זה נכון שלאסטון וילה מדיע בונוס של 15 מיליון פאונד אם גריליש זוכה באליפות? Sent from my SM-G973F using Tapatalk
האמונה שלי שוילה תצליח להוציא משהו באיתיאחד היא שוות ערך לאמונה שהייתה לי בוויגאן שתצליח להוציא משהו מצ'לסי בסטמפורד ברידג' במחזור הסיום של עונת 2010(שנגמר ב-0:8). רק אם סיטי תעלה לחוצה ומבולבלת יש סיכוי לסנסציה אבל כזכור גם כשזה קרה לסיטי אי שם במאי 2012 זה נגמר כפי שזה נגמר...
פוקי עם 11 שערים ו - 3 בישולים לפני שנתיים ועם 11 שערים ו - בישולים העונה, למה הוא פלופ? רק סאלח, סון, רונאלדו, קיין, מאנה, דה ברוינה, זאהה, סטרלינג, ג'וטה, וארדי וטוני כבשו יותר (עוד חלוץ שבלט בליגה השנייה ועשה השנה דו ספרתי). מה אתה מצפה מחלוץ של קבוצה מוגבלת כמו נוריץ?
לא יודע, מיקה ריצ'ארדס אמר את זה. סה"כ זה לא יפתיע אבל מה אפשר לעשות... @Scouser Tommy יפה, הסטטיסטיקה של מסירות מוצלחות, אני אתייחס אליה. בערך בדקה ה-60 פירמינו היה עם הכדור פנוי 25 מטר מהשער וגם אליוט וגם ג'וטה היו פנויים לקבל כדור ברחבה. פירמינו מסר לאליוט, מסירה יחסית פשוטה. סטטיסטית - פירמינו מסר לאליוט שעמד מול שוער. מצוין. בפועל, פירמינו מסר מסירה עמוקה מדי שעד שאליוט הגיע אליה הוא כבר היה בזוית לא נוחה לבעיטה לשער ועם רגל ימין הפחות טובה שלו. סטטיסטית זאת היתה מסירה מוצלחת וגם מסירת מפתח (נראה לי). בפועל זאת היתה מסירה לא טובה שהרסה מצב מעולה להבקעת שער.
הבאתי את זה כעדות לכך שיש אנשים שחושבים שהוא היה אשכרה איש המשחק (יש עוד כאלה שכתבו את זה בטוויטר לדוגמה) - בעוד שאתה חושב שהוא היה רע. בעיניי הפער הזה קצת לא סביר ולכן כתבתי שלכל הפחות היה לו משחק סביר. הדוגמה שנתת אולי נכונה אבל באופן כללי בובי תרם הרבה במשחק הזה, גם במבחן העין. עריכה: דוגמה לעוד מישהו שחושב שהוא היה מצוין... Jamie Carragher heaps praise on Roberto Firmino after the Brazilian inspired Liverpool to victory | Daily Mail Online
מצחיקים אותי כל הדיבורים כאילו המשחק הזה תלוי באיזה צורה בג'ררארד. המשחק אצל סיטי בבית, ואין לה איזה גמר ליגת האלופות או משהו לחשוב עליו ולכן מבחינתה זה הגמר והמשחק הכי חשוב שלה העונה והיא תעלה בהתאם. סיטי בבית עם 14 ניצחונות מתוך 18 משחקים. רק ליברפול, טוטנהאם, פאלאס (כשסיטי בעשרה שחקנים מהמחצית הראשונה) וסאות'המפטון ממש בתחילת העונה הצליחו להוציא משהו ממשחקי החוץ מול סיטי. סיטי במשחק הזה משחקת נגד עצמה, לא אף אחד אחר, זה נטו מנטלית כי מקצועית הפערים הם גדולים (ברמת ה-46 נקודות בין הקבוצות גדולים).
אין לוילה שום סיכוי. וילה עולה בחמישי, תבוא לא רעננה במקרה הטוב למשחק שכדי להוציא ממנו משהו צריך להיות במצב של 10/10. סיטי תנצח 5-0 ותכבוש את הראשון על ההתחלה, לא תהיה אפילו התחלה של דרמה ביום ראשון.
זה משנה? יגידו לשחקנים להפסיד בכוונה? זה התעסקות בקקי. וילה תעלה למשחק הזה כמו שהיא עולה לכל משחק ב3 חודשים האחרונים. סיטי תעלה למשחק הזה כמו למשחק ענק. נראה מה יהיה.