המחזור ה-37 ב-SerieA - דרבי ד׳איטליה שעשוי לשנות גורלות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י SerieA, ‏14/5/21.

?

תוצאת הדרבי ד׳איטליה?

1. פירלו שורד

0 הצבעות
    0.0%
  2. קונטה מכניע

1 הצבעות
    33.3%
  3. תיקו מצ׳עמם

2 הצבעות
    66.7%
  1. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אתה רציני אז תפרט.
    אל תגיד לי שנפגעת ממילאן, יובה ואינטר שפגעו בטוהר הכדורגל.

נערך לאחרונה ב: ‏16/5/21
  2. DRORIKO Member

הוא מדבר על הסופרליג

3. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני יודע ואשמח לשמוע מה יש לו להגיד על זה.

4. טל. Member

DRORIKO בדוגרי אתה מסוגל לראות היום משחק בלי var?

(-אני לא.)

5. itzik.miro Member

יש משחקים בלי ואר?

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

6. DRORIKO Member

ה-VAR חשוב אבל הרבה פעמים לא משתמשים בו כמו שצריך או לא משתמשים בו בכלל.

7. טל. Member

צודק כמובן היום כבר אין משחק בלי var. אבל בתקופה שהיו מסגרות ללא var לצד כאלו שבהן הוא כן קיים: אני זוכר שסבלתי והתבאסתי בכל פעם שנתקלתי במשחק שעדיין אין בו var.

לדעתי דרך אגב צריך להרחיב את השימוש בכלי הזה לצהובים, ולהתחזויות, -ובמיוחד לשילוב של השניים, קרי: מתן צהובים כעונש על התחזויות.

itzik.miro ו-VAR אוהבים את זה.
  8. DRORIKO Member

מה אתה רוצה שזה יהיה כמו פוטבול שהמשחק נמשך 8 שעות?

9. טל. Member

לא צריך להקצין 8 שעות זה לא יהיה בכל מקרה. בתרחיש הכי גרוע עוד 10 דקות בכל מחצית.

מה גם שאפשר לקצר פרוצדורות ולתת יותר כוח לשופטי הוידאו במקרים מובהקים - שבהם הם אומרים לשופט הראשי שהמקרה מובהק ואין צורך לבוא למסך בעצמו ולאמת את העניין.

itzik.miro ו-VAR אוהבים את זה.
  10. DRORIKO Member

טל, אנחנו לא אוהבים שהשופט עוצר את המשחק על כל עבירה אז עכשיו אתה רוצה שעל כל עבירה גם יבדקו ב-ואר? מיותר ויחסל לחלוטין את חווית הצפיה.

11. VAR Member

זה שהצטרפו למפעל סגור ובגדו בערך הספורטיבי הבסיסי ביותר זה מילא. מבעלי המועדונים לא ציפיתי לשום דבר אחר. במוקדם או במאוחר הם לא יהיו פה גם בלי קשר לסופרליג. המועדון מבחינתי הוא האוהדים שלו. אוהדי מנצ'סטר יונייטד למשל הרשימו אותי מאוד במחאה שלהם, מה שכתבתי על המועדונים האיטלקיים לא תקף לגביהם. באיטליה? אוהדי מילאן מקדישים את האנרגיות שלהם למחאה נגד ילד בן 21 שרוצה להשיג לעצמו חוזה טוב יותר (כאילו שהם בעצמם היו פועלים אחרת). בעלי הקבוצה שמוכרים אותה לאנשים כמו פרז ואניילי? זה לא חשוב. דונארומה חשוב. אני לא רוצה שום קשר לחרא הזה, אין שום קשר בין הכדורגל האיטלקי שהתאהבתי בו בתחילת המאה לבין הכדורגל האיטלקי כיום. זה כמו הבחורה שהתאהבת בה בצעירותה והפכה עם השנים לכלבה בלתי נסבלת. כמה חסד נעורים כבר אפשר לזכור עד שמבינים שמה שהיה כבר לא יחזור?

12. DRORIKO Member

זה התחיל בחוק בוסמן, הרבה לפני הסופרליג

13. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבין אותך, אבל אני חושב שאתה מגזים.
    יש כל כך הרבה דברים בכדורגל של היום שלא היו פעם, ועדיין אנחנו ממשיכים לאהוב את הקבוצות שאהדנו בילדות. אינטר של היום לא דומה לזו שהתחלתי לראות בתחילת האלפיים, האוהדים שלנו עשו ועושים לא מעט דברים שאני לא אוהב ואני לא חושב שאלה סיבות מוצדקות להפסיק לאהוב את המועדון.

ספציפית במקרה של מילאן, מה אתה מצפה מהאוהדים?
    המועדון מדשדש 10 שנים, איבד המון מהיוקרה ומהמעמד שלו באירופה והעתיד לא נראה מזהיר (לדעתי לפחות), מגיעה הזדמנות להצטרף לליגה של הגדולות והכסף הגדול, ועל הדרך לשמר ולהבטיח את המעמד של קבוצה גדולה, למה שהם ימחו נגד?

המחאה של אוהדי יונייטד לדעתי קשורה יותר במחאה רבת השנים נגד וודוורד והגלייזרס, הסופרליג היה הקטלזטור או הקש 'שבר את גב הגמל. אוהדי היונייטד לא חסידים גדולים של טוהר הכדורגל.

14. DRORIKO Member

לא חושב שהוא היה מהטובים בעולם אבל הוא בהחלט היה אחד מהשוערים הטובים באיטליה בעשור האחרון וכמו שאור אמר היה חלק חשוב בהתפתחות שלכם. מסכים עם אור שלאור גילו של הסלובני צריך כבר לחשוב על חילופי משמרות.

15. VAR Member

אולי אני מגזים, אבל אני שלם עם עצמי. הרבה אנשים חושבים שזה מוגזם לזרוק אישה שבגדה בהם עם הבחור שהם הכי שונאים. אני הייתי עושה את זה בלי להסס. כמובן שאני לא שופט מי שהיה מנסה לבנות את האמון מחדש, that's his own shit.

מה שכתבת מחזק את התחושה שלי שמדובר בסך הכל באוהדי הצלחות. אני הייתי מוכן ללכת עם הקבוצה גם לסריה C כל עוד היא הייתה שומרת על הזהות שלה. מעמד של קבוצה גדולה לא מעניין אותי ומעולם לא עניין אותי. אם הייתי רוצה לאהוד קבוצה גדולה הייתי אוהד יובנטוס, היא מוצלחת בזה יותר מאשר מילאן.

לגבי יונייטד - אולי. לא נדע לעולם. אבל הם לפחות נהנים מהספק. והם גם ככה רק דוגמה, זה לא שבאמת אכפת לי מהמועדון הזה. פשוט אני יודע להצדיע לאנשים ששומרים על העקרונות שלהם.