המחזור ה-37 בפרמיירשיפ: צ'לסי בחוץ מול ניוקאסל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Claret&Blue, ‏2/5/08.

1. Pipe Member

השעיה על צבירת צהובים מצטברים נעלמה לה אי שם בסוף פברואר. גם 5,6 ו10 צהובים לא שווים כלום מה1 במרץ.

2. Pipe Member

והטענה על מכירת משחק היא מהמגוכחות ששמעתי. כששופטים עיוורים שורקים לרונאלדו, רוני וטבז שריקות על אופסייד שלא היו ולא נבראו ומונעים מהם מצב וודאי לכיבוש שער ובדיעבד עולים ליונייטד בנקודות, הFA שותקים ומענישים את פרגי וקונסים את קירוש על הדברים נגד השופטים. אבל כשווסטהאם מגיעים לאולד טראפורד עם רשימת פצועים מכאן ועד סוהו סקוור, מהדקה הראשונה תוקפים, שולטים במגרש ברבע השעה האחרונה של המחצית, וחוטפים 4 שערים אחרי משחק נהדר של מנצ'סטר יונייטד שיכלה להבקיע עוד 2 שערים לפחות, משגרים חקירה.
    חבורה של ליצנים.

3. KENAR Member

אז אני לא מבין...
    מה העונש שניתן לשחקן על צבירה ממושכת של כרטיסים צהובים או שפשוט לא ניתן שום עונש והכרטיס הצהוב רק מהווה אזהרה לכרטיס אדום?

4. Pipe Member

פשוט מאוד. עד סוף פברואר, כל 5 כרטיסים צהובים גררו השעיה (רוני ואברה אגב, הם היחידים ביונייטד העונה שסבלו מהעונש הזה, שניהם בדרבי מול סיטי).
    החל ממרץ, החוק הזה מבוטל ושחקן שספג את הכרטיס הצהוב ה5 שלו בעונה לא נענש, והרחקה באדום היא הדרך היחידה לזכות בהשעיה.

5. Jack Wilshere Member

ההגנה של ווסט האם, לרבות השוער, נראית כמו הצרות שלי. כל אחד משחקני ההגנה, בלי יוצא מן הכלל, תרם תרומה מהותית לשערים של היונייטד.

גם ההתקפה לא מבריקה, בלשון המעטה. להפסיד 4-1 (גם ליונייטד) נגד עשרה שחקנים זו תעודת עניות.

ווסט האם לא הצליחה לסכן מספיק את השער גם מול עשרה שחקנים, לא לחצה על היונייטד בחלק המגרש שלה כשם שהיא הייתה אמורה לעשות, וכן המשיכה לעשות שגיאת פאטליות בהגנה מן הצד השני.

שער נהדר של אשטון הנגמ"ש.

ווסט האם זו אחת הקבוצות הכי כוחניות בליגה האנגלית. אני לא מעריך את קרבישלי כמאמן. הוא מאמין בכדורגל כוחני, פיזי, יותר מדי הגבהות, כמעט שום דבר יצירתי (גם צ'רלטון שיחקו כך תחתיו).

רונאלדו הבקיע העונה עם כל איבר אפשרי. אני חושב שעונה כזו לא תחזור על עצמה מבחינתו. הכל הולך לו העונה, וההסתברות שהוא ישחזר עונה כזו קטנה מאוד. אם הוא יצליח לשחזר עונה שכזו, זה יהיה הישג מדהים.

היה לי ברור שנאני עדיין לא בשל, והוא, לפי שעה, יכול לגרום יותר נזק מאשר לתרום לקבוצה (אין לי ספק שעם הזמן פרגוסון יהפוך אותו לשחקן תכליתי יותר הרבה יותר).

אני לא רואה את צ'לסי יוצאת מסנט ג'יימסס פארק עם שלושת הנקודות.

6. Gass12 Member

ערימת בולשיט בתחת. אני מניח שקיבל טלפונים נזעמים מהצאר שאיים עליו בהפסקת הקיצבה הנדיבה
    ומימון מסעות התענוגות. שיחקרו ויתשאלו . יצאו עם ערימת מנדבושקס.ווסטהאם הוציאה את המיטב
    שבמיטב מהסגל שלה שהיה קצר מאוד בגלל רשימת פצועים.והביכו אותנו מאוד במחצית הראשונה.

