המחזור ה-37 בפרמיירליג: Psycho Killer

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏18/7/20.

1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאוד אפור.
    עוד אינדיקציה אבל מי שרואה את המשחק ורואה כדורגל שנים בסוף יוצא עם מסקנות טובות יותר מכל סטטיסטיקה, או שאני מיושן?
    המשחק לא כזה מסובך...לא צריכים פה אחוזים מהשדה או מהעונשין.
    ראינו 32739832849 משחקים בחיים שלנו, אנחנו באמת צריכם עוד מדד סטטיסטי.
    לפעמים אני מביט ב XG הזה, אבל לא לוקח אותו ברצינות או משהו.

2. oranfu Member

זה סבבה, כשזה בא בנוסף וגם מבינים שזה רק עוזר להבין את התמונה אבל זה לא התמונה עצמה.

alexshw אוהב/ת את זה.
  3. alexshw Member

מצאתי את עצמי לא מזמן מנסה להוכיח בטוויטר לפרשן שמנתח משחקים ממש לפי וידאו וסטטיסטיקה, שסולשאר הוא מורה ספורט ואין לו באמת מבנה ברור במגרש וסגנון נורמלי.
    סטטיסטיקה לא יכולה להסביר הכל וטוב שכך.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

4. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא באמת עניין אותי אף פעם, גם אני קצת אולדסקול בעניין הזה. אני בטוח שיש סטטיסטיקות שבבחינה נכונה על ידי אנשי מקצוע שיודעים מה הם עושים, הן מועילות. אנליסטים כאלה הם כבר חלק מצוות מקצועי בכל מועדון רציני. אבל אני גם בטוח שהנתונים שהם בוחנים הם קצת יותר עמוקים מנתוני הxG שאנחנו מקבלים על קצה המזלג, ושגם תהליך הסקת המסקנות הוא שונה משל אוהד ממוצע בטוויטר.

אם זה עוזר למועדונים (ומסתמן שזה כן) אז זה בוודאי לא דבר רע לענף, זה כן קצת פגע בשיח של אוהדים ונתן כלי נוסף להיפסטרים של הכדורגל אבל בכל מקרה הרף לא היה גבוה.

5. k_700 Member

הגעה לגמר גביע? ואן חאל לקח את הגביע ובמחצית שמע שהוא מפוטר(והפסיד את הטופ 4 על נקודה למנצ'סטר סיטי לא לקבוצה ברמה של לסטר או יונייטד של סולשאייר).
    לא כתבתי שהוא נכשל, כתבתי שמבחינתי הוא עובר בקושי את העונה הזאת.
    כל העונה נתתי לו מחמאות כשהיה מקום וביקורות כשהיה מקום. לדעתי היה לו סגל עמוק יותר משלנו ומשל לסטר.
    הסטנדרט לטופ 4 השנה נמוך יותר משנה שעברה ואני כבר שלושה-4 חודשים מציין את זה.
    כמה יותר נמוך? שנה שעברה סיימנו עם 66 נקודות וזה הספיק למקום 6.
    השנה במקסימום נסיים עם 66 נקודות וגם 64 נקודות יספיקו לטופ 4, זה הסטנדרט השנה.

שום דבר לא נאמר פה בדיעבד, רשמתי את זה בדקה ה20, בזמן אמת.
    להסתכל על המאזן של ליברפול העונה ולהשליך אותו על הMOOD הכללי שלהם של בטן גב בים בסוף העונה זה הטעיה/סילוף, תבחר מה יותר מתאים לך. פאקינג ארסנל ניצחה אותם לפני מחזור, על מה אתה מדבר איתי?? לבית חוץ כמעט ואין השפעה מאז החזרה מהקורונה.
    הם מזמן בים, ספרו דקות להנפה, אתם הגעתם למשחק שהוא לגמרי גבר גביע. תיקו והייתם כבר מסיימים את הסיפור.
    30 דקות המשחק היה שקול מבחינת השליטה במרכז המגרש, אפילו היה נראה שאתם יוצאים עד הדקה הזאת עם יותר שחקנים קדימה.
    לא היה לכם שום עוקץ מקדימה, לא היה שחקן שיאיים לעומק ביציאות מהירות וזה בדיוק פוליסיץ', זה בדיוק מה שהוא עושה הכי טוב בסגל שלכם, חשבתי שזה כבר ברור אחרי העונה הזאת.
    לא הפתיע אותי שבמהלך הראשון שלו הוא יצר שם את השער הענק לאברהם, שער שלגמרי פתח את ההגנה שלהם, הוריד לה את הבטחון והחזיר אתכם למשחק. נניח והוא באמת סחב MINOR INJURY ממשחק הליגה האחרון מלפני שבוע, הוא באמת היה כשיר ל30 דקות בסוף? לא מאמין לזה.

