למה ללידס להרים ידיים? כמו שכתבתי כשאברטון היו עמוק בבור, אין סיכוי שווטפורד (שמאז שכתבתי עליהם נראה לי הפסידו איזה 6 משחקים רצוף) וברנלי ינצלו את המצב. יש לברנלי משחק חוץ מול טוטנהאם שהם הולכים להפסיד כניראה ואז משחק חוץ לא פשוט אצל וילה ואז משחק שכניראה יהיה להיות או לחדול בבית מול ניוקאסל. לידס פוגשת את צ'לסי בחוץ וכניראה תפסיד, אבל לאחר מכן משחק בית מול ברייטון ומשחק חוץ מול ברטנפורד, שני משחקים שהיא יכולה לנצח. הכל לגמרי פתוח.
ברכות לסון הנהדר. הגיע אתמול בפעם הראשונה בקריירה ל20 שערי ליגה, בגיל 29. השחקן הפחות טוב שעונה לשם כריסטיאנו עשה את זה בגיל 22(עם 31 שערים). קרוב.
כבר הרבה זמן אין התעניינות ״ממשית״ של בארסה בראפיניה. והתעניינות בו באופן כללי יש כבר מהקיץ. פרשנויות תוצאה, here we come. הדבר החיובי היחידי שיש בירידה של לידס על פני אברטון זה הסעיף שחרור המוזל של ראפיניה. מקווה שזה יכניס אותנו למירוץ עליו.
ניצחון עלוב של חבורת מבוהלים. הכל הסתדר לטובתנו, נראנו טוב תחילה, לחצנו, קיבלנו 2 מתנות, אחת מהגנת לידס ואחת מהשופט, אפילו אברטון תרמה למצב המנטלי של היריבה. במקום להריח דם ולדרוס הפכנו מבוהלים, נרפים, פסיביים בלי טיפת אופי. אנחנו לא ראוים לטופ 4, לא רלוונטים גם ככה לצ׳מפיונס. אין לי ספק שטוטנהאם יהיה הפסד קל ומול ניוקאסל יסגר הסיפור.
הנה פרשן התוצאה מספר 1 בפורום הגיע, כצפוי יש לומר. זו הייתה הפעולה הראשונה הטובה של סטרלינג במשחק, לפני זה הוא רק איבד כדורים ברשלנות. תמשיך לספור שערים כמו רובוט. אתה יכול להיות פרשן בספורט 5
השער הגיע דקה 19. הוא חלוץ שנגע בערך פעמיים בכדור עד לשער. תמשיך, זה מריח כמו יום לשלושער, אתה בהחלט מעלה את הסיכויים שזה יקרה.
שיבקיע גם חמישייה, זה לא יגרום לי לשנות את הדעה עליו. סטרלינג הוא יותר נזק מתועלת. סיטי לא צריכה את הבינוני הזה בשביל להבקיע שערים.
ברור מבחינתך כל סיטי חוץ מדה בריינה זה ערימת זבל אחת גדולה. תמשיך, זה משיחי לגמרי. שחקן שנמצא בסטטוס של פרמינו בליברפול תורם להם 20+ בשערים ובישולים כמו הוראת קבע בבנק ואתה בשלך תמשיך להפוך את הסגל הכי עמוק בעולם לסגל של קבוצה עלובה ויקרה.
אני זוכר שגם לראשפורד ומרסיאל ספרת שערים ובישולים + מסירות מפתח, וסיפרת כמה הם גדולים. מה שעושה לך טוב. הזלת ריר מהמספרים של סאנצ'ו בליגה הגרמנית. פרשן תוצאה קלאסי
שים לב שעוד מעט מתחלף יום ועוד לא הזכרת לנו כמה הסגל של קלופ הרבה יותר טוב ועמוק משל פפ וכמה האנדרדוגס עושים פה את הבלתי יאמן. ממש לא כוחות. אוקס>>>>גונדוגאן. נקו וויליאמס>>>קייל ווקר. אוריגי>>>>ראחים דה דרים סטרלינג.