סיטואציה הזויה. אם אלה מצבים גבוליים אז אין צורך בקוונים יותר. באמת. יותר מזה השופט כבר יכול לראות לבד מי בנבדל ומי לא.
לצ'ה במשחק העונה שלה מול בולוניה בחוץ נמצאת בפיגור 2-0 בדקה החמישית. לא מבין איך מצליחים לפתוח משחק בצורה כל כך מזעזעת..
אכזרי הכדורגל, אכזרי. לצ׳ה השוותה, ליבראני הבין שתיקו לא יספיק לו, שלח את כולם להתקפה, ״נענש״ על כך במתפרצת שאין לו מי שיגן. —— לפני כמה מחזורים כתבתי שהעונה של רומא נגמרה, אבל היום האירו את עייני על ההבדל המשמעותי בין המקום ה 5 ל 6 בכל הקשור למוקדמות הליגה האירופית. Roma: Pau Lopez; Mancini, Smalling, Kolarov; Bruno Peres, Diawara, Veretout, Spinazzola; Mkhitaryan, Pellegrini; Dzeko Fiorentina: Terracciano; Milenkovic, Pezzella, Caceres; Chiesa, Duncan, Pulgar, Ghezzal, Lirola; Ribery, Kouame (לא מבין את אי הכללתו בהרכב של קוטרונה).
אתה קלטת והמשכת הלאה בחיים. אני (כמו כל אוהד של קבוצה איטלקית) ספרתי כבר 30 שערים שלו נגד רומא וזה לא הולך להיפסק עד שיפרוש. בקיצור, תאכל את זה: https://as01.epimg.net/tikitakas/imagenes/2017/09/10/portada/1505066045_914080_1505066315_miniatura_normal.Xxx
אם השאלה הייתה, מה אני חושב עליו... אז הבחור נהנה מתקופת הפוסט קורונה וכתוצאה מכך מקבל דקות להם לא ציפה. לדעתי לא לרמה שאליה אנחנו שואפים. אולי יוכל להוסיף משהו לקבוצה כמו קרוטונה, שאתמול הבטיחה את מקומה בסריה A.
זה שוורטו הוא השחקן מס' 1 של רומא העונה הזו, ובהפרש ניכר מכל השאר - זה כבר מזמן ידוע. אבל מה שאני רוצה לגלות היום במפגש מול האקסית (מפגש מול אקסית זה תמיד משהו אחר. פסיכולוגית.) - זה האם הוא וורלד קלאס..?
השופט היה לו קצר במוח. חשב שרומא זה יובנטוס. גם השופט ואר חשב ככה. וואלה אולי פאלוטה קיבל את ההצעה של פריידקין. טובע במזומנים התחיל לחלק מעטפות. בונוסים.