בלי סוף אוהדים שלכם לאורך העונה ובעיקר אתה כל שבועיים בערך.
    תרענן את הזכרון שלך, אפשר גם מילה על ההגנה שלכם אתמול? קטלת הרבה דברים בסיכום המשחק שלך(שבטח נכתב לפני המשחק), את החלק על ההגנה השמטת... מעניין למה.
    אני אנחש, כי רק לפני יומיים התמקדת בעיקר בלרדת על ההגנה שלנו ולציין שאתה לא לוקח משם אף אחד, אז מורידים פרופיל...אתה אלוף בזה.
    תעבוד על הקריאה שלך ילד,
    כתבתי שאף אחד מהם לא נראה ריל דיל, פירטתי לך על רובם מה אני חושב שהם כן(למשל אברהאם, חלוץ לסגל, למשל מאונט, שחקן לסגל גם בעונה הבאה).
    באופן כללי אני חושב שיש לכם יותר עומק בסגל ברמת המחליפים או הפער בין ההרכב הראשון למחליפים שהוא קטן מהפער הזה אצלינו.
    אצלינו תוציא את פוגבה, אתה מכניס את פרד או פריירה. הראשון בספק שחקן לקבוצת תחתית בליגה, השני לא שחקן לאף קבוצה בליגה.
    נפצע אחד הקיצוניים? אתה מכניס את לינגארד או דניאל ג'יימס.

יפצע הארי מגווייר, ברוב העונה באיי לא זמין, יכנס פיל ג'ונס להרכב.
    ילך ואן ביסקה, יכנס דאלוט להרכב או פוסו מנסה שלא שיחק שנתיים וחצי.
    מספיק ברור, או שלנקד בפעם הבאה?
    אגב, פדרו יותר טוב ממאטה.
    פדרו אצלכם הוא מה? חילוף שני לקיצוניים? אצלינו הוא בכייף חילוף ראשון, אולי אפילו גם חלוץ מחליף במקום איגהלו.

[/QUOTE]

שמע אתה ילדותי ברמות, זה פשוט מדהים.
    באיזה קטע ראית שרשמתי בכלל שסולשאייר עשה עבודה טובה יותר? את סולשאייר הייתי מפטר בינואר, כתבתי את זה כבר 700 פעמים.
    אם הפרמטר שלך להצלחה של לאמפרד העונה זה שהוא גבר על סולשאייר, אז מצטער הסטנדרט שלך נמוך יותר ולא הוכחת פה שום דבר.
    אגב, ברונו הגיע בינואר, לא בקיץ.

קאנטה היה פצוע כל העונה, גם פוגבה לא שיחק עד החזרה מהקורונה. ההבדל הוא כשפוגבה לא משחק אתה שם שם את פריירה, פרד.
    כשקאנטה לא משחק אתה מקסימום שם את ז'ורז'יניו(כבר לא טוב בשבילכם אבל שחקן כדורגל לפחות).
    לא גמרתי לאף שחקן צעיר אצלכם את הקריירה, אמרתי שאף אחד מהם לא הרשים אותי לרמה של כוכב בהתהוות/ריל דיל, פרט לפוליסיץ'.
    מותר להגיד את זה? או שאני חייב לנגן את המנגינה שריס ג'יימס הוא כוכב וכל עוד הוא כשיר וממשיך לשחק? רק תעדכן אותי מה דף המסרים שאני אתיישר ילד קקה.