7. D.Irwin Member

אני רק מחכה לראות מה ירשמו באתרים הישראליים על כך.
    מחר יהיה יום קשה של הסברים לכמה אנשים, התגובה הראשונה של הבן שלי לכך הייתה:"אין מצב, זאת ליגה אנגלית!", תמיד אמרתי שהבעיה של הנוער היום היא החינוך.

8. SkiMan Member

עד כה משחק מאוד מפתיע בחולשתו בקרייבן קוטג'.
    שתי קבוצות שתיקו לא יועיל להן ושום יצירתיות או משחק התקפי.
    מאכזב.

9. George Best Member

אם היינו מפגרים 0-2 במשחק נפלא של ווסטהאם, ובסופו של דבר מנצחים 2-3,
    היו אומרים שזה מכור.
    אם היינו מנצחים 0-1 דחוק וקשה,
    היו אומרים שזה מכור.
    ניצחנו אחרי תצוגה התקפית פנטסטית מול קבוצה עם הגנת טלאים ביום חושך,
    זה מכור.

לכל הליצנים(ואוהדי שיטי כלולים פה, כולל פיטר, אוהדי אברם, אוהדי צרפת מתוסכלים, אדון קווארזמה ומי שכלול פה יודע) -
    אל תשכחו ללחוץ על ריפרש במקלדת(f5), אולי כל רגע יודיעו על מכירת משחק,
    תיכנסו לגארידאן, תיכנסו לסאן, לניוז אוף דה וורלד, לאתרי הבית של שיטי, צ'לסי ומייק ריילי,
    תלחצו חזק ובאמת כל 10 שניות,
    הנה מודיעים לי שהמשחק מכור,
    זהו - האליפות של צ'לסי,
    פרגי מתפטר בעקבות המכירה,
    העתיד הגיע עם תום עידן פרגי - העתיד כבר כאן, העתיד הוא שיטי, הענק מתעורר עם פרנקי המתוק -

חבל, אבל לא.
    נ.ב:אל תשכחו לנגב את הדמעות.
    פוק אוף.

נערך לאחרונה ב: ‏4/5/08
  10. RealStretford Member

:aaarofl: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

אתה ענק!!!

11. Selby Member

שיחקרו כמה שבא להם, מה הם ימצאו? שלטבז מושתל צ'יפ ברגל שגרם לו לשחרר את הפצצה הזאת? שניל חישב בדיוק את זווית הדיפלקשן הדרושה כדי שהכדור של קאריק יכנס?

12. KirkH Member

אם הם יחקרו הם עוד עלולים להוריד את ווסט האם ליגה. הרי ההגנה שלה פותחת רגליים בצורה הזו מהיום הראשון בערך.

13. Claret&Blue Member

בוא תגיד לי רק איך אתה יכול לשפוט קבוצה ודרך האימון שלה כשיש לה 11 שחקנים שיכולים לפתוח בהרכב בכל רגע נתון על שולחן הטיפולים?
    התיאוריה של העשרה שחקנים שווה לתחת אם ספגנו שער אחד אחרי ההרחקה והשאר באו לפני.
    כן, ההגנה נראתה רע כי יש לנו 11 שחקנים בכירים פצועים. אני בטוח שאתה יודע מה זה שחקן משמעותי פצוע.

14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

נניח ויזמנו את ווסט האם לחקירה, מה יהיה הטיעון שלהם? "לא מכרנו את המשחק, אנחנו באמת כאלה גרועים"?

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הקהל של פולהאם נפלא.

יש קצב, יש רצון, יש מלחמה אבל אין יכולת.. פולהאם שולטת (כמו שאומרים- אופטית), משחק מהר אבל אין מי שיעשה את המהלך שיעשה את ההבדל. ולמרות זאת פולהאם הייתה יכולה לכבוש פעמיים, בתחילת המשחק הדיפה גדולה של טיילור בתרגיל של פולהאם בבעיטה החופשית, תרגיל גדול, בעיטה טובה והדיפה גדולה. ולקראת סיום המחצית קמארה בעט אבל ג'האידי, שהיה מצויין, גלש ומנע פה גול. בירמינגהאם די חולמת ונותנת לפולהאם לשחק, אבל זה נראה שפורסל/מקפאדן יעקצו בסוף אם פולהאם לא תבקיע.