם נשיג אותם? הם בטוח יעשו כל שהם יכולים כדי להקשות עלינו להשיג את זה אבל אנחנו מסוגלים.

נערך לאחרונה ב: ‏15/5/23
  8. DeRossi16 Member

זאלווסקי בימין , ספינאצולה בשמאל. מנציני איבנז וסמולינג/כריסטנטה באמצע. איפה הבעיה?

9. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

@itzik.miro - אני לא משוכנע כמוך, לדעתי 9 יהיה מצב 'טוב' עבורנו, וזה מבלי עונש פוטנציאלי נוסף בקיץ. אני לא רואה מצב שאנחנו יוצאים מהעונה באחד מ4 מקומות הראשונים, אני די משוכנע שאחד העונשים שינתן יפגע בזה.

@טל. - בהמשך למה שכתבתי לאיציק, רומא עדיין במאבק על מקום באלופות, 3 המשחקים שנשארו הם קריטים, ולמעשה התיקו עם בולוניה הוא מכה.
    לרומא יש לוח משחקים קל יותר ממילאן עד לסוף העונה, למעשה רומא צריכה לקוות שיובה תנצח את מילאן, ובעצם כך תפנה לה את המקום שלה עצמה באלופות.

העונה ממש בסוף שלה, אם אתה לא חלוץ בן 36 או שחקן פציע, אתה אמור לנשוך עכשיו שפתיים ולתת הכל ב4-5 משחקים שנשארו עד סוף העונה.

10. טל. Member

@DeRossi16
    איפה המחליפים?

למשחק הכי חשוב של העונה אתה עולה בלי ספסל. למה? בשביל להוציא נקודה מבולוניה? שגם שלוש נקודות מולה לא היו משנות כלום?

כשאתה בצמצום, ומלכתחילה ברור שהשמיכה קצרה מידי: אז מתעדפים יעדים. -מתנהלים לפי סדרי עדיפויות.
    כבר שנה שניה ברציפות אני חוזר על זה כמו תוכי.

-------------------------
    הכותרות של הבוקר גרמו לי לחשוב. בקיץ אם דיבאלה רוצה לעזוב, שיעזוב.
    השחקן הכי מוכשר בסגל. בפער גלקטי. הכל טוב ונכון ויפה.
    -אבל המשכורת שלו כבר עכשיו לא מוצדקת. קל וחומר שאין צורך להגדילה בקיץ.
    הוא נפצע בקלות = פציעה כל 3-4 משחקים.
    וכל פציעה, שגרתית ככל שתהיה, עם זמני החלמה ארוכים הרבה מעל הנורמה. חלאס.

(גם לגומלין מול לברקוזן הוא לא יהיה כשיר. אולי אפילו פחות כשיר מאשר למשחק הראשון. כי חלה החמרה במצב שלו אני מניח). בוא נדבר דוגרי רומא זה לא מנצ'סטר סיטי. אי אפשר ככה.

11. טל. Member

@Bianconeri

העונה בליגה, של רומא, גמורה. לא מדובר פה על מתמטיקה. רומא לא מסוגלת להלחם בשתי חזיתות. כשרומא חוזרת מאירופה היא מפסידה לקרמונזה ולססאולו 4-3 בבית.
    וזה אפילו לא קשור לגל פציעות הנוכחי שחצי סגל פצוע/לא כשיר.

גם בשלבים מוקדמים של העונה - רומא היתה חוזרת מאירופה ומקבלת בראש אח"כ בליגה. ככה הפסדנו שני דרבים שונים ושני אטאלנטות.
    ואני כבר לא מדבר על עייפות מצטברת שיש שחקנים שאולי לא נפצעים, אבל הם תשושים פיזית ומנטלית. במיוחד אפשר לראות את זה על מאטיץ' וספינאצולה.

מאטיץ' כשהוא עייף זה מורגש.
    ספינאצולה כשהוא עייף זה מורגש.
    דיבאלה כשהוא עייף הוא נפצע.
    אלו, חוץ מסמולינג, הם עמודי התווך של הקבוצה השנה.
    -כשאתה מעמיס עליהם אתה ממוטט את עמודי התווך שלך.
    כשאתה נותן להם מנוחה: אין לך מי שמשחק ויוציא ניצחון, אפילו לא נגד בולוניה שכבר סיימה את העונה ומטיילת לפגרה.
    סה-טו.
    זה המצב. לא צריך להתעצבן. צריך פשוט לתעדף יעדים בתבונה.
    כי יעד אחד בלבד רומא הזו כן מסוגלת להשיג.

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

תשמע א5תה צודק מצד שני רומא יודעת שהיא מרחק שני משחקים מליגת האלופות, והיא לא תלויה בביצועי היריבות שלה לליגה.

13. itzik.miro Member

אני רוצה להאמין שהם לא עד כדי כך שקופים כדי להוריד לנו מה שצריך כדי שגם פער של 11 נקודות לא יספיק. יש גם גבול למה שהם מסוגלים לעשות אחרי שבית הדין החליט ש-15 זה עונש מוגזם שמצדיק בדיקה מחודשת.

העניין השני לדעתי הולך להיסגר בעסקת טיעון. לא סתם זה כבר פחות בכותרות.

14. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוב - רק דעתי - אבל אני קיבלתי תרושם שאמרו להם משהו בסגנון: ׳תנו הסבר יותר טוב משפטית ותוכלו להוריד כמה שבא לכם׳

15. itzik.miro Member

יש מצב
    מה שבטוח יובה תערער שוב וכדי שנוכל להיות שלמים עם עצמנו אנחנו צריכים עוד 3 ניצחונות ליגה ומשם נראה.