אולי, ואני סתם זורק, כי הבנאדם עבר שתי טראומות ענקיות עם הנבחרת שלו במשהו כמו חודש? הפסד בגמר גביע + הפסד במשחק על העפלה למונדיאל, ואם זה לא מספיק אז לאותה יריבה שבמקרה הכוכב שלה זה חבר לקבוצה שחוגג מולך. סתם לפעם הבאה שמישהו פה מאחל לשחקן שלו כישלון עם הנבחרת כדי שינוח בקיץ או משהו.
הכל יילך קשה עד סוף העונה, אין לי ספק. אבל ניצחון חשוב איך שלא הופכים את זה. וולבס ו-ווסטהאם זה התקוות שלנו, שבוע שיש בו גמר גביע והוא לא המשחק הכי מעניין. לאבד את פאביניו זה חדשות רעות מאוד. עמדה שרק הנדו יכול לשחק בה חוץ ממנו, הוא הולך לתת 60 דקות היום + עוד 3 משחקים מכריעים וכל זה בשבוע וחצי... קשוח מאוד.
גם הנדרסון היה רע מאוד בעיניי. נכנס רע למשחק ולא התאושש. זה עוד מוקדם לדבר על זה אבל אין ספק בכלל שאם אנחנו רוכשים שחקן אחד רציני בקיץ זה חייב להיות קשר שייכנס למשבצת השלישית ליד פאביניו וטיאגו. קייטה שחקן שימושי אבל לא יציב, הנדרסון בירידה חדה, ולא ברור בכלל איפה עומדים אליוט וג'ונס (היה טוב היום בעיניי). יש שם בעיה איכותית וגם מספרית. לגבי סלאח, מתי בפעם האחרונה הוא בכלל נתן אימפקט מהספסל? מרגיש לי שהוא תמיד בגדר נעלם כשהוא עולה מהספסל. זה כאילו בתאוריה נשק מטורף להעלות דקה 60-70 אבל בפועל אני חושב שהוא פשוט ממש לא טוב בלתת אימפקט מהספסל. הוא לא נכנס למשחק.
בסדר, יכול להיות שזאת הבעיה שלו. אבל אין ספק שהוא נראה רע מאז. אגב, מאנה לא חגג מולו. הרבה דיבורים בתקשורת המטומטמת פה כאילו הם יריבים אבל זה שטויות. מאנה ביקש מהמועדון לא לחגוג לו לא את הזכייה באליפות אפריקה ולא את העלייה במונדיאל בשביל לא לזרות מלח על הפצעים של סלאח. אני מאחל שהשחקנים שלי פשוט יחרימו את הנבחרות שלהם.
הנדרסון היה רע? מהרגע שהוא נכנס המשחק הפך להיות ברגליים שלנו אחרי חצי שעה ראשונה נוראית של פאביניו, שבואו ניישר קו רגע, הוא לא היה גרוע כי נפצע, הוא נפצע כי היה גרוע ומתח את הרגל בניסיון להציל כדור שאיבד בפעם הרביעית בפחות מ-10 דקות. אני חושב שקלופ איחר בהכנסה של סאלח היום. היינו צריכים להכניס אותו מיד אחרי ה2-1 ולשחק עליו כשעוד היינו בהתלהבות. הוא נכנס בשלב שהמשחק כבר עובר לאט לאט לשליטה של וילה ולא קיבל יותר מדי מצבים. לא חושב שהכושר שלו בהכרח קשור לאליפות אפריקה. מי שעוקב אחרי השחקן זוכר תקופות כאלה שלו שכל החלטה שערוריה וכל נגיעה ראשונה זה איבוד גם בעונות השניה והשלישית שלו אצלנו. הוא שחקן של און אנד אוף.
הוא לא כמו לפני אפריקה אבל רצוי לדייק ולציין למשל את התרומה שלו נגד סיטי, נגד אברטון. כבר היו לו בעבר תקופות פחות טובות וידע לחזור מהן גדול.
פה ושם פעולות טובות, אבל בגדול הוא בכושר רע מאוד. זאת תקופה ממושכת, לא ממש זוכר כאלה תקופות ממושכות אצלו של כזאת יכולת. מקווה שהקצת מנוחה היום תעזור לו לחזור לעצמו במשחקים הבאים כי הוא קריטי (כמובן).
מקווה שדניאל ג’יימס ישחק בצ’מפיונשיפ בעונה הבאה. קובאצ’יץ’ היה קריטי למשחק נגד ליברפול, איך אחרי כל הרוטציות המביכות של טוכל הגענו למצב שהיום נאבד שחקני הרכב.
אם אלאנגה משחק בפריימרליג אין סיבה שהוא לא ישחק בפריימרליג. אבל ה30 מליון פאונד שהם משלמים עליו הוא בהחלט אחת העקיצות היפות שעשינו. אחלה טביעת עין לשחקני כדורגל הייתה לביילסה.
דקה 7 1-0 לסיטי. מקלל את כל העולם. דקה 11 1-1. מדמיין את הנדו עם ההנפה המפורסמת. דקה 16 2-1 סיטי. החיים בזבל אני שונא כדורגל. למה אני עושה את זה לעצמי? אלוהים למה? ועוד אחרי שהבטחתי לעצמי שהשלמתי עם אובדן האליפות אחרי התיקו עם התרנגולות. שיזדיין פפ הכלב הזה.
דעה לא פופולרית: דה ברויינה יותר טוב מזידאן בשיאו. הוא מסוגל לתת מסירה לא מדוייקת? שחקן הכי גדול שראיתי באנגליה חוץ מהנרי ורונאלדו.