אני מסכים שמהירות התגובה שלו פחות טובה משהייתה, וגם כי יש נסיגה קלה ביכולת שלו גם באספקטים אחרים, ואף אוסיף, אם יש אפשרות כלכלית או אמונה בראדו, עונה הבאה צריך להתבצע מעבר הדרגתי. ברם, לדעתי הוא מהשחקנים הטובים והחשובים שלכם בשנים האחרונות ומגיע לו לא מעט קרדיט גם על האליפות הנוכחית.
הנדנוביץ' היה חשוב ביותר להתפתחות המקצועית של הקבוצה הזאת, אין ספק בכלל. העונה הוא התעלה בדרבי דלה מדונינה אבל למעט המשחק הזה, לא זכור לי שום דבר ממנו שהיה ערך מוסף. הוא עשה המון טעויות (נגד יובה הוא תמיד פישל) כמו נגד בנבנטו, ורונה, נאפולי, ספציה וגם כאלה שלא נכנסו. ביחס לשאר שוערי הצמרת הוא לא התבלט ואינטר צריכה לחשוב על חילופי הדורות. ראדו נחמד, אבל מוסו זו השאיפה.
חוזר לכבוש ולבשל. די עם השטויות על גארבג' טיים ללאציו כן היה על מה לשחק.... יש לנו כל כך הרבה עמדות אחרות לחזק שלא ברורה לי הדאגה שלך להפטר משחקן הכנף הראשון שעשה דו ספרתי של שערים ובישולים מאז מוחמד סלאח? תדאג להפטר מפדרו אונדר ואלשע לא ממיקי. תדאג לחיזוק של הקישור האחורי , חלוץ, שוער ווינגר לימין(נו ואולי גם מגן ימני ובלם)
*רוסלאן מאלינובסקי עם שער או בישול ב 10 משחקים רצופים. ובכללי עומד על 8 שערים ו 12 בישולים העונה. אחלה קפיצת מדרגה שלו העונה.
הנדאנוביץ׳ שוער מצוין אבל אם מסתכלים על סרטונים משנים 11-15 רואים שוער מהטובים בעולם, פשוט פנטסטי. מאז הוא בירידה. נגד יובנטוס הוא מפשל כבר שנים. מאז העונה הראשונה של פיולי. השער של קוואדראדו נגד הנדאנוביץ׳ ב-17/18, במשחק ההוא במיאצה, הוא מהמביכים שראיתי שוער מקבל.
בגדול מסכים למרות שהשנה מלבד המשחק האחרון האיש היה מצויין נגד יובה. Sent from my SM-N970F using Tapatalk
ברגע ששוער יוצא מהעמדה שלו בשביל שום סיבה, אז הוא כבר מקבל חלק מהאשמה וזה לא "נטו על באסטוני". דבר שני, אינטר לא מעיפה כדורים. זה הוראה של מאמן שמספיק להפר הוראה אחת שלו כדי לקבל בראש. באסטוני עשה מה שתרגלו באימונים ואני לא מאשים אותו, בטח לא יותר מאשר הנדה שבכל משחק נגד יובנטוס רועדות לו הידיים.