המחזור ה-37+משחקי השלמה: מסמרים ונוצות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/5/18.

1. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, רק שהזארד נמצא שם פריים אחד לפני ומישהו צריך לשים לב שהוא לא מקבל את הכדור ובועט לשער. זאת הסיבה למיקום של ואן דייק, מה התירוץ של לוברן? יש לו עין על ז'ירו, הוא יודע בדיוק מה הוא הולך לקרות, וזה עדיין קורה.

דוגמא מדהימה לכמה זה מגוחך לנתח דברים כאלה לפי תמונת סטיל, תודה. החכמנו.

הוויכוחים האלה איתך על לוברן הם מעייפים כבר. אני לא יודע מאיפה נובע הצורך שלך להגן על כבודם של השחקנים הכי גרועים במועדון, אתה עושה את זה רק כדי שיהיה מישהו שעושה את זה? או שאתה מאמין באיזה קנוניה עולמית נגד השחקנים האלה? עונה שעברה סיפרת לנו שלוקאס בעצם הקשר הכי טוב שלנו והעונה הנראטיב זה שלוברן בכלל לא רע.

נערך לאחרונה ב: ‏8/5/18
  2. yonmu Member

גם בוידאו לא רואים שום קשר בין המיקום של ואן דייק לבין הזארד. מילנר שם לשמור עליו למקרה שיקבל את הכדור.
    המיקום של ואן דייק ברגע ההגבהה (החופשית לגמרי למרות מאנה ורוברטסון) משאיר את לוברן וקליין מול ז'ירו, פברגאס, בקאיוקו ואלונסו.
    לוברן שומר על פברגאס. קליין אולי היה מספיק לסגור את אלונסו אם ההגבהה היתה חזקה יותר, וכנ"ל ארנולד על בקאיוקו.

זה שלוברן בלם גרוע בדרך כלל לא הופך אותו לאשם הקבוע, וזה שואן דייק בלם מעולה בדרך כלל לא הופך אותו לזכאי הקבוע.

owen11111, Big Virgil, golding ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  3. Mellow29 Kopite

הזאר לא נמצא בפריים לפחות 5 שניות. למוזס יש זמן לרוץ פנימה, להסתובב ולהחליף רגל, בזמן הזה ואן דייק אמור לשים לב שכרגע הוא שומר על אוויר ומשאיר את הבלם שמאחוריו לשמור על שני שחקנים.

מצטער אבל אין לך קייס פה, בר. אתה חושב שזה מחזק את הקייס נגד לוברן אם אתה מוציא אותו אשם בשער הזה? להפך, זה גורם לאנשים לתהות כמה מהטעויות ש״לוברן עושה כל משחק״ הן טעויות אמיתיות וכמה מהן הן טעויות שאוהדי ליברפול מדמיינים. זה בדיוק כמו לזרוק חרא על הנדרסון גם במשחקים טובים שלו, ובעניין שלו אתה דווקא יודע להעיר על חוסר אובייקטיביות.

golding ו-Coutinho10 אוהבים את זה.
  4. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא צריך להצביע על טעויות נקודתיות של לוברן כדי לחזק את הקייס נגדו. אם יש אוהדים שלנו שעדיין חושבים שצריך לבנות קייס נגדו ושלא ברור להם שהוא לא מספיק טוב, מבחינתי זה לא באמת שווה דיון. אני משוכנע שהוא לא מספיק טוב, לא מיום ראשון ולא מ10 הטעויות האחרונות שהוא עשה.

אני לא מקבל את הנראטיב הזה של קוטיניו שסתם קוברים ומחסלים פה את לוברן בלי שום סיבה נראית לעין וסתם כי יש לנו משהו נגדו, אין לי שום דבר נגד אף שחקן, כולל שחקנים מושמצים כמו קאריוס שאחרי 50 טעויות שראיתי ממנו אצלינו אני עדיין יכול לתת לו קרדיט על החצי השני של העונה ולא להאשים אותו בשערים שהם לא באשמתו. אני אומר את מה שאני רואה.

ואן דייק קיבל החלטה במהלך הזה, החלטה לא טובה שהובילה למיקום לא טוב שלו? אפשר לדון על זה. להגיד שהשער הזה הוא לא על לוברן? במקרה הטוב הוא על שניהם. אחלה, הרבה יותר טוב, אם להצביע על הטעות של ואן דייק גורם לאנשים להרגיש יותר טוב אז לכו על זה, זה לא מעלים את המניות של לוברן פה. גם אם אתה במצב לא אידיאלי, קבל החלטה ותעשה משהו, ההחלטה היחידה פה היא להיצמד לז'ירו כי ברור לך שאליו הכדור הזה הולך.

