המחזור ה-36 בסריה א':: יובנטוס אלופה בפעם התשיעית ברציפות!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Roma, ‏24/7/20.

1. סמואל אטו Member

אפילו בשיאו הפיזי לא היה לו משחק לחץ "מפורסם", אחרי גיל 30 זה בירידה משמעותית אצל כל שחקן והיום? תרומה כמעט אפסית.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  2. Raulito Madridista

בשנה שעברה זה לא הצליח אבל רונאלדו סחב את יובנטוס על הגב לבדו נגד אתלטיקו מדריד, אמנם הצינים יגידו שזה בסך הכל גול בפנדל וכאלה, אבל לא צריך יותר מזה. בשפת הגוף שלו כבר יכולת לדעת כמה הוא מאמין, שהוא סימן לאוהדי אתלטיקו מדריד את הסיפרה 5. גם נגד אייאקס הוא כבש בשני המשחקים והיה בסדר גמור. רונאלדו לא לוחץ את הבלם כבר עשור, אולי 2-3 דקות שבא לו וזהו. דיבאלה היה זה שנראה רע במשחקי הנוקאאוט עליהם. לגבי היגוואין, צריך לעשות הפרדה בין פיפיטה מודל 2018 לבין השנה, אני חושב שהוא קצת איטי יותר, מגושם, פציע. אני עדיין בודק את רונאלדו במשקפיים של חלוץ רחבה גדול, אולי היום הוא לא ברמה של לבנדובסקי אבל הבעיה של יובה היא יצירת מצבים עם כל הכבוד לקווארדאדו ודיבאלה, מה גם שפיאניץ' ירד באספקט הזה לטעמי.

3. DRORIKO Member

אגב פיאניץ' הגול הראשון אתמול מזכיר לי את הבישול שלו בקרן לדנילו. תרגיל מתחכם אבל בהחלט עובד. שאפו לסארי.

4. itzik.miro Member

"סחב לבדו" - הוא אמנם כבש שלושה שערים מצויינים אבל הוא בטח לא "סחב לבדו", ברנרדסקי נתן שם משחק ברמה גבוהה מאוד וגם הגנתית היינו כמעט מושלמים.

ויובה יורדת ביצירת המצבים בין השאר בגלל שרונאלדו הרבה פעמים מחפש לבעוט מ-30 מטר במקום להניע כדור מהר. כשכריסטיאנו רונאלדו משתף את החברים שלו, מבצע תנועת עומק ןמשחק מהר הוא תורם מאוד, הבעיה שזה לא קורה מספיק.

ואגב, רונאלדו מחמיץ במשחק ממוצע פעמיים או שלוש מול שוער.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  5. Raulito Madridista

לא הביאו את רונאלדו כדי שיפעיל לחץ על הבלמים, מצטער, ואני חושב שאם בודקים משהו כזה לגבי שחקן התקפה זה אומר שמשהו לא בסדר. גם מסי לא לוחץ את הבלמים ואני חושב שגם לבנדובסקי לא רץ כמו מטורף מול השוער של פורטונה דיסלדורף.
    לגבי מה שכתבת לי - היה פנדל, היה שער גדול בנגיחה גם כשהסתנן מאחורי כל ההגנה. בכל מקרה, כמה שחקנים מסוגלים להבקיע שלושער במעמד כזה? ולא תגיד שהיריבה הייתה קבוצת פלופ, אתלטיקו מדריד עשתה לכולן את המוות בצ'מפיונס. ברנרדסקי היה טוב אבל לא היה מכריע את המשחק לבדו. איך אפשר להשוות בכל. הגנת ברזל? או.קיי, מישהו היה צריך להבקיע? עם חלוץ אחר לידו דיבאלה היה כובש יותר אולי, לא פוסל את זה, אבל אם תולים את האשמה על העונה החלשה שלו רק ברונאלדו בלי אחריות כלפי השחקן עצמו זה נראה לי לא נכון.

רונאלדו הגיע לקבוצה שהייתה דועכת בכל מקרה לדעתי. ברנרדסקי עמד בציפיות כשהוחתם? דוגלאס קוסטה? קוואדראדו עבר לעמדת המגן לצמיתות. אגב, מנצ'סטר יונייטד קיבלה 14 פנדלים העונה בליגה האנגלית, זו לא מילת גנאי, רק אומר.

6. itzik.miro Member

1. ציינתי שרונאלדו הבקיע שלושה שערים מצויינים וציינתי גם את ברנרדסקי ואת ההגנה, כלומר דיברתי על קבוצה שניצחה ולא על שחקן ספציפי.

מי שדיבר על הכרעת משחק לבד היית אתה, לא אני. אני מאמין באמרה שקבוצה מנצחת ביחד ומפסידה ביחד, לגבי התרומה של כל אחד אפשר להתווכח.

2. אני לא רואה איפה כתבתי שרונאלדו "אשם" במשהו, אם הבנת את זה מההודעה שלי כנראה שבתת מודע שלך אתה חושב ככה אבל אין לך את הביצים להגיד את זה כי אתה אוהד את השחקן וזה בסדר, זו זכותך.

3. מנצסטר יונייטד לא מעניינת אותי ועל שאר השחקנים שציינת יש לי בטן מלאה, זה לא משנה את מה שכתבתי על רונאלדו.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

7. DRORIKO Member

מי אמר שבדקו את משחק הלחץ של רונאלדו לפני שהביאו אותו? אתה ממציא טיעון לא קיים ומתווכח עם עצמך.