תלוי באיזה זירה, בזירה האירופית מילאן לא נופלת מיובה מבחינת גמרים ועולה עליה מבחינת זכיות. אני מניח שכמו רוב האוהדים הישראלים התחלת לאהוד אותה בעשור שהיא התקמבקה בצ'מפיונס. אגב כשאני התחלתי לאהוד את יובה בשנות ה-90 מילאן לא נפלה מאיתנו בזירה המקומית ולדעתי אפילו לקחה יותר אליפות. אבל אז בא אנצ'לוטי וחירבש את זה
אני לא יודע מה הגול הזה של סימי מראה יותר - על כמה בנוונטו חלשה או עד כמה יובנטוס עלובה שהיא הצליחה להפסיד לחבורת לא יוצלחים הזאת 5 נקודות. Sent from my SM-N970F using Tapatalk
מה היא הזהות של מילאן שאתה חושש שתעלם? האם הזהות שהייתה במילאן כשהתחלת לאהוד אותם, הייתה אותה זהות כמה דקות לפני ההכרזה על הסופרליג? אתה מזכיר לי אוהד אינטר שהיה בפורום פעם, הוא הפסיק להתחבר לאינטר כשהתחלנו לזכות בתארים אחרי הקאלצ'ופולי. גם הוא חשב שאיבדנו את הזהות
הגול של סימי ישנה משהו עבור בנוונטו רק אם טורינו ולאציו יסיימו (מחרתיים) בתיקו. הגול הזה אמור להשפיע יותר על הטופ 4, כי עכשיו קליארי תיאלץ לשחק מול מילאן ולחגוג הישרדות בו-זמנית.
מועדון ספורט ששומר על ערכי הספורט, לפני הכל. זה הבסיס של הבסיס. אפשר להתפלסף הרבה על מה מילאן מייצגת ומה היא לא (המועדון שאתה אוהד, אגב, הוקם בגלל חילוקי דעות בין אוהדי מילאן לגבי זהות המועדון. אבל אני בטוח שאני לא מחדש לך את זה) אבל זה לא כל כך רלוונטי. זה כמו לדבר על איזה נשיא חינני וחייכני וייצוגי היה משה קצב. יש דברים שהם פשוט הרבה מעל והופכים את כל השאר ללא רלוונטי.
אבל תיקו בין טורינו ללאציו, אשר סיימה כבר את העונה, הוא יותר מצפוי. וכן, המשימה של מילאן הפכה בכך לקלה יותר - יש מצב ששחקני קאליארי עולים למשחק אחרי שהוריקו כוסית או שתיים של גראפה.
שכבר ילכו יותר רחוק וגם יעשו להם מסדר כבוד לכבוד החזרה לצ'מפיונס. העונה הכי ספורטיבית בהיסטוריה של הסריה א' בראבו
פעם ראשונה שראיתי אנשים שותים גראפה עם אספרסו זה היה בסרדיניה. שוט. -לא טיפות. לא נעליים. הם נותנים לכלבי רועים שלהם להריח את זה לפני. אני לא צוחק.
@VAR כל מה שאתה כותב הוא נכון, אבל בוא נזכור שהאיש שהמציא את מועדוני העל הוא סילביו ברלוסקוני. הוא הסיבה שאתה אוהד של מילאן, אני מנחש. מלבד זאת, אני חושב שההבדלים התרבותיים בין אנגליה ואיטליה מסבירים הרבה. בקצרה, אוהדי המועדונים מהצפון במילא חושבים שהם טובים יותר מהדרומיים. אז מה כבר עוד 350 מיליון אירו ישנו. אגב, האולטראס כמובן נגד. הם נגד כל דבר שהוא Calcio Moderno.
מתי כתבתי שאני נגד מועדוני על? איזה אוהד לא רוצה שהקבוצה שלו תצליח? אין בעיה עם מועדוני על והשקעה של כסף, יש בעיה כשמנסים לייצר הצלחה ע"י הרג של כל אלמנט ספורט בסיסי.
אני מסכים איתך. אבל ההקמה של ליגת האלופות בזמנו לא הייתה שונה בהרבה, בהשוואה למציאות שהייתה אז. הסופרליג המקוללת (שאני נגדה) היא התפתחות של ליגת האלופות.