המחזור ה-37 בפרמיירליג: Love Will Tear Us Apart

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏12/5/17.

1. k_700 Member

היו לו פציעות לפני כן, הוא נפצע את הפציעה הקשה בגיל כמעט 30, הגיוני שעם הקילומטראז' שסחב, כעוגן הכי משמעותי במשך יותר מחצי עשור אולי בהגנה הטובה ביותר בהיסטוריה של הכדורגל, שהגוף שלו פשוט לא יתאושש מפציעה אחת קשה שדרשה גם שיקום.
    זה לא המצב עם זומה, הוא אומנם נעדר תקופה ארוכה אבל בלמים ושחקנים צעירים כבר ידעו להתאושש מפציעות כאלה, הגוף לא מתאושש ומגיב כמו גוף של בלם בן 30.

אני דווקא החמאתי לבאטושי, אמרתי שהוא פוטנציאל לרמת הווילפריד בוני.
    את הדני וולבקים אני מדרג מדרגה אחת מתחת.
    אלה החלוצים האלה שבגיל 20, אתה מתלהב שהם עושים כל כך הרבה דברים, מהירים, חזקים, טכניקה סבירה, אבל מבין שאין להם שום תכלס וקילריות ברחבה. בגיל 25 אתה מבין שלא היה שם כלום, חלוץ סביר לווסטברומיץ', לא יותר.
    באטושי דווקא מריח שערים לא רע ברחבה אבל לא מריח לי כמו חלוץ שבכלל קרוב ללהחזיק חוד של קבוצה גדולה.
    עוד שנתיים אולי באברטון או סאותהמפטון, לא רע בסך הכל.

אני אישית לא חושב שהוא סיים את הקריירה, להיפך כשהוא משחק אני לא רואה השפעה של הפציעה על הנתונים הפיזיים שלו.
    נשאר חזק, לא איבד צעד ראשון.
    מבחינתי את אותו סרבול של פעם אני רואה גם עכשיו. ברור שלא לשחק שנה וחצי בגיל כזה משאיר אותך במקום במקום להתקדם. כך או כך אני מבין את קונטה שלא היסס העונה ופשוט התעלם ממנו גם כשהיה כשיר, הוא מריח פאניקה כשהוא משחק, הוא שייקי, הוא לא טוב עם הכדור.
    אולי בעתיד יהיה טוב ללסטר או אולי אברטון, לא חושב שלקבוצות גדולות.

2. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואלה כן מיצ׳י היה דיי מפדח לאורך כל 90 הדקות. סבסטיאן פרודל הפך חלוץ של 30 מיליון לפודל. כל כדור ראשון בלם של מאה ועשר קילו לקח לו. קבלת החלטות נוראית בטאץ׳ האחרון, אבל וואללה הפליק להזארד היה בול לאינסטגרם.

זומה חייב לקבל זמן משחק והוא יקבל את הדקות האלה, מנסיון עבר, רק אם קבוצה תקנה אותו.
    אולי בעתיד הוא יחזור לצ׳לסי, אבל אני לא יודע כמה הוא יכול להיות חלק משלישיית בלמים שאמורה לפחות להציג אינטליגנציה. אני מאוד אוהב אותו והוא שחקן שבאמת כיף לראות, אבל לא רואה את זה קורה בעונה הקרובה.

גם צ׳לובה היה דיי מאכזב, השאיר את קאנטה לבד והיה יכול לנצל טיפה יותר את הריצות של האזרד.

קנדי...וואללה לא יודע איזה תפקיד הוא יכול לבצע על המגרש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואלה

Sent from my iPhone using Tapatalk

oranfu, אלעד ו-Sturridge אוהבים את זה.
  4. golding מנהלים

זה מוגזם לשפוט שחקנים שכמעט מעולם לא שיחקו יחד ולגזור את גורלם אחרי משחק אחד.

זומה עדיין לא נראה מאה אחוז, לא מבחינה פיזית ובטח לא מבחינה מנטלית. לצערו (ולשמחתו) הוא משחק בצ'לסי, וקשה מאוד לקבל הזדמנויות בקבוצה בסדר גודל כזה כשאתה מתמודד עם קשיים שנובעים מפציעה מאוד משמעותית. לגבי מיצ׳י, אני לא חושב שהוא יישאר פה בעונה הקרובה (הייתי רוצה שכן, למען האמת), בעיניי הוא יכול להיות שחקן מצוין בקבוצה שלא מסתמכת על חלוץ קלאסי בודד בחוד שלה. אם קונטה מתכנן שינויי מערכים וקידום של ה4-2-4 הכל כך אהוב עליו, יכול להיות שיש לו סיכוי קטן להישאר. בכל מקרה, קוסטה כנראה יעזוב ואני מאוד רוצה לדעת מה מתוכנן לחוליית ההתקפה שלנו בקיץ.