נערך לאחרונה ב: ‏8/5/18
    oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  5. Coutinho10 Member

מלו ויואנמו הסבירו מעולה את הסיבה שאני מגן על כל ה"אפסים" של המועדון.
    לוקאס עם כמה שהיה פח ב 10 שנים במועדון עדיין היה טוב בסוף העונה שעברה, אבל השנאה שלכם אליו הרסה כל סיכוי לשיפוט הוגן כלפיו.
    זה קורה גם עם לוברן ועם ווינאלדום. אני מבין שהם לא מוכשרים בעיניכם, הראשון חירב לנו הרבה משחקים בתקופה שלו פה והשני סתם למלם ולא נותן תוצר סופי, אבל לא ייתכן שהשיפוט לגביהם יהיה כזה לא הוגן. יש משחקים של לוברן העונה שהוא היה מדהים, יש משחקים שהוא סתם עשה את העבודה שלו, הוא כבר לא יחזיר את האמון של האוהדים בו. לא בתור שחקן שמשחק בהגנה ומה לעשות, תמיד יעשה טעויות כמו שואן דייק - הבלם הטוב בליגה ובצדק, עשה במהלך הזה.
    לגבי ג'יני ? אני חושב שההופעות שלו בצ'מפיונס העונה הן מדהימות, הוא עושה עבודה אדירה בלשמור על הפוזשן תחת לחץ מטורף, הוא עושה עבודת הגנה בצורה יפה, אלה דברים שהם לא נוצצים אבל זה בדיוק הדברים ששחקנים כמו מודריץ' עלו לגדולה בזכותם.

ישר אחרי הגול הזה אורן רץ להאשים גם את קאריוס, מה קאריוס לעזאזל ? למה סתם לזרוק את החרא הזה ? מעבר לזה שזה לא פייר, זה מוריד את רמת הדיון פה לרצפה.

6. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי כלום נגד ווינאלדום. מתי ראית אותי יוצא עליו? אני בין האוהדים היותר סלחניים כלפיו פה. אני גם לא חושב שקאריוס אשם בשער הזה, בכלל. אל תצייר אותי כחלק מאיזה עדר שסתם הולך עם הדעה הפופולרית.

ללוברן יש משחקים גדולים, לא רק שאני מקבל את זה אני גם אומר את זה כל הזמן. תחזור לתגובות שלנו פה אחרי המשחק השני נגד סיטי ותראה מה אמרתי עליו בסיכום שתי המשחקים. היה ענק, סלע בהגנה וחף מטעויות.

רק מה? זה בדיוק לוברן. הוא ייתן לך משחקים כאלה ואז שבוע אח"כ הוא יעלה לך בעוד שער בפעם ה200. הוא בלם עם נתונים מצוינים שמסוגל לתת משחקים גדולים כשהוא במוד הנכון, אבל הוא פשוט לא אמין. להשוות אותו ואת כמות הטעוית שלו, ולא פחות חשוב את אופי הטעויות שלו, לואן דייק זו דמגוגיה, אם הוא היה בסה"כ טועה כמו ואן דייק, הוא היה ואן דייק. הוא לא, הוא דז'אן לוברן וברור לכולם שהוא לא מספיק טוב ושהוא החוליה החלשה בהרכב הזה.

אני מוצא את זה מאוד אירוני שאני בכלל מנהל פה דיון על שחקנים שנשפטים בצורה לא הוגנת עם בנאדם שבעונה שעברה סיפר לי שלוקאס קשר יותר טוב מהנדרסון. לוקאס לא היה טוב בשום שלב מאז 2011 ובטח שלא ראוי לנקות את הנעליים של הנדרסון, על המעלות והחסרונות של לוקאס אני בטח לא מתכוון לדון יותר. שחקן של כלום ושום דבר שנבעט מהמועדון 9 שנים מאוחר מדי.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואו אחי, אתה מה זה לא בכיוון. לא יודע איזה מודריץ' אתה ראית אבל אני ראיתי קוסם מהרגע הראשון, שחקן שתכונותיו הבולטות הן ראיית משחק נדירה, טכניקה על שטח קטן וחוכמת משחק מטורפת. עבודת ההגנה והשמירה על הפוזשן הן תכונות שהוא סיגל לעצמו אחרי המעבר למרכז הקישור (התחיל כקשר התקפי מאחורי חלוץ כמדומני), תכונות שהרבה יותר קל ללמוד. וויינאלדום? הוא רק שוכח דברים, לא לומד דברים חדשים. כמו, אממ... לבעוט לשער.

