אם התוצאות נשמרות עד הסיום אז הישארות של ווסטהאם ואברם הופכת לדבר ריאלי בטח שלבלקפול ובירמינגהאם מחכות יונייטד וטוטנהאם(בהתאמה) בחוץ ולווסטהאם משחק ביתי נגד סאנדרלנד שבחצי השני של העונה נראית פח אשפה, יהיה חבל לפרמיירליג לאבד מועדון עם קהל ומסורת כמו ווסטהאם למרות שעונת ניקיון בצ'מפיונשיפ יכולה לעשות להם טוב. גם התוצאה כרגע באמירייטס פותחת את המאבק על המקום השלישי שהוא חשוב בהחלט לסיטי וארסנל שמסתכלים על היריבות האפשריות במוק' ליגת האלופות.
מצב האנגליות (בתאכלס גם כל הקבוצות מהליגות החזקות) מבחינת הדירוג (כאשר קבוצה נמצאת בסוגריים זה המקום שהיא תקבל אותו במידה והיא זו שתעפיל בסופו של דבר למוקדמות על חשבון הקבוצה שנמצאת שם עכשיו, אם מדובר בקבוצה שתהיה מדורגת, אז תוריד את הקבוצה האחרונה בקבוצת הדירוג למקום הראשון בלא מדורגות, ומן הסתם אם זו קבוצה שהופכת לא מדורגת, הראשונה בקבוצת הלא מדורגות הופכת להיות מדורגת) סיבוב 3 - לא אלופות: מדורגות: 1. בנפיקה - 81.239 2. דינאמו קייב - 60.776 (פנרבחצ'ה 50.510) 3. טוונטה אנסחדה - 41.025 4. באזל - 39.980 5. סטאנדארד ליאז' - 32.400 לא מדורגות: 6. רובין קאזאן - 31.941 (פ.צ. ציריך - 18.980) 7. או. בי אודנסה - 18.610 8. טראבזונספור 12.010 9. טימישווארה - 10.664 (גנק 8.400) 10. מקום 2 בבית הפלייאוף היווני - מאחר ופאו לא נמצאת ראשונה בטבלה אני כרגע לא ירשום אותה כי גם פאוק וגם אא"ק שלפניה לא יהיו מדורגות בוודאות. (אוטלול - 5.914 מקום 1 ברומניה לאלו שלא מכירים) מדורגות: לא מדורגות: סיבוב 4 - בהנחה ש-5 המדורגות, בעלות הניקוד הגבוה ביותר עולות: מדורגות: 1. באיירן מינכן - 118.887 (ארסנל 108.157) 2. ליון 92.735 3. ויאריאל - 75.408 4. בנפיקה 81.239 5. דינאמו קייב - 60.776 לא מדורגות: (פ.ס.ז' 51.735) 1. מנצ'סטר סיטי - 47.157 2. טוונטה אנסחדה - 41.025 3. באזל - 39.980 4. סטאנדרד ליאז' - 32.400 5. אודינזה - 27.110 (לאציו - 23.110)
איזה גול מיותר...אנחנו עדיין נראים לא משהו וסוארז מאוד עצבני, אבל לפחות התחלנו להתקרב ולהגיע למצבים. די מרשים בכך שהשחקן הכי יצירתי אחרי סוארז אצלנו זה כנראה דירק קאוט. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/blink.Xxx
כתבתי על זה בדיון של הסיטי. במידה והיא תהיה רביעית היא יכולה ליפול על הגרלה קשה מאוד. עבור ארסנל זה סיפור שונה לגמרי, היא אמורה לעבור כל אחת מהיריבות שהיא יכולה לקבל.
אנחנו הרבה יותר מסוכנים מטוטנהאם שהניעו קצת כדור איזה 20 דקות אבל חוץ מהשער לא נראו ממש מסוכנים. הכל תלוי באיך נעלה למחצית השנייה, שער מוקדם שלנו ואנחנו מנצחים פה. מה שכן המשחק הזה מדגיש למה אנחנו צריכים 2 קשרים חדשים בקיץ.
1. לדעתי היה פנדל על ראמזי והיה צריך להיות גם אדום. 2. כמה פעמים ואן פרסי יכול לבעוט לקורה? נראה לי שהשחקן שפגע בקורה הכי הרבה בתולדות הפרמייר ליג פייר גיים. 3. הרבה מושבים ריקים היום. טוב מאוד שכך. האוהדים מצביעים ברגליים, בצדק מבחינתם אחרי העלאת המחירים הגועלית.
BrianDurand56 Brian Durand 29 yrs ago today Lpool trailed Spurs 0-1 at HT to a Hoddle volley. Three goals in the Kop end gave @LFC the 3-1 victory. אני מהמר על אותו דבר היום.
אני חושב שלא מקרי שאנחנו חוזרים לשחק כדורגל בינוני איך שקארול חוזר. אני פשוט לא אוהב סגנון כזה של שחקני התקפה, כל כך סטטי. אותו סיפור כמו דז'קו וסיטי. אני תמיד בעד שחקן ההתקפה הזריז והנייד, בחיים ההעברה הזאת לא תעבור אצלי חלק. ואין מה לחזור אלי גם אם הוא כובש שלושער במחצית ה-2, ב35 מ' פאונד אני יודע מה הייתי מחפש כדי להשלים את סוארז, זה בחיים לא היה יוצא לי שחקן סטטי שמחפש כדורי גובה.
הימרת גם על שלושער של טורס אז האחוזים שלך היום לא משהו....אני אסתפק קודם כל בשוויון. שלבי במקום ספירו? Liverpool-Forever - להגיד שאני סובל לראות את קארול זה לשון המעטה, אבל אני חושב שזה לא כ"כ הוגן לשפוט אותו. יש לו את פאקינג סוארז, אחד השחקנים שעשו הכי הרבה שמות בהגנות הפרמייר-ליג מאז שהגיע, להשוואה. מוגזם לצפות ממנו להיות טוב כמו סוארז. אני גם לא אוהב את הסגנון, אבל צריך לתת לו פרי-סיזן להתאמן עם סוארז ועם שחקני הקישור הנוכחיים ואלה שיגיעו, ואז נשפוט אותו בהתאם ליכולת שלו.
אני חושב שאין קשר לקארול, תסתכל על הקישור שלנו של ספירינג ולוקאס מול סאנדרו ומודריץ', זה כמו וויגאן ליד הקישור של ברצלונה, פלא שקשה לנו להניע כדור?
תבינו שזה לא קשור לשום פרי סיזן עם הקבוצה, זה לא קשור להתאקלמות, ולא קשור לפציעה שלו. הסגנון משחק משתנה כשהוא על המגרש, לא יעזור בית דין. ה- pass and move לא נראה בכלל באופק כשהוא משחק כי הוא פשוט לא מתאים לשיטה הזו. הוא גמלוני, חסר כל תושייה, איטי ברמות על, ופשוט לא מוכשר מספיק בשביל להיות חלוץ 9 של קבוצה שחושבת שהעתיד שלה כל כך וורוד. נגר במלוא מובן המילה. אני כן בוכה על חלב שנשפך, חבל שלא חיכינו עם החתמת חלוץ מחליף לקיץ.
ברמינגהאם האלה חבורה של פסיכופטים... בקצב הזה התקווה שלהם תהיה שבלקפול יפסידו לנו בהפרש גבוה יותר ממה שהם יפסידו לספרס.