@k_700 מה זה קשור למספר שערים? מבחינת משחק ראש נטו (כלומר הצורה שבה הראש שלו פוגש את הכדור), ג'וטה עדיף. זה שבשביל לכבוש גולים בראש דרושים עוד מרכיבים שרונאלדו עדיף בהרבה זה משהו אחר.
כל אחד מהם משחק על תקן של חלוץ מטרה ולכן נבחן את השימוש שלהם בראש בזכייה במאבקים ברחבה וסיומת. מצטער לא קרוב אפילו. במה משחק הראש של ג׳וטה עדיף?? נתחיל מזה שרונאלדו גבוה בהרבה עם ניתור גבוה בהרבה ולכן הסבירות שינצח בלמים בראש גבוהה יותר. תוסיף לזה שיש לו עוצמות ברמה אחרת בנגיחה. לא מוריד מזה שג׳וטה הוא ממזר גדול וכמובן אנדרייטד רציני באוויר(כשהיה מחליף בוולבס טענתי את זה למי שכמובן זוכר). יותר טוב מרונאלדו או כמו שליקקת >>>>>>>>> ממשחק הראש של כריסטיאנו? לא קרוב, גלקסיות אחרות מפרידות בין שניהם.
בגלל האהדה שלי לארסנל מצד אחד אדאמס אצלי בטופ וטרי פרדיננד ו וידיץ לא מוערכים מספיק. אובייקטיבי מספיק בשביל להודות בסובייקטיביות שלי.
הקבוצה האדירה הזאת תהיה פספוס גדול בראיה היסטורית, זאת קבוצה ששווה 3-4 אליפויות אבל בגלל סיטי לא בטוח שנסיים עם יותר מאחת (נקווה שפפ יעזוב לפני 2026). אנחנו בדרך לסגנות שנייה עם הפרש נקודה כשיש לנו 90+ נקודות, בלתי נתפס. לידס לא תחזיק היום עד דקה 20.
ברנלי עם מהפך מטורף, תוך 3 דק' מורידה את נוריץ' (וגם ווטפורד) ליגה לקראת הדקה ה90. אחד היותר דרמטיים בשנים האחרונות.
גם אברטון בדרך לירידה. זה ללא ספק אחד הכשלונות הכי מפוארים שאני זוכר, אומנם הסגל שלהם מלא באוברייטדים בינוניים, אבל ממש לא במובן של ירידת ליגה. לדעתי זה יקבור את המוניטין של למפארד וכנראה את קריירת האימון שלו ( וגם של בניטס)
בלי סיטי הזאת, לא בטוח שליברפול הזאת של 90+ נקודות הייתה קיימת. צריך לתת קרדיט לפפ שהיה הראשון שהציב את הרף ההזוי הזה של 100+- נקודות למי שרוצה אליפות, אבל בגדול - שתי הקבוצות דוחפות אחת את השניה לזה. זו יריבות מקצועית כנראה הכי איכותית שהייתה באיזהשהיא ליגה באירופה, זה פשוט לא זוכה להרבה רומנטיזציה כי סיטי זה מועדון שלא מעניין כלב מת ובניגוד ליריבויות היסטוריות (יונייטד וארסנל, ברצלונה וריאל, וכו') אין בה שום פלפל או משקעים עמוקים יותר. בחדשות אחרות, משחק גמור בלידס אחרי רבע שעה. זה טוב, אני אוהב שהם מבהירים מהר מאוד לאן המשחק הולך. זאת באמת נטו רק ווסטהאם שאולי איכשהוא תצליח לקחת משהו מסיטי.
וולבס שכרגע חטפה שלישייה מברייטון בבבית? למה זה מרגיש לי כאילו אנחנו כל משחקים יכולים לאבד נקודות אבל סיטי? אין שום סיכוי. היא בלתי מנוצחת. סתם כי אני אוהד? זה מטריף לי את המוח. בן זונה הפפ הזה כמה אני שונא את הקבוצה הדוחה שלו, איכס. משחק אותה כאילו הוא מאמן את חטאפה. Sent from my iPhone using Tapatalk
המשחק האחרון של סיטי העונה זה נגד וילה. אני יודע שאתם לא רוצים להגיד את זה, אבל ג'ררארד הולך להביא לנו את האליפות במשחק הזה בסגירת מעגל קוסמית. ואז אני אוכל למות בשקט שמח ומאושר.