המחזור ה-36 בפרמיירליג - דרבי גדול בצפון לונדון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏21/4/06.

1. George Best Member

בולטון מוציאה את כל העצבים שלה על 6 משחקים אחרונים עם נקודה אחת בלבד עם 0-3 מדהים תוך 35 דקות בבית על צ'רלטון העלובה.ואז טה, דיוויס ובורגטי חוגגים.

2. KirkH Member

וביי ביי וסט ברום - מקבלים בראש מהרכב טלאים של ניוקאסל.

3. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה שאני שונא את בולטון, זמן נהדר להיכנס לכושר.

4. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם זו היתה פציעה של חיים ומוות השחקנים של ארסנל לא היו ממהרים להגנה כדי למנוע מטוטנהאם להבקיע. שתי הקבוצות המשיכו לשחק ואתה צריך להיות: א) נאיבי ברמות היסטריות ב) מטומטם ברמות היסטריות ג) אוהד ארסנל, נאיבי ומטומטם כדי להאמין שאבואה באמת סבל מפציעה חמורה שהטיפול בה לא סבל דיחוי. אם זה היה המצב חבריו היו מיידעים את השופט ומבקשים ממנו להפסיק את המשחק ולא רצים להגנה כדי לשמור על רובי קין.

להתארגן לבעיטה כמו שצריך? מוזר, כי ראיתי את אותו גול הרבה מאוד פעמים וכל פעם זה נראה כאילו פטר צ'ך נשען על הקורה השמאלית כדי לארגן את החומה... אני לא רוצה שיגיד לי לאן הוא בועט, אני רוצה שיבעט ברגע שישמע את השריקה של השופט (השריקה לבעיטה, לא לעבירה). כי זה מה שנקרא פייר פליי.

5. Arsenal fan Member

אל תקשקש. ג'ילברטו הלך לבדוק מה המצב של אבואה. הרי הוא היה בטוח שהספרס יוציאו את הכדור החוצה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

6. Robin Member

שטויות. זה יהיה בדיוק בגלל הגול הזה.

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

בגלל הגול הזה זה בטוח לא יהיה. כפי שציינתי, ארסנל לא הייתה מקבלת את הזריקת מוטיבציה שאפשרה לה לתקוף בלי הגול הזה, ובלעדיו אני בספק אם היינו מפסידים.

8. Robin Member

אפשר להגיד שבשני המקרים זה לא בסדר. אבל יש הבדל ענקי בין שחקן פצוע על הדשא שלא מוציאים את הכדור לגול מבעיטה חופשית מהירה.

9. Robin Member

מהרגע שהנרי ופברגאס נכנסו השתלטנו על המגרש וקיבלנו את הזריקת מוטיווציה אז אל תבלבל את המוח.

10. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

בכלל לא קראת את ההודעה שלי (מי אמר שאבואה נפצע קשה? אמרתי שאי אפשר לעשות סלקציה של מי ראוי שיפסיקו את המשחק בגללו ומי לא). ומה רצית, ששחקני ארסנל לא ינסו למנוע מקין שער? אני נאיבי?

אני סיימתי להידיין על הנושא הזה כי לא בגללו היה תיקו היום ולא בגללו ארסנל כנראה תאבד את המקום הרביעי. אה, וגם כי אני לא מעוניין להידיין עניינית עם מישהו שקורא לי מטומטם.

11. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה קל מאוד להבחין שאבואה לא נפצע קשה. Simple As That. פציעות ראש או פציעות קשות אחרות גוררות תגובה מסוימת מהשחקנים סביב, תגובה שבסופו של דבר גורמת לשופט להפסיק את המשחק גם במידה ושחקן נמצא מול שער ריק. לא עכשיו, לא לפני חצי שעה ולא בזמן אמת מישהו חשש שזה המקרה כשאבואה נפל על הדשא.

בשורה התחתונה - זה לא צודק, זה בטח לא פייר פליי, אבל אתם האחרונים שיכולים להתלונן על זה. Au revoir.

12. George Best Member

אפילו דניס ברגקאמפ(בני) מסכים איתי, כולם חושבים שזה בגלל 11 הפסדים, רק 17 נצחונות ב35 משחקים, אז אל תקשקש.מה גם שבכלל לא הגיע לכם לנצח.
    להגיד שבגלל הגול אתם לא תסימו במקום הרביעי זו ליצנות, לא פחות.

חבר'ה, מה תגידו על הנתון הבא:
    ב10 משחקים היום בליגת הכסאח(האיטלקית), נשפלים 9 כרטיסים אדומים.חחחחח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏22/4/06
  13. spurs229 Member

הבקענו גול לארסנל בשיטה שלהם!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    ארסנל הפכו את הרמאות לשיטה ב-86 השנים האחרונות, מאז שהם שיחדו את ההתאחדות כדי לעלות ליגה על חשבון טוטנהאם. עכשיו הם פעם אחת קיבלו "גול עצמי" בשיטה שהם עצמם עושים הכי טוב והם עוד מתבכיינים על זה. אני מקווה שעכשיו הם יבינו איך משחקים בהגינות, ואיך מרגישים אלה שבצד השני של המתרס. Go SPURS !!!!

14. THE STRETFORD END Member

זה לא משנה אם הפציעה חמורה או לא,שחקן פצוע שוכב על הקרקע צריכים להוציא את הכדור החוצה,פשוט ולעניין!

15. Robin Member

ברור שלא היינו מגיעים בכלל למצב הזה אם היינו מנצחים בתחילת העונה אבל... אם היינו מנצחים היום היינו מגיעים לצ'מפיונס דרך הליגה.