"איך העונה שלו לא מוצלחת? מה היה הופך אותה לכן מוצלחת? הוא ניצח העונה את סיטי, יונייטד, ארסנל, ליברפול, טוטנהאם פעמיים, אייאקס בחוץ, הגיע לשמינית גמר, נגיעה מטופ 4 וגמר גביע. מה הסטנדרט שלך להצלחה?"
    הוא הפסיד ליונייטד פעמיים בליגה*.
    עניתי לך על זה בפסקה הראשונה למעלה.
    הסטנדרט לטופ 4 היה נמוך מאוד העונה, כולה לנצח מאמן כושל כמו סולשאייר ולעשות את זה עם 64 נקודות.

מה הקשר מה אמרתי על צ'לסי בעונה שעברה כשסארי היה המאמן שלכם? לא רלוונטי בכלל לפרשנות שלי על העונה שלכם תחת לאמפרד.
    לאמפרד ברוב העונה קיבל ממני המון פידבקים, ציינתי אלף פעמים באיזה תנאים הוא נכנס לתפקיד וכמה משמעותי הבאן העברות בקיץ.
    לא המעטתי בערך של זה באף שלב.
    אבל אתה יודע, ככל שהעונה מתקדמת אתה גם שופט אותו על החלטות שהוא לוקח, בחירות הזויות (מאיפה הז'ורז'יניו הזה הגיע אתמול?? מה עם קפה, איך הוא פאקינג בהרכב?) וכל זה במאני טיים של העונה, איפה שהלחץ הכי גבוה.
    סבבה אם לך זה לא מדליק נורה אדומה וכשאתה כבר צריך לנרמל התנהלות כזאת למצב שאתה עם סגל שקיבל תוספת של 300 מליון פאונד(על כל המשתמע מכך- לחץ, ציפיות, סבלנות, עונה שנייה וכו..), אני לא באמת מצפה מדפ"ר כמוך למשהו שהוא מעבר להצתה מאוחרת.

תוריד את מפלס האובססיביות כלפיי, אין לי שום שנאה מיוחדת אליכם. אתם תמשיכו להשאר הברירת מחדל של כולנו לתארים.
    אני חולה על ההבנה שלך בכדורגל, לומד ממנה בכל שבוע.
    השבוע למשל למדתי שבסך הכל מאונט לא צריך לחשוש בכלל מאיבוד דקות בעקבות הגעה של האברץ, אותו הוא לא מסכן.
    נחיה ונראה כמובן.
    בשבוע שעבר למדתי כמה הגנה של כמעט 60 שערי ספיגה היא הרבה יותר טובה מההגנה שלנו (שעד ינואר בכלל השאירה אותנו קרוב אליכם בטבלה...).
    מה אתה מכין לי לשבוע הבא??

נערך לאחרונה ב: ‏23/7/20
  6. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש דברים שאני משוכנע שחוזרים על עצמם באייסוקר כבר 10 שנים. כמעט בכל סוף עונה.

1. לאלופה לא היה תחרות.
    2. ליגה חלשה רצח ביחס למה שהיה פעם.
    3. הטופ 4 מעולם לא היה גרוע יותר.

ואז העונה מסתיימת. קיץ נפתח. האנגליות מבזבזות. ציפיות בשמיים, תחושה שהולכת להיות עונה מטורפת, דירוגים משתגעים למעלה ולמטה בלי דקה אחת של הקבוצות החדשות במגרש עם דיונים מוגזמים רצח על השוואות בין כישרון/עומק של סגלים. הימורים על החתמות העונה שהופכים לפלופים הכי גדולים של העונה (מתכוון אליי דווקא עם מויזה קן! התרסיס יכול להירגע) ואז שוב בסך הכול אפשר להגיד שלא השתנה יותר מדי מהעונה הקודמת. כל המאמנים טרולים וצריכים ללכת הביתה חוץ ממאמן וחצי שהצליח = זכה באליפות ויותר מזה (אלא אם קוראים לך פוצ׳טינו).

Gianzola01, Walkon ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  7. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

Three eyed raven.

oranfu ו-Walkon אוהבים את זה.
  8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

למען האמת אכבר פנדל, אוונס מוכיח נאמנות לבית.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

ChelseaPensioner אוהב/ת את זה.
  9. k_700 Member

אל תתן להם הזדמנות להפסיק לבכות.