קולולולולו ברגע נקבעה עובדה רשמית: מנצ'סטר יונייטד הקבוצה האנגלית הגדולה בכל זמנים אליפות מספר 19 שמעלה אותנו לראש כמה אושר! כמה התרגשות!
אולי עכשיו סוף סוף יפסיקו עם כל הדיבורים המגוחכים האלה על מאזן חוץ ואפורים ואלופה חלשה... יונייטד הקבוצה הכי טובה באנגליה ושוב הוכיחה זאת היום. אלופה מאוד ראויה. בשביל זה לא צריך לקחת אליפות ב - 20 פור. אנגליה זה לא ספרד. זה היה אמור להיות יותר לכיוון ה - 4:1, אבל מה זה משנה.
ניצחון שמבטיח אליפות, ניצחון שבדרך כלל הייתי חוגג בצורה בלתי רגילה, בטח לאור המשמעות שלו, אבל יום הזיכרון חזק ומשמעותי עבורי הרבה יותר והרצון לכבד את אלה שנפלו כדי שאני אוכל להיות כאן גדול מהכל. היינו טובים יותר היום כמו לאורך כל העונה, עשינו את העבודה, עכשיו הראש קדימה למשחק בבלקבורן שבו נבטיח באופן רשמי את האליפות וכמובן לאיזה גמר שמישהו אמר לי שיתקיים בוומבלי מול איזה קבוצה מספרד...
כלום לא גמור, איווד פארק זה מגרש שקשה לנו מאוד בו, ובלקפול תילחם על החיים שלה ואתמול הם כמעט ניצחו בליין... איזה ערב. פארק כרגיל מניה בטוחה במשחקים האלה, ולנסיה, צ'יצ'ריטו, גיבורים אחד-אחד. אני לא אוהב לעשות תחרויות בין אליפויות, משתדל לאהוב את כולן במידה שווה, אבל זאת הייתה אחת מצוינת, בלי להיות הפייבוריטים הגדולים, עם פתיחת עונה חלשה, כמו שצריך.
לקבוצה שלוקחת 52 נקודות בבית מתוך 54 אפשריות מגיע להיות אלופה ולא יעזור בדין, זה המאזן הביתי הטוב ביותר שלנו בתולדות הפרמיירליג ואין ספק שבעיקר בזכותו אנו אלופים. ברכות לפרגוסון,ברכות לשחקנים,וברכות לאוהדים הנפלאים שהיה להם תפקיד סופר משמעותי בניצחון היום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
מספיק... אם פרגוסון, השחקנים, חוגגים אליפות, והם חוגגים אליפות, אז זה גמור. זה לא ריאלי, לא מציאותי, שלא יהיה תיקו בבית מול בלקפול, המאזן שלכם בבית מדבר בע עצמו, בלקפול בטח לא זאת שתשבור אותו. מזל טוב.
עוד לא בטוח, אם נפסיד לבלקפול אז המאזן יהיה שווה לזה של 2007/8. ולירן, הייתי חצי-ציני, חוץ מזה אחרי מה שעשתה הפועל ת"א לפני שנה אני מאמין להכל.
הרגע חזרתי מלקפוץ כמו משוגע, אני מכבד וזוכר את הנופלים בכל השנה וכמובן גם היום אבל יונייטד מעל הכל. כמה גאווה, כמה גאווה, איזה גיבורים! :aaa021:
שבוע הבא באיווד פארק זה לכל היותר אמור להסתיים בתיקו, בלקבורן אמנם נאבקת על חייה אבל אנחנו טובים מהם בכמה דרגות ואם בלא מעט משחקים גרועים שלנו השנה בחוץ הצלחנו לצאת לפחות עם נקודה אין סיבה שזה גם לא יקרה שם. אני לא זוכר עונה כל כך קשה מתישה ומלחיצה כמו זה וכמה טוב שהסוף שלה טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
קצפתי וחגגתי עד לצפירה, כיבתי את המסך ולאחר מכן חזרתי. בשריקה לא חגגתי, הרגשתי משהו כבד על הלב, ובכל זאת אני מאושר ואני שמח. עשינו את זה, לקחנו אליפות עם המון לחימה והמון אופי. אפשר לחלק את העונה לאינספור חלקים, התחלה נהדרת של נאני, סקולס וברבאטוב, הפציעה של ולנסיה, הניצחון המתוק על ליברפול... אני נזכר בכל שער, בכל משחק ובכל רגע גדול עכשיו, ואני מחייך. אליפות של ווינרים, אין אלופה ראויה יותר מאיתנו. אומנם צריך עוד נקודה, אבל יש גבול - פרגי משתחווה וקופץ ומחייך, אז גם לי מותר לשמוח. 19!
איזה יום עצוב, גם בכדורגל וגם בכדורסל, אימפרית הרשע מאולד טוילט חוגגת עוד אליפות, אולי רק ברצלונה ודאלאס יכולות להציל את העונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
אוי אורי. גם אם תעלו עם הנוער תיקחו אליפות. די זה נגמר. מזל טוב ליונייטד ואוהדיה. הגיע להם. לצערי. סלבי, אתה פראנויד, ריפרשרתי בכל שנייה כבר חשבתי שצ'לסי השוו או לפחות קיבלו פנדל ואדום...