המחזור ה-36 בפרמיירליג: במטוס סילון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/5/15.

1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא חשבתי שהקהל של צ'לסי יביא אותי לדמעות של רגש בחיים. רגע גדול מאוד, וסטנדינג אוביישן ראוי לאגדה אמיתית. כל הכבוד.

Gianzola, golding ו-JohnTerry26 אוהבים את זה.
  2. JohnTerry26 Member

ליברפול לא היתה צריכה קצת יותר לדחוף לשער ניצחון? היה לה באמת חופש לעשות דברים עם יותר שחקנים למעלה, וניצחון עדיין היה משאיר לחץ על יונייטד. תיקו והפסד של יונייטד בשני משחקים שנותרו לה זה לא סנסציה. אני חושב שגם היום היא נגררה לאוירת משחק האימון וגם בכל השבועות האלו היא ויתרה מוקדם מדי.

היה נחמד לראות את לופטוס צ'יק אבל אני חושב שהתפקיד בו שיחק מגביל אותו, אני מעדיף לראות אותו כקשר היותר קדמי כשססק ומיקל/מאטיץ' מאחוריו.

3. golding מנהלים

וויליאן שוב השחקן הכי טוב על המגרש. חבל שהוא לא מתרגם את זה למספרים.

אגב מתי אפשר להכריז על רכש כפלופ?

4. JohnTerry26 Member

באמת? לא חושב שוויליאן היה טוב היום, לא היה גרוע כמו הזאר אבל לא הרגשתי אותו מספיק אלא יותר את ססק, היחיד שניסה לעשות משהו.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

עבור גרארד מוריניו הוא המאמן הכי טוב בעולם. אפשר לישון בשקט.

6. alexshw Member

זכיה של ארסנל בגביע תמנע מהיריבה הגדולה שלה, טוטנהאם, את הטרחה של מוקדמות הליגה האירופית, כמובן אם התרנגולים ישמרו על מיקומם הנוכחי.
    ליברפול תתחיל בבתים בכל מקרה, בגלל שינוי השיטת פיזור קבוצות בין הסיבובים בליגה האירופית.

7. Mellow29 Kopite

לא נגררנו לגישה של "משחק אימון", אנחנו שם כבר חודש. נגררנו לגישה של חוף הים כבר אחרי ההפסד למנ' יונייטד, נראנו רע מאוד גם במשחק הרבה יותר חשוב בחצי גמר הגביע וגם במשחק מול האל שהגיע אחריו... לא חושב שזה השפיע יותר מדי.

ללאנה דווקא היה לא רע היום, אבל אין לנו חלוץ והקשרים ההתקפיים שווים בלחץ 6-7 שערים בעונה כ"א. אגב, הכובש המצטיין שלנו בליגה זה ג'רארד עם 8, בעונה רעה מאוד שלו. זה מספר את הכל.

היה סטנדינג אוביישן אמיתי של הקהל של צ'לסי? בשידור הראו כמה אוהדים שקמים, השאלה שלי האם כל הקהל קם או שזו מחווה יפה של כמה צדיקים?

8. DRORIKO Member

בהתחלה לא סבלתי את ויליאן,אבל לאט לאט התחלתי להבין מה מוריניו מוצא בו. מעבר לזה שהוא עושה הגנה מצויינת והוא מאד אחראי הוא גם מהיר ויודע לשחק בנגיעה אחת,השילוב של שניהם תורם לשטף המשחק של צ'לסי. עם זאת מאזן השערים/בישולים שלו מחריד,ומדובר בשחקן שמגיע לא מעט לאיזור הרחבה. הוא חייב לשפר את זה, לפחות שאת הסיומת שלו ישפר

נערך לאחרונה ב: ‏10/5/15
  9. golding מנהלים

היה סטנדינג אוביישן אמיתי, ומוריניו אפילו מחא לאוהדים שלנו כפיים בעקבות זה. חבל שג'רארד בחר להשתמש בזה כדי לעקוץ את הקהל שלנו, אבל הרמנו לו להנחתה :)

10. Mellow29 Kopite

אוהדים של ליברפול כותבים בטוויטר שחלק מהקהל שרק בוז, אז אני לא יודע למי להאמין. :)

11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

היו שריקות בוז כשרק נודע על החילוף, ואז מחיאות הכפיים התגברו עליהן.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה אחד הדברים היפים בכדורגל האנגלי, ההערכה. היו שריקות בוז אבל היה ברור שהרוב מחא כפיים, וזאת לאחר שמשחק שלם הם מסתלבטים על ההחלקה שלו. הרבה "באנטר" ולצד זאת הערכה גדולה.

13. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע על מה אתה מדבר. מעולם לא שיחק אצלנו שחקן התקפה כל כך לא אפקטיבי. למרות מוסר העבודה ולמרות שהוא כן מגיע לאיזורים החשובים הוא מצליח לעשות בהם מעט, מעט מאוד. 2 שערים ו-3 בישולים כשחקן הרכב של האלופה זה מאזן עלוב ובתחרות בינו לבין אוסקר על תואר 'השחקן הראשון שצריך לרדת לספסל כדי שנהיה באמת בטופ' הוא מנצח ולא בנקודות.

14. alexshw Member

אגוארו הוא שחקן ראשון של הסיטי שמגיע ל - 25 שערי ליגה מאז שון גואטר ב -2001/02 שכבש 28 שערים בליגת המשנה.
    בליגה העליונה זה לא קרה מאז עונת פרנסיס לי בעונת 1971/72 שהרשית 33 פעמים בליגה

15. golding מנהלים

אנחנו כנראה לא נסכים לעולם, אבל אולי כדאי שבכל זאת אפרט למה לדעתי וויליאן שחקן נהדר.

בגדול, אם ההגדרה שלו היא שחקן התקפה בלבד אני לא יכול להתווכח עם המספרים הלא מרשימים, בלשון המעטה, שהוא מציג. בניגוד אליך, אני פשוט לא רואה אותו כשחקן התקפה, אלא כשחקן מעבר. בכל שנותיי כאוהד לא זכור לי שחקן כל כך יעיל בניצול טעויות היריב וחטיפת הכדור במרכז המגרש. מה שמרשים יותר מהעובדה שהוא חוטף את הכדור, לפחות לדעתי, זה האופן שבו הוא משחרר אותו ומייצר התקפות-נגד מסוכנות. נכון, הוא לא מבשל מספיק והוא בטח לא מבקיע מספיק, אבל אם מסתכלים על נתון קצת יותר עמום בדמות מסירות המפתח, הוא רק שני לפבגראס בקבוצה.

כיסוי השטחים שלו מאפשר, לצערך אולי, לאיבנוביץ' לפלוש לרחבת היריב ובמקרים אחרים ססק מנצל את זה כדי לעלות בעצמו (כשהוא בקישור המרכזי). אתה אומר שהוא מגיע לאזורים חשובים, סקרתי קצת את הheatmaps שלו ונראה שאת עיקר הזמן שלו הוא דווקא מעביר במרכז/צד ימין. הוא כן מגיע לרחבה מספר פעמים במשחק, ואם הוא היה מנצל את החופש שלעיתים יש לו שם הוא היה הופך למפלצת של שחקן, אבל אי אפשר לומר עליו שהוא שחקן התקפה מן המניין כמו הזאר ואפילו אוסקר.

אני חלילה לא משווה, אבל נתונים מספריים לא עושים לי את זה ובדיוק כפי שאינייסטה - בשיאו - לא רשם מספרים מדהימים כך גם וויליאן. כשמוריניו משחק עם שלושה שחקני התקפה מאחורי החלוץ הוא כנראה לא רוצה שכל אחד מהם יתמקד בפן ההתקפי של המשחק בלבד, ואם אתה שואל אותי הכיוון שאנחנו צריכים לשאוף אליו בעונה הבאה הוא צירוף של קשר מרכזי נוסף לצד מאטיץ', לשחרר את פברגאס למספר 10 ובכך ליצור מצב שיש לנו שלושה שחקני התקפה שמעמידים מספרים מכובדים (קוסטה, הזאר ופברגאס) ושחקן מעבר קלאסי בדמות וויליאן.

לפי הדברים של מוריניו אתמול אוסקר אמור להישאר בעונה הבאה, והוא אף מוסיף שהוא יעבור את אותה האבולוציה שהזאר עבר העונה. לא יודע אם להאמין לו או לא, אבל לדעתי מקומו בספסל כרגע ואם הוא מעוניין להילחם על חולצת ההרכב הראשון אז אני אהיה יותר ממאושר - אנחנו בהחלט זקוקים לעומק בסגל.