5. Sturridge Member

בצ'לסי לדעתי הוא סיים את חלקו ולזה התכוונתי. אני לא חושב שימכרו אותו כבר בקיץ הקרוב, אבל יש סיכוי יותר מסביר שישלח להשאלה, בהנחה שקונטה מתכוון להביא רכש + כריסטיאנסן. כשאצלנו שחקן יוצא להשאלה הוא (לרוב) לא חוזר, בטח כשמדובר באחד שלוקח צעד אחורה מהסגל הבוגר.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  6. Footballover Member

אני חושב שלבטשוואי יש הרבה יותר איכות מאשר לבוני. ממה שכן ראיתי ממנו במארסיי, בנבחרת ובחלקים גם כשהוא שיחק בצ'לסי, נוצרה לי תחושה טובה לגביו. משום מה, חלק מהאנשים נוטים לזלזל היום בחלוצים שאין להם חוש טכני כמו שיש לחלוצים סטייל אגוארו. בכל מקרה, אני יכול להישבע שהוא לא פחות טכני מדייגו קוסטה ואני בטוח שהלינק אפ פליי שלו עדיף. אני לא יכול לומר בבטחון שזה החלוץ שאנחנו רוצים שיוביל אותנו בשנים הבאות אבל אני חושב שאם הוא היה משחק את כמות הדקות ששיחק קוסטה, הוא היה מתקרב למספרים שלו. אני אומר את זה בהסתמך על כך שהוא כבש הרבה ביחס לדקות שקיבל וכמו כן על העובדה שהוא נתן עונה טובה מאוד במארסיי מבחינת מספרים.

מה שיותר חשוב מכך זה שהוא שחקן עם אופי טוב. לא כמו לוקאקו שפחד להתחרות עם דמבה בה וטורס ובחר לערוק (ולמרות עונות טובות מאוד באברטון אני ממש לא בטוח שתהיה קבוצה כמו צ'לסי שתהמר עליו בקיץ), אלא חלוץ צעיר שישב בשקט על הספסל במשך עונה שלמה אבל עשה את שלו ובגדול כשנדרש. אני אוהב שחקנים כאלה ואני חושב שהוא לא יעזוב בקיץ. לא משנה את מי נביא, אני מאמין שהציפייה שלו עשוייה להשתלם לו. בעונה הבאה יהיו לו יותר אפשרויות להוכיח את עצמו ונדבר אז. אני חותם לך שהוא לא יסיים את הקריירה בסאות'המפטון.
    מסכים איתך שהנגיעה הראשונה של מיצ'י איכזבה אתמול אבל קשה לשפוט שחקן כ"כ חלוד. חבל שאתה לא רואה את הנקודות החיוביות במשחק שלו, והיו לא מעט כאלה אתמול.
    לגבי זומה אני מסכים אבל לגבי צ'אלובה לא ממש. לדעתי היה טוב אתמול, הכי טוב בגזרת הצעירים לדעתי. התיקולים במקום, היציאות קדימה טובות, ראיית משחק יפה שכללה כמה מסירות יפות להתקפה... מה גם שהוא פייטר, נלחם על כל כדור. יש לו מה לשפר מבחינת מיקום והבנה טקטית ובאמת ראו בחלק מהמקרים שהוא לא בדיוק יודע איפה להיות, אבל אני חושב שהוא עשה התקדמות יפה העונה ויש לו את הפוטנציאל הכי גדול מכל הצעירים להיות חלק אינטגרלי מהקבוצה בעתיד.

קנדי לא לרמה, לא של צ'לסי ואולי לא של הפרמיירליג בכלל. אין לי מושג מה הוא עשה אתמול על המגרש.
    דרך אגב, כל הדיבורים על כריסטיאנסן ואני ממש לא בטוח שהוא מדיח כ"כ מהר את קהייל מה-11. אם כי, סתם בלי קשר, אני אוהב את הרעיון של אזפיליקווטה עם הסרט. השחקן האהוב עליי בצ'לסי הנוכחית. מסוג השחקנים שמסמלים את הרוח של המועדון הזה, היחיד שאני יכול להתחיל להקביל אותו לדמויות כמו צ'ך, אשלי ואפילו גדולים יותר מהעשור האחרון.

7. cheddar Member

Emptyrates

http://talksport.com/sites/default/files/styles/just_scale/public/field/image/201705/gettyimages-683862018.Xxx?itok=VYwqiAVP

8. DUGRI Member

אם אברטון וארסנל תסיימנה בתיקו 1, ובורו תנצח את ליברפול 2-0, יהיה פלייאוף על המקום הרביעי.
    או, לפחות, ככה קראתי בטוויטר..

