בשיר הרצינות, אני חושב שאם ליברפול וסיטי נפגשות ותיאורטית כל קבוצה נותנת את משחק השיא שלה אנחנו שוברים אותם. Sent from my iPhone using Tapatalk
מאטיפ זה אוברייטד פשוט עצום אצל האוהדים שלנו. אליוט היה מעודד, צימיקאס מצוין, פירמינו חלש מאוד, ג'ונס היה טוב. קונאטה איש המשחק.
ניצחון גדול. בהרכב כזה לנצח בחוץ ולדחות את הבאסה ליום ראשון,כל הכבוד. עונה מושלמת בחיי. סוטון נראתה מזעזע, בכלל כל 2022 היא גרועה. ניראת כמו יורדת בעונה הבאה.
לא ניצחנו אותם בליגה מאז ה1-3 באנפילד בעונת האליפות. עובדתית אנחנו מתקשים מאוד מולם. אנחנו נגיע למחזור האחרון בליגה כשקוואדרופל עדיין על הפרק. מטורף.
כן, קשה לנו נגדם באופן כללי. איך מילנר המשיך לשחק אחרי שברויה דרך לו על הקרסול אני לא יודע. הוא לא אנושי בחיי. מדהים שניצחנו בכזה הרכב, כל הכבוד.
כל הדיבורים של האזנהוטל על גמר הצ'מפיונס שלהם ובסוף בחיים שלי לא ראיתי קבוצה שנראית כ"כ בים כמו סוטון היום. אוי ואבוי אם היינו מאבדים נקודות פה אפילו עם הרכב כזה, תוצאה משקרת לגמרי (שער של רדמונד גם מקרי, גם לא חוקי וגם מהחצי מצב היחיד שסוטון יצרה). עשינו את שלנו בינתיים, הלאה וולבס ואינשאללה.
שמח שאםשר להוביל אותך ממש בקלות למסקנה שאוריגי>>>>>>>>סטרלינג, בכל יום בשבוע. בשבוע הבא, מי צריך את קאנסלו כשיש צימיקאס. מכין פופקורן.
לליברפול יש 2 מגנים שמאליים נפלאים., עמדה איכותית וסגורה ל-5 שנים הקרובות. לסיטי יש מגן שמאלי טבעי בסגל? יש לך הבנת כדורגל של ילד מנג'ר. מתלהב משמות. לא רואה את התמונה הגדולה. אוהד יונייטד קלאסי. איך קאריק קורא לכם? הלפידיסטים של הכדורגל
ריספקט עצום לשחקנים שלנו ובעיקר למינאמינו שלא ראה כדור כבר איזה חודשיים בערך, מנודה ברמת האוקסלייד צ'מברליין, ועולה היום ונותן שער ענק. נגיעה ראשונה גדולה, נגיעה שניה גדולה ופיניש מטורף. סאות'המפטון מזעזעת, האזנהוטל אוברייטד גדול כמו שאני טוען כבר כמה שנים, אבל אנחנו פשוט ענקיים לא משנה מי עולה בהרכב. יאללה סטיבי, עוד הופעת מנהיגות אחת אחרונה.
אם גררארד היה עולה לשחק הייתי מאמין. לא מסכים שהאסנאוטל אובר רייטד, למרות שהיום סוטון נראתה בושה וחרפה. אני חושב שצריך שם שינויים קיצוניים בסגל וזה לא נראה שיש תקציב סביר לעשות את זה. עונה הבאה הם יורדים אם הסגל נשאר ככה. לקחו לו את אינגס שנתן גולים מחצאי מצבים, מה הביאו במקום?
אדם ארמסטרונג - מלך שערי הצ'מפיונשיפ אשתקד. הוא המחליף של אינגס. ליברמנטו הרכש הכי טוב שלהם - אני מניח שהוא פצוע. ברויה מושאל מצ'לסי.
הם הולכים אחורה כבר 3 שנים. נרפות כמו שהם הראו היום ובכלל בחצי השני של העונה זה בראש ובראשונה מאמן ולא קשר לרכש. במקום אינגס הגיע ברויה כשלדעתי אין שם ירידה גדולה ברמה אם בכלל. אני לא רואה בהאזנהוטל כלום. לא שייך לרמה.