המחזור ה-37 בפרמיירליג+משחקי השלמה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏30/4/10.

1. avdz7 Member

מתי הוא הושאל?

2. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

זהו סוף העונה סוף העונה, זה התחיל כשהפסקנו לחלום, כשהפסקנו כבר לקוות

http://www.evertonfc.com/assets/_files/cached/img/217x276/may_10/BCOOMB_010510_142818_0_0160_r597960.Xxx

אם היה איזשהו סיכוי קטן לעבור את החלאות בטבלה, היום הוא נגוז עם התיקו ללא שערים בבריטניה סטאדיום. בעטנו יותר למסגרת ורצינו יותר, אך זה לא הספיק כנראה בכדי להכניע את בגוביץ'. עד שג'אגיילקה כובש פוסלים לו את השער בטענה, די מוצדקת למען האמת, לנבדל של אניצ'בה שהסיט טיפה את הכדור. פינאר, שלא נכלל בסגל, היה מאוד חסר לנו, אך בלעדיו היינו צריכים לנצח את המשחק הזה. נותר להתכונן לעונה הבאה בשקט, בלי אירופה, כמו שקרה לטוטנהאם ומנצ'סטר סיטי בעונה שעברה. אך לפני כן חשוב לסיים את העונה בטעם טוב ולנצח את פומפי המגעילה בגודיסון פארק.

3. Jack Wilshere Member

סיטי קיבלו אישור מיוחד מה-FA להחתים שוער אחרי שגיבן נפצע.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/5/10
  4. RealStretford Member

חברה! אני יודע שחלק מכם בגיל צבא, לכן, אם יש למי מכם קשרים ליחידת 669, אבקש מכם לסדר שיהיו בכוננות לפינוי מן הגליל העליון ביום רביעי.

זה הולך להיות יום מטורף - על כל הקופה - הכל או לא כלום.

http://www.grunnenrocks.nl/images/news/2010/02/21_frantic_city_logo.Xxx

5. k_700 Member

קראתי שבניטז חושב לפתוח עם מאסצ'רנו כמגן ימני מחר ועם לוקאס ואקווליני באמצע.
    אם כך הוא חושב לעשות אז אללה ירחמו.
    למה במחשק כל כך חשוב אנחנו צריכים לראות את לוקאס הרכיכה הזה.
    דווקא כאסיין, מיקל פצועים בניטז צריך לחשוב על יותר פיזיות במרכז המגרש בכדי להשיג יתרון מסוים.

6. ManUtd Fan Member

לא אכפת לי עם מי הוא יפתח ואיך, חוץ מזה שאני מקווה שיעלה עם בניון, אני בונה עליו... הרי יש לו היסטוריה של לדפוק לונדוניות ברגעים האחרונים, לא כך?

נערך לאחרונה ב: ‏2/5/10
  7. k_700 Member

זה מאוד חשוב עם מי יעלה ואיך.

יש לי אלרגיה ללוקאס הזה באמת שאיתו במרכז הם נראים סוג של קבוצת תחתית.

8. Cup of Tea Liverpool, UK

A day in a life of a Liverpudlian..

9. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

ועוד אחרי המשחק הזוועתי שנתן מסצ'ראנו כמגן ימני מול אתלטיקו, בכלל זה נראה רע.

לגבי עניין הסיטי והשוער - אני פשוט לא מבין את זה. בשביל מה יש שוער מחליף, קבוצות מילואים, נוער?

10. Dimitar Berbatov Member

העניין עם פלופ הוא שבנוסף לגיבן סטיוארט טיילור, השוער המחליף, וגם גונזאלס (מהריזרבס) פצועים מה שהשאיר את מאנצ'יני עם ניילסן, שוער צעיר ולא מנוסה. וכשיש את הנדיבות הבלאק קטס וההשאלה הזו היא לתקופה כה קצרה, אז למה לא?

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זאת הכרה בחשיבות השוער ובהיות העמדה שלו מומחיות שלא ניתן להשוותה לשום עמדה במגרש. כל עוד מאפשרים לכולם להחתים שוער בעת הצורך - וזה באמת קורה - אני לא רואה עם זה בעיה. חלונות ההעברה הם הגבלה סבירה, אבל לא צריכים להוות פתח לליצנות.

12. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה לא? כי זה אחת הפואנטות בסגירת סגלים וחלונות העברות. סתם נראה לי מוזר ומגוחך.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה אוטוטו מגיע.
    אני הייתי מעדיף לשחק בכל מקום אחר היום חוץ מאנפילד, כולל האמירויות ואולד טראפורד, יש לנו בעיה העונה בחוץ עם הקבוצות ברמה הזאת של טוטנהאם, מנצ'סטר סיטי, אסטון וילה, אברטון, לכולן הפסדנו העונה בחוץ, וליברפול היא ברמה של הקבוצות האלה, ולליברפול יש עוד לשחק על הכל העונה. בסיטואציה מסויימת המקום השביעי יכול שלא להוביל לליגה האירופית, אם פולהאם תיקח את הגביע, לכן לליברפול אין שום סיבה לשחק נרפה היום.
    יש לנו 5 הפסדים בחוץ, עוד 4 תוצאות תיקו, זה יותר מדי, ובאנפילד אסור לנו לעלות ולהראות חולשה, ליברפול תשחק על מנת לנצח, ולא נראה קבוצה שתיתן לנו את כל השקט להניע כדור, במצב כזה אנחנו הכי קטלניים העונה, שקבוצה נותנת לנו להרגיש בנוח, אנחנו נפרק, אבל ליברפול תבוא לנצח ואנחנו נהייה חייבים לשחק איתם ראש בראש ולנסות להעביר את רוב המשחק לחצי שלהם.
    זה משחק של עונה, אין מה לעשות, תיקו או הפסד וקרוב לוודאי שהפסדנו את האליפות במו ידינו, אבל אסור אסור לשכוח שהכל תלוי בנו, אנחנו קבוצה טובה יותר מליברפול, ובניגוד למשחקים הקודמים נגד הקבוצות האלה בחוץ אנחנו חייבים לבוא ולהוכיח את זה.
    אין זמן לתקן יותר.

14. Bill Shankly Member

גלן ג'ונסון פצוע אז יש רק את דגן או מסצ'ראנו שיכולים לשחק במקומו. תאמין לי שעדיף לך את מסצ'ראנו.

לוקאס משחק מצוין כקשר אחורי שממלא משימות הגנתיות , זה בחלק ההתקפי שאין לו הרבה מה להציע למרות הבישול היפה שלו לבניון נגד אתלטיקו ביום חמישי.

לירן, לליברפול אין כבר מה לשחק. המקום השביעי מוביל לאירופה גם אם פולהאם תזכה באירופה ליג היא תיכנס למפעל על חשבון קבוצה ממדינה קטנה. יש סיכוי מתמטי לתפוס את המקום הרביעי אבל זה לא יקרה.

15. Engel Del Madrid Member

למישהו יש לינקים למשחק של צ'לסי - ליברפול בסופקאסט ?