9. oranfu Member

כן, זה לא נראה סביר..

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה גם יכול להיות ביננו לבין סיטי אם ייגמר 3-0 לנו וסיטי 3-3.

11. DRORIKO Member

אין ספק שהעונה של סיטי היא כשלון, ואם יקרה משהו לא צפוי במחזור האחרון היא תהפוך לכשלון טוטאלי, אבל ברוב המשחקים שראיתי שלה השנה ממש נהנתי מהחלק ההתקפי. חבורה של כוכבים שפשוט מתואמים זה עם זה על עיוור, מה שמדגיש עוד יותר את הפספוס של העונה הזאת. חבל לי גם על שחקן כביר כמו דה בריינה שעד היום יש לו רק גביע בגרמניה ואליפות וגביע עם אליניב ברדה בבלגיה. הוא ראוי ליותר מזה.
    אם בצ'לסי הביאו שני שחקנים(קאנטה ולואיז) ששדרגו לגמרי את הקבוצה, בסיטי הביאו שני שחקנים(סטונס ובראבו)שפגעו בה קשות. אין ספק שבקיץ סיטי חייבת לעשות פריש מיש בחלק ההגנתי שלה, כי החלק ההתקפי עובד יופי.

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני זוכר בזמנו שהמבקרים של פפ היו מדברים בעיקר על זה שהקבוצות שלו התקפית מצויינות, יש תיאום, הרבה מאוד כישרון. הבעיה היא בצד השני של המגרש. הקישור האחורי וההגנה. עליהם פחות פפ שם דגש. היו כאלה שאמרו אפילו שבבארסה היתה חלוקה לדוגמא שוילנובה היה אחראי על החלק ההגנתי, ופפ על הקישור ההתקפי. מעניין אם כל זה נכון, ואיך זה עובד באנגליה.
    התחושה שלי זה שכשסיטי לדוגמא פגשה קבוצות מסויימות, הכישרון בחלק ההתקפי הספיק בהחלט, מתי שהיה צריך את הערך המוסף עם שינוי טקטי כזה או אחר, סיטי מעדה.

13. k_700 Member

גם בהרבה משחקים שהכשרון ההתקפי היה מספיק בהחלט סיטי קרסו.

לא חושב שזה נכון להציג את זה כאילו בכל מה שקשור לחלק התקפי הוא עושה עבודה טובה, הוא בערך עושה את המינימום שהיית מצפה שיעשה עם כמות הכשרון והעומק שיש לו שם.

ההיילייט של העונה הזאת מבחינת פפ וסיטי זה שהם פשוט מאוד שבירים מנטאלית וזה מקרין לכל חלקה במגרש.

הם לא סתם שנייה לפני המחזור האחרון בעמדה טובה מאוד לסיים 4 ואפילו לא 3 וכל זה אחרי שהיו פיבוריטים לזכייה לפני שיצאנו לעונה.

14. Andrei Kanchelskis Member

בפעם האחרונה שארסנל הגיעה למחזור הסיום כשגורל הטופ 4 לא היה בידיה זה נגמר בהרעלת קיבה מסתורית של שחקני טוטנהאם ובעלייה של התותחנים לליגת האלופות.
    האם גם הפעם המזל שוב ישחק לטובת ארסנל? לא יודע איך להסביר את זה אבל זה מרגיש לי שגם עכשיו כשארסנל לא תהיה תלוייה בעצמה היא איכשהו כן תלוייה בעצמה וכשמדובר בטופ 4 אז אין מצב שהיא לא תגיע לשם.

אני לא חושב שאי העפלה לצ׳מפיונס תסיים את דרכו של ונגר בארסנל(כי מועד העזיבה תלוי אך ורק בו) אבל אולי היא סוף סוף תעשה להנהלת ארסנל וגם לונגר עצמו את הסוויץ׳ הדרוש בראש שיביא למהפכה הכל כך נדרשת שתחזיר את ארסנל למאבקי האליפות ותסיים כבר את הבדיחה הזו שנקראת טופ 4 ובעונה שבעקבותיה העפלה לשמינית הגמר ליגת האלופות. תזכורת: בעונה האחרונה שבה ארסנל לא השתתפה בליגת האלופות(עונת 98) היא זכתה בדאבל. אז ברור שהפרמייליג של אז היא לא הפרמיירליג של היום אבל ארסנל אחרת עם גישה יותר ווינרית והרבה פחות תבוסתנית מזו שאנו רגילים לראות אצלה בעשור האחרון הוא בהחלט משהו ריאלי וכמובן שגם הכרחי.

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

סיטי בעמדה טובה מאוד לסיים 4?
    היא אמורה לסיים 3...זאת תהיה הפתעה אם זה ישתנה.

DRORIKO אוהב/ת את זה.