אגב דנידין, הגול הזה הוא קודם כל על ואן דייק בעיניי, אח"כ עליו (פברגאס נכנס לרחבה מהקישור המרכזי לא? איפה הפאקינג קשר אחורי?!), ורק בסוף על לוברן.
    הטענה היחידה נגד הקרואטי יכולה להיות שגם אם פברגאס לא היה שם והוא לא היה בחסרון מספרי, עדיין ז'ירו מגיע לפניו וקובר את זה. מה שכנראה נכון.

golding אוהב/ת את זה.
  8. oranfu Member

איפה אמרתי שלוברן אשם בגול הזה?

ואן-דייק אשם בגול כי אם הוא לא לוקח כדור גובה אף שחקן הגנה אחר שלנו לא לוקח.
    כשואן-דייק אשם בגול זה כי הוא לא הצליח לסגור שחקן. לוברן אשם בשערים כשהוא אשכרה מוסר לחלוצים של היריב ומשאיר אותם מול שוער. מי פה שופט שחקנים לא בצורה הוגנת??

לוברן פח אשפה של שחקן ואם עוד יש לנו אוהדים שאחרי שנים לא מסוגלים לראות את המציאות אז אין לי יותר מה להגיד להם.

פאקינג לוקאס גם כנראה סימנתי אותו. 10 שנים שהוא חירבן על הדשא. 10 שנים!!!! ואומרים שלא שפטנו אותו בצורה הוגנת.

כי חלק מהSUPER FANS יגידו לנו שהיו לו כמה משחקים בסוף שבהם הוא לא הפסיד לנו משחקים אלא היה סתם עוד אחד מהאפסים האחרים שמסתובבים לנו במרכז הקישור.

גם לוברן, אגב, כמו קאריוס, מקבל תשבחות כשהוא לא מפסיד לנו משחקים. חס וחלילה לצפות מהשחקנים שלנו לנצח לנו משחקים, אצלנו מהללים אותם כשלא מפסידים לנו משחקים.

משחקים (ברבים) שלוברן היה מדהים? ווינאלדום עושה את מה שהעלה את מודריץ' לגדולה? אני אולי לא אובייקטיבי כבר, אבל יש פה כמה שלחלוטין לא מחוברים למציאות. לחלוטין. להשוות לי את ווינאלדום למודריץ' זה אחד הדברים הכי הזויים שראיתי בפורום והיו פה הרבה דברים הזויים.

אבל אני שופט את השחקנים בצורה לא הוגנת. בואו ניתן להם עוד כמה שנים להרוס לנו כי פעם בכמה משחקים הם מצליחים לא להיות אשמים באיבוד נקודות.

Scouser Tommy ו-Gianzola אוהבים את זה.
  9. alexshw Member

או שלום לך גביאדיני. איפה היית כל העונה?

10. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

האדרספילד בצרות. מרחק 3 נק' מסוואנסי עכשיו כשיש לה מחר סטמפורד ברידג' וביום ראשון ארסנל בבית, בעוד שסוואנסי תשחק בבית נגד סטוק. זה יכול בקלות להסגר על הפרש שערים, כרגע האדרספילד עם הפרש גרוע ב2.

זה לפחות בתאוריה. בפועל, ארסנל פאתטית במשחקי חוץ, 0 נק' חוץ בפרמיירליג ב2018. זה יכול להיות משחק בהזמנה עבור האדרספילד.

11. alexshw Member

בשבוע שעבר גארת בארי ציין 20 שנה להופעת בכורה בפרמייר ליג ועכשיו הוא חווה ירידה ראשונה בקריירה.

12. Andrei Kanchelskis Member

האדרספילד תצטרך תיקו במחזור האחרון מול ארסנל הפתאטית כדי לשרוד, אני לא רואה שום סיבה שהם לא ישיגו אותו.
    אגב אם האדרספילד תעשה הערב את הבלתי ייאמן ותסחט נקודה בסטמפורד ברידג׳ אז זהות היורדת השלישית(סוונסי) תקבע סופית.

בקיצור כנראה שהדרבי הוולשי הלוהט בין קארדיף לסוונסי לא יתקיים בפרמיירליג בעונה הבאה...

13. k_700 Member

למרות הלוח המשחקים המפחיד של האדרספילד הם לא פראיירים.
    זו קבוצה שאם תבוא אליה במוד של בינוניות ואדישות היא תדע לעקוץ או להוציא את מה שהיא צריכה.

תפור על צ'לסי אחרי הנצחון הזקפתי הזה על ליברפול לזרוק לפח את הסיכויים דווקא במשחק בית מול האדרספילד שתעