המחזור ה-37 בפרמיירליג - יונייטד אלופה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏15/5/09.

1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

שריטה זה דבר אחד, לקרוא לו מפגר זה דבר אחר. חשבתי שאתה הסכמת עם MANUTD FAN שאמר שהוא מפגר, אם לא אז טעות שלי.

פלה הלבן - התכוונתי שהוא נמצא מבחינת הרמה של המשחק ברמות הכי גבוהות בעולם, צ'מפיונס ליג וטופ4 באנגליה, ונמצא שם בזכות ולא בחסד.

2. George Best Member

אבן,
    אין לי שום בעיה להודות שזו הייתה אמירה שחצנית ושהיא לא הייתה במקום.
    רק תסביר לי דבר אחד, למה אתה תוקף?
    תשאל מה דעתי על האמירה, הנה, אמרתי את שלי.

נערך לאחרונה ב: ‏18/5/09
  3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

דקה 17 היה צריך להיות כבר 4-0.. טוב נו ניתן לבלקבורן 1 בגלל הרצון הטוב של סמבה.

4. אבו Member

מי תקף...רק באתי לומר, שלכתוב גועל נפש על העבירות על אברה(לא עבירות של לשבור רגל יש לציין, עשו עליו חגיגה שם מבחינת תאקלים אבל לא היה משהו באמת חריף), בלי לתת לפחות אזכור לאמירה שלו- זה לא הוגן.

אני לא תומך בשחקנים שככה הם הגיבו(קשה לי להאמין שאברה קיבל ב"מקרה" את כל התאקלים האלו), אבל זה לא סתם, יש לציין.

5. Gass12 Member

אני אומר אמן מוחלט על זה . ההערה הייתה קנטרנית ולא במקומה .
    תמתינו לשעת כושר ותחזירו לו מנה אחת אפיים בדיוק באותו המשקל .בטח לא בצורה שבאה לידי בטוי אמש

6. the white pele Member

מסכים.צריך להעריך(ואני מעריך) את העבודה הקשה שהביאה אותו למקומות האלה.

7. ManUtd Fan Member

לקחתם את המילה מפגר כאילו התכוונתי שהוא אוטיסטט או משהו. לא, הכוונה הייתה שהוא יצא מפגר בעקבות המעשה, ולכך התכוונתי, אף על פי שבקריאה חוזרת אני רואה שהניסוח לא היה טוב. ועדיין, לקחתם את המילה קצת יותר מדי רחוק. חוץ מזה, מה הקשר של היכולות שלו על המגרש למעשה הזה? לקראגר לא הייתה שום סיבה לצאת ככה על ארבלואה, וגם ארבלואה לא היה צריך לזרוק את המילה לאחר הצרחות של קראגר אלא להבליג. בקיצור, שני הצדדים יצאו לא בסדר, אך קראגר יצא אידיוט בעימות הזה, ויסלחו לי אוהדי ליברפול אם המילה "אידיוט" לא מוצאת חן בעיניהם.

8. Rudess Member

ההצלה של יסקליינן מהנגיחה של קוזין פשוט אחת הגדולות שהיו העונה.

9. The_Arsenal Member

אני מבין שהאל עושים טוב ליאסקליינן.. המשחק הקודם שלו נגדם (אני בטוח ב-99.9 שזה היה נגדם.. תאשר לי בסט) אולי תצוגת השוערות הכי טובה השנה של שוער בפרמייר ליג.

10. George Best Member

כן, זה היה מול האל.תצוגת בלתי רגילה.
    בסיום אותו משחק כל שחקני בולטון רצו לחבק את ייסקליינן כאילו זה היה דו-קרב פנדלים...

זו ההדיפה הכי גדולה שלו, מלפני שתי עונות מול וילה, הזווית האחרונה הכי מדהימה:
    http://www.youtube.com/watch?v=ThruiwRTOqg

בלתי נתפס.

11. Cup of Tea Liverpool, UK

ממש אהבתי את המשחק מילים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

12. Strawberry Fields Member

איזה משחק יבש בין פורטסמות' לסנדרלנד. כל-כך יבש שבאיזהשהו שלב פשוט נרדמתי (יהיה אופייני אם מהרגע הזה המשחק התעורר).
    פומפי נראית כמו קבוצה שרוצה לסיים כבר את העונה ואילו סנדרלנד נראית לי חסרת מרץ בהתחשב בעובדה שניצחון מבטיח לה הישארות.

גלן ג'ונסון, לפחות התקפית, נראה בפלאנטת כדורגל אחרת משאר השחקנים שם. לא יודע אם זה אומר עליו יותר מאשר על 19 השחקנים האחרים.
    יפה לראות שאסמיר בגוביץ', בשער של פומפי, סיים השאלה ביוביל ומקבל הזדמנות להראות מה הוא למד ואיך השתפר.

עריכה: כמובן, איך שאני רושם את זה תוך דקה נכבשים שני שערים, אחד לכל כיוון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/5/09
  13. Dimitar Berbatov Member

גלן ג'ונסון כשרון גדול. מבחינה התקפית הוא אחד המגנים הימנים הטובים בעולם (כן, אני לא מגזים) ולראייה השער המדהים שלו נגד אברטון. הבעיה הגדולה שלו היא בעיקר הגנתית. עוברים אותו ביותר מידי קלות והרבה פעם הוא לא חוזר להגנה מספיק מהר. אני מאוד מקווה שהוא השתפר באספקט הזה לקראת הקיץ הבא עלינו לטובה. עקב האכילס של הנבחרת בשנים האחרונות היתה המגן הימני וג'ונסון בהחלט יכול לפתור את זה.

סנדרלנד די איכזבה אותי השנה. בתחזיות לקראת העונה הימרתי עליה מקום 12-13 אם אני לא טועה. הייתי משוכנע שבמרץ היא כבר תברח מהתחתית ותלך לים. וכשאני מסתכל על הסגל שלהם גם אין סיבה שזה לא היה צריך לקרות. סיסה, ג'ונס, מלברנק, ריצ'ארדסון, גורדון וגם הגנה לא רעה בכלל. מהבחינה הזאת קבוצה הרבה יותר טובה מסטוק, האל וגם טובה יותר מפומפי ובלקבורן לטעמי. אבל בתכל'ס הם לא נלחמו כמו האל, אין להם את הקהל של סטוק ורק בגלל שהשנה 36 נקודות מספיקות הם נשארו בסוף בליגה.

נערך לאחרונה ב: ‏19/5/09
  14. Dimitar Berbatov Member

טוב, 3-1 לפומפי, סנדרלנד עדיין יכולה לרדת. ניוקאסל, בורו, האל וסנדרלנד. שתיים מתוך הארבע תרדנה כאשר בורו כבר עם רגל וחצי בצ'מפיונשיפ. ללא ספק הולך להיות מחזור סיום מותח ונהדר למרות שהאליפות סגורה.
    אני מהמר שהאל היא זאת שתרד וניוקאסל תנצל. לא מאמין שסנדרלנד תרד. אמנם משחק נגד צ'לסי של הידינק אף פעם לא קל, אבל אני מאמין שהיא תצליח לחלץ נקודה וגם אם לא אני לא מאמין שהאל וניוקאסל ינצחו וידחקו אותה מתחת לקו האדום. ניוקאסל נגד וילה שכבר חודשיים לא משחקת כדורגל ועם יאנג ואגבונלוהור בכושר רע תנצח לדעתי והאל גם נגד הריזרבס שלנו פחות טובה.

אגב שני השערים של פומפי הם בערך הסגנון של כל השערים שלהם העונה. כדור ארוך, קראוץ'/קאנו מוריד עם הראש ואיכשהו אחד על אחד והכדור ברשת.

15. eastlands Member

ברבטוב- "לא מאמין שסנדרלנד תרד. אמנם משחק נגד צ'לסי של הידינק אף פעם לא קל, אבל אני מאמין שהיא תצליח לחלץ נקודה וגם אם לא אני לא מאמין שהאל וניוקאסל ינצחו וידחקו אותה מתחת לקו האדום"

נקודה לא תספיק לסנדרלנד בשבוע הבא , נצחונות של האל וניקאסל הם די סבירים ,הם חייבים לשחק על ניצחון אחרת הם עלולים לרדת , נכון זה בידיים שלה וצלסי תגיע 6 ימים לפני גמר גביע ,הכל פתוח.
    מה הקטע של המנגר שלהם ? הוא כותב בפנקס בזמן התקפה של קבוצתו , נראה קצת ליצן הבחור ,ומה יעזרו הרישומים ? מי מבין אותו שם בכלל ?

נערך לאחרונה ב: ‏19/5/09