המחזור ה-37 בפרמיירליג-האליפות של יונייטד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏13/5/11.

1. Gass12 Member

אצלי החגיגות הוזמנו כאילו בנבואה מראש. מינואר זוג כרטיסים לdeep purple להערב בקיסריה.
    אתה מבין מה זה כשסטיב מורס פורט על הגיטרה במיוחד בשבילי?
    ואת איאן פייס מקיש 19 פעמים על הדראם?....רוג'ר גלובר על הבאסים אוחחחחחח.
    הרמת לי להנחתה אחשל'י http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

2. שםמשתמש Member

מה ההבדל בין ליברפול של 21 השנים האחרונות לבין ליברפול הנוכחית? לליברפול כבר הייתה קבוצה טובה בהרבה עונות, והיא סיימה בתור סגנית. בגלל שעברה על הקבוצה עונה חלשה, עכשיו יש תחושה שאולי הקבוצה עונה הבאה תהיה טובה ותהיה בצמרת, כמו ברוב העונות. זה לא אומר שהיא תזכה באליפות, כי יש לה עוד עבודה רבה כדי להגיע לרמה של צ'לסי או של יונייטד. לליברפול אין קבוצה לאליפות כרגע. צריך לעשות את ההבדל בין קבוצה חזקה (כמו טוטנהאם אפילו) לבין קבוצה שמתמודדת על התואר. סיטי הייתה חזקה כל העונה, אבל הייתה רחוקה מאליפות. קודם כל שליברפול תהיה חזקה כמו סיטי, ואז שתדבר על לעבור את צ'לסי ואת יונייטד.

נערך לאחרונה ב: ‏14/5/11
  3. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי דיבר על לעבור את צ'לסי ויונייטד?
    לא בעונה הבאה, בכל אופן.

4. Mellow29 Kopite

למה לא? לא מסכים איתך Walkon. לבנות ציפיות זה לא רע. מקסימום מתאכזבים בסוף, אבל אני מעדיף ככה מאשר לבוא לעונה כשהמטרה המוצהרת שלנו זה לסיים מקום 3-4...
    לא יודע איך סיטי הייתה כל העונה, אבל אני יודע שמאז שדלגליש הגיע, בחצי העונה השנייה אנחנו בוודאות נלחמים על הטופ ספוטס. למה אסור לצפות להצלחה כזאת?

נראת לי גישה קצת עצובה...אז נכון, אפשר להגיד שכבר 20 שנה זאת הגישה והיא לא ממש הביאה איתה הצלחה. אז מה? מקסימום נחטוף שוב סטירה. זה חלק מלהיות אוהדים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

5. Ian Wright Member

העניין שהציפיות שלך צריכות להיות טופ 4 ולא אליפות. צריך לדעת גם להיות ריאלי.

יכול להיות שתעשו יותר מזה אבל בכל אופן, אלה צריכות להיות הציפיות של אוהדי ליברפול. זה לא הוגן לצפות ליותר מהקבוצה.

6. Mellow29 Kopite

טופ 4 יחשב מבחינתי כאחלה מיקום. אני קונה עכשיו מיקום בטופ 4 לסוף העונה הבאה, אל תבין אותי לא נכון. אבל אני לא מבין את הקטע הזה שרק ליונייטד וצ'לסי מותר לצפות לאליפות וכל השאר צריכות להסתפק בטופ 4. מבחינתי גם האוהדים של סיטי יכולים לצפות מהקבוצה שלהם לזכות באליפות (זה לא שחסר להם משאבים), וגם האוהדים של ארסנל וליברפול יכולים לצפות לאליפות (בהתאם לרכש בקיץ). אני לא שמעתי על איזשהי הגבלה על מס' קבוצות שיכולות לכוון לאליפות בעונה מסוימת אחת. מבחינתי, כמה שיותר - יותר טוב ויותר מאתגר.

ברור לי שאנחנו בתהליכי בנייה ומעיפים הרבה זבל מהסגל, גם אצלכם מן הסתם יש משהו דומה, אבל גם יונייטד וצ'לסי לא היו מבריקות במיוחד (אם כי הן היו נורא יעילות כשצריך) ובסיטי וטוטנהאם לא כדאי לזלזל. בסה"כ תהיה ליגה מעניינת מאוד בשנה הבאה ואני חושב שאין שום פסול לצפות למקסימום. אז נכון, כנראה שנתאכזב, אבל מן הסתם אנחנו התאכזבנו כבר לא מעט וגם אתם התאכזבתם לא מעט...יעבור לנו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נכון שלסיים במקום 3-4 מבחינה ריאלית לעומת היריבות שלנו יהיה הישג מעולה, אבל כשמפנטזים ומקווים שהקבוצה תצליח, למה לא לחשוב בגדול? זה לא עולה כסף.

7. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעונה הבאה לא יהיה לנו קצב צבירת נקודות כמו בחצי העונה של דלגליש, גם עם סגל חזק הרבה יותר. אתה מסיק מסקנות מחצי העונה הזאת לעונה הבאה וזה לא נכון לעשות מכ"כ הרבה סיבות.

8. Mellow29 Kopite

מהחצי העונה של דלגליש אני מסיק דבר אחד - אנחנו יכולים להתמודד במשחק נתון עם יונייטד, עם צ'לסי, עם ארסנל ועם הסיטי (טוטנהאם נגלה מחר). זהו, זה מספיק לי כדי לשאוב קצת אופטימיות. אני לא אומר לך שבהכרח כישלון זה לא לזכות באליפות, אבל להיות אופטימי זה לא עולה כסף. במקרה הכי גרוע, שוב, מקבלים סטירה איפשהו באזור הכריסמס או יותר מוקדם/מאוחר, לא נורא. קרה לנו לא מעט פעמים ואנחנו עדיין פה, וכנ"ל גם לאוהדי שאר הקבוצות שלא התמזל מזלן.

9. Ian Wright Member

הדבר היחידי שאני יכול להסכים איתך הוא שצפויה לנו בעונה הבאה ליגה מעניינת ומרתקת במיוחד. מה שבטוח, שלא תהיה עונה חלשה יותר מזו בצמרת בהיסטוריית הפרמיירליג.

מנצ'סטר יונייטד צפויה להיות כבר קבוצה חזקה מאוד בעונה הבאה. העונה היא בכלל עברה סוג של "עונת מעבר" ועדיין הצליחה לזכות באליפות בגלל משבר נוראי של צ'לסי(דבר שלא צפוי לחזור עליו, לא לאורך תקופה כ"כ ארוכה בכל אופן), מנצ'סטר סיטי תהיה כבר יותר בשלה בעונה הבאה בשביל להיאבק על האליפות ואלה צריכות להיות הציפיות שלה לדעתי, ליברפול בונה קבוצה חדשה עם עתיד ורוד שקני דלגליש על הקווים וכמובן גם שתי הלונדוניות האחרות - טוטנהאם(אם תצליח להשאיר את רוב שחקני המפתח) וארסנל צפויות להיות שם.

10. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי העונה הזאת גם וולבס יכולה להתמודד במשחק נתון עם יונייטד, צ'לסי, ארסנל, סיטי וליברפול. ברור לך שזה לא אומר הרבה.

אם בא לך לקבל סטירה שיהיה לך בכיף, אני מתאים ציפיות מראש כדי שאני לא אקבל סטירה, אני לא מבין למה אני צריך לקבל סטירה אם אפשר להמנע מזה.

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה להיכנס לענייני ציפיות לפני שראינו מה הולך בחלון ההעברות של הקיץ? הרבה מהציפיות תלויות בתוצאות החלון הזה, אפשר להמתין עד אמצע אוגוסט לפחות.

12. Mellow29 Kopite

מה שלא כ"כ ברור זה איך וולבס מתמודדת עם דברים בגודל שלה, ואם אתה מביא לי את וולבס כדוגמא לכך שרק ליונייטד וצ'לסי יש "זכות" לצפות להישג משמעותי בשנה הבאה, אני חושב שאוטומטית ניצחתי...בחייך, הרגע השוות אותנו לוולבס מבחינת התאמת ציפיות.
    בתכל'ס זה ויכוח עקר, יש כאלה שמעדיפים להעמיד ציפיות נמוכות יחסית ואז לשמוח כשעומדים בהם, יש כאלה שמעדיפים לכוון גבוה ומקסימום להתאכזב קצת (בגבולות ריאליים). שתי הגישות הן סבירות בהנחה ולא מאבדים את הראש ונותנים ציפיות ריאליות.
    אני רק מקווה שכשמדברים עם שחקנים לחיזוק בעונה הבאה לליברפול, לא אומרים להם שהמטרה שלנו היא בשלב ביניים לחזור לטופ 4, ועוד איזה כמה עונות להתחיל לסכן את יונייטד וצ'לסי...כי ככה קשה לי להאמין שנצליח להביא יותר מדי שחקנים ברמה גבוהה.

Liverpool-Forever - אני מעלה את זה כי יצא לי לקרוא בפורום של ליברפול בישראל דיון על כך. אולי ראית את זה (בדיון של קני). אני חושב שקצת קטלו אותו שם בלי שהבינו עד הסוף למה הוא מתכוון. אני מסכים איתו שאם נמכור לשחקנים שאנחנו בעונת בנייה ובעוד כמה עונות נהיה בשלים להתמודד על אליפות, אז אף שחקן רציני לא יגיע אלינו בחלון ההעברות. הסגל שצריכים לבנות בסופו של דבר זה סגל שיוכל להיאבק על אליפות. גם אצלנו, גם בסיטי, גם בארסנל. מבחינתי לא יקרה אסון אם לא נזכה באליפות, תן לי רק לחזור לצ'מפיונס ואני אהיה מאושר. אבללל, אנחנו לא וולבס ולא אסטון וילה שצריכים לדבר במושגים של בנייה. אני מסכים עם הבחור ההוא שאומר, שאוהדים שלנו ושל ארסנל ושל יונייטד (וסיטי קצת פחות, בכל זאת היא קצת יותר קטנה) צריכים לרצות לזכות באליפות בכל עונה. עם קצת רכש, מזל, וכו' גם זה יכול להתגשם בטעות. למה לא?

13. StevieG Member

גם עם הודג'סון הצלחנו להתמודד לא רע מול כל הקבוצות האלה. זאת לא הנקודה. ווי אר פאקינג ליברפול, ואת זה יגיד לך גם דאלגליש בעצמו, כל עונה שאנחנו לא שואפים לאליפות היא עונה מבוזבזת. לא מבין למה אי אפשר לשאוף לאליפות בעונה הבאה. להסתפק במקום בטופ 4 זה לוזרי בעיניי. אם נשאף לאליפות ונסיים "רק" בטופ 4, זאת לא תהיה אכזבה עצומה בעיניי, כן? אבל חייבים לשאוף לקחת אליפות. יש לנו את היכולת, ואנחנו נתחזק גם בקיץ. אני ממש לא מאמין בהורדת ציפיות. הורדת ציפיות זה חרטא שנועדה להקל עלייך, כאוהד לספוג את המכה שתבוא, כביכול. אתה למוד אכזבות, אני מבין את זה. אבל אסור לנו להיות מנצ'סטר סיטי. אסור לנו להסתפק במקום בטופ 4 ובזכייה בגביע, כשאנחנו יכולים לזכות באליפות. יש לנו את סגל שכבר היום יותר טוב מהסגל של ארסנל ושל טוטנהאם.בקיץ אנחנו נגבש סגל שיהיה יותר טוב מזה של צ'לסי, וברמה שווה לסגלים של יונייטד וסיטי(זה שמאנצ'יני לא מוציא מהסגל שלו את המיטב, זו עובדה ישנה). אין סיבה שלא נשאף לקחת אליפות.

אני שמח לדעת שלא קני, לא קומולי ולא FSG מחזיקים באותה אמונה כמו שלך.

14. Ian Wright Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

15. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה חי באשליות בנאדם. אעלק סגל טוב יותר משל טוטנהאם וארסנל. יש לנו סגל 6 בטיבו בליגה נקודה סימן קריאה, עם ערימת אפסים שחלקם לא מתאימים לפרמיירליג אפילו. לא יהיה לנו סגל יותר טוב משל צ'לסי, יונייטד וסיטי בעונה הבאה, שוב אתה חולם. גם אם נצא למסע רכש מטורף ונבזוז את אירופה (ואנחנו לא נעשה את זה), אתה בטח לא מצפה משאר הקבוצות לעמוד במקום ולא לעשות כלום בקיץ נכון?

תחלמו. כמה רומנטי ויפה זה להגיד שבליברפול תמיד צריכים לשאוף לאליפות, בתכל'ס זה שטויות ואתה יודע את זה. צריך להיות ריאלים.

למה אתם עושים את זה לעצמכם, שנה אחרי שנה אחרי שנה? אתה חי בעננים.