מצחיק שנראינו עלובים וניצחנו שניים מהמשחק הקשים בליגה ואת השניים האחרים ברצף הצלחנו לחרבן בצורה מפוארת. כדורגל. משחק חלש שלנו, העיניים שלי דיממו כל המשחק. טיירני עם עוד משחק סולידי, מבחינתי שימכרו את קולאסינץ' גם תמורת במבה.
לא חסרה איכות. הייתה חסרה אינטנסטיביות שהנדרסון מביא. איך אתה יכול להגיד חסרה איכות? זה אותם שחקנים בדיוק שהביאו אותך איפה שאתה. אנחנו צריכים לשחק בקצב. כמו שפתחנו את המשחק. זה קריטי.
מה זה אומר חסרה איכות כשהבכירים לא פוגעים? את העומק של מנצ׳סטר סיטי אין לנו, זה נכון. אבל באיזה קבוצה לא חסרה איכות לפי האמת מידה הזו? איך בכלל אתה יכול לדבר על איכות, כשזה אותו סגל שהביא אותך לגמר ליגת האלופות שנתיים רצוף ולשיאי נקודות בליגה + אליפות במשך שנתיים רצופות?
זה האיצטדיון השנוא עליי באנגליה. חוץ מה4-3 בפתיחת העונה לפני כמה שנים ועוד איזה ניצחון 2-1 נראה לי משערים של סוארז והנדרסון אחרי סלאלום, לא חושב שראיתי שם עוד ניצחונות בימי חיי. מיליון תיקו ועוד כמה הפסדים.
אמירייטס איצטדיון שנוא גם עליי בגלל האקוסטיקה. בנוי כמו חללית. לא היו דברים כמו הייבורי. קבוצות היו מפסידות במנהרה.
בדיוק היום באחת מהפסקות השתייה עשו שם מעבר יפה מהאמירויות למתחם המגורים החדש בהייבורי. מה אני אגיד לכם, גם כיום הייבורי נראה אצטדיון יותר מלהיב.
ליברפול מפסידים כמה משחקים לפרוטוקול בסוף העונה. גיל ואורן: https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/839/575/d69.Xxx
אני יכול לדבר על איכות כשהמחליף הראשון שלי זה מינאמינו. זאת בדיחה מה שיש לנו על הספסל. סלאח לא פוגע ממטר ואין לי שום אופציה סבירה להחליף אותו ועל פירמינו בכלל אין מה לדבר. איך חסרה אינטנסיביות אם המשחק נגמר ב-70% פוזשן שלנו ו24-3 בבעיטות לשער? הבעיה שלי זה לא ההפסד היום. זה שהמועדון הזה מתייחס לאליפות כהפתעה נעימה ולא כמטרה. זה שהולכים שנתיים ברצף עם אותו סגל כשיש לנו חורים ברורים בסגל זה ביזיון.
@oranfu וואלה הלכלוך שאתה שופך פה על פירמינו מתחיל לעצבן. אני באמת צריך להסביר לבנאדם שצופה בנו week in week out מה השחקן הזה עושה? איף. המועדון הזה מתייחס לאליפות כהפתעה נעימה ולא כמטרה... At the time Henry and chairman Tom Werner set out a clear objective and announced to the world they would stabilise the club before "ultimately returning Liverpool FC to its rightful place in English and European football, successful and competing for trophies." הגזמות פראיות מה שקורה פה. ביקורת על זה שאין רכש - מובן ומבורך. ביקורת על הגישה של חלק מהשחקנים מאז שלקחנו אליפות (!!!!!!!) - גם כן מובן. ההתנסחויות אחרי משחק היום ספציפית... הזייה. אחרי שחוטפים 4 מסיטי זה עוד ניחא, הפסדת פה משחק שהיית בו עליון לחלוטין, על טעויות מסריחות של הבלם הכי טוב בעולם והשוער הכי טוב בעולם (אולי השני אחרי טר שטגן).
נהדר, אם חשבתי שקלופ ישחרר ללאמפרד נקודה אחרי הניצחון מול סיטי אז מגיע ההפסד הזה. לא יקרה פעמיים רצוף.
אווירת סוף קורס בליברפול, זה בלתי נמנע, אבל הרבה יותר משיא כזה או אחר של נקודות, חבל לי שהיא לא הצליחה לגבור על אתלטיקו ולרוץ בשתי חזיתות בעונה כזו גדולה שלה. טוב שהטעויות המגוחכות האלה לא נעשו במשחקים גדולים ושהכדור נכנס מתי שזה היה צריך לקרות (בהחלט הזוי להפסיד משחק עם יחס בעיטות 3:21). לגבי ארסנל, אני לא זוכר אותה מנצחת קבוצה בסדר גודל כזה כבר הרבה זמן, רק חבל שהניצחון הזה לא יעזור, לא מבחינת הטבלה ולא מבחינת המוראל. לא מערער לרגע על פירמינו אבל מספר השערים שלו מאכזב גם מעמדה אחורית ומה שקורה באנפילד עוד יותר מוזר, אל תעשו לו את החיים קלים דווקא כי הוא שחקן גדול ויש ממנו ציפיות. את התירוץ של "מפנה שטחים" ו"פליימקר" - קארים בנזמה המציא. בפינה הקבועה של מספרי המחזור: עד כמה פפ מאמן גדול אני לא צריך לספר לכם, התקופה של פרגוסון ו-ונגר היא קצת שונה, אבל זה רק מזכיר עד כמה מוריניו היה ה-בוס וצ'לסי שלו פשוט הוציאה את החשק לכל אוהדי הכדורגל בממלכה. אגב, אני בטוח שלקאזט התרגש מהמתנה וגם מזה: השחקן הראשון של ארסנל שכובש ומבשל נגד מוליכת הליגה הגאה מאז תיירי הנרי עשה זאת ב-2006/07 נגד מנצ'סטר יונייטד (אחד ממשחקיו האחרונים במועדון).