אתה נותן פה 70-30 ללאציו כשהיא בלי אחד השחקנים הטובים שלה בהתקפה (אלברטו) ואולי גם אימובילה בחוץ. אתה בעצם גם אומר שזו תהיה סנסציה אם אינטר תנצח, ואיכשהו אתה ניסית לסתור את זה. אינטר לא מסוגלת לנצח משחק מכריע.
סנסציה זה מה שרומא עשתה לברצלונה. לא כל ניצחון של האנדרדוג הוא סנסציה. אפשר וכדאי להנמיך ציפיות, אבל אין צורך להגזים. לאציו ואינטר צברו כמעט אותן כמות נקודות העונה, וזה כשלאציו עם אימובילה בכושר מדהים. אין סיבה להניח שהפער בין הקבוצות גדול מדי.
@EO11 אני לא יודע למה אתה מתכוון במשחק כמו זה שמחכה לכם בראשון. מתי היה לכם כזה פעם אחרונה? הפסדתם ליובנטוס לפני שבועיים בצורה לוזרית, מסכים. חוץ מזה אני לא רואה לוזריות מיוחדת באינטר של ספאלטי. פשוט קבוצה לא מאוד חזקה. בכלל, אני לא אוהב סטטיסטיקות של 'קבוצה X לא ניצחה משחקי שעת סנדוויץ' ב6 הפעמים האחרונות". זה לא אומר כלום. לאציו לא קבוצה עם אופי ווינרי במיוחד ואתם לא קבוצה עם אופי לוזרי במיוחד. הפער בין ההרכבים קטן ואפילו לטובתכם לאור החיסורים של לאציו. הם בכושר, מספיק להם תיקו והם בבית. אם הייתי במקום שלך גם הייתי מנמיך ציפיות, אבל זה לא הופך ניצחון שלכם לסנסציה. אבל אפשר להחליט על יחסים ולפתוח פה התערבות...
שער השיוויון של לאציו בדקה ה-84 היום מוריד את קרוטונה מתחת לקו האדום לצערי הרב. אני מאד מחבב את נציגת קלאבריה היחידה בליגה. בסיבוב האחרון הם שחקו בסן פאולו במשחק הפרידה (כנראה) של מאוריציו סארי מנאפולי, ולמרות עייפותה של נאפולי (פיזית ומנטלית) זה עדיין אמור להסתיים בכי רע מבחינת קרוטונה.
לא רע בכלל. *** Alisson; Florenzi, Fazio, Juan Jesus, Kolarov; Pellegrini, De Rossi, Nainggolan; Ünder, Dzeko, El Shaarawy ,Szczesny; De Sciglio, Rugani, Barzagli, Alex Sandro, Pjanic, Khedira; Bernardeachi, Dybala Mandzukic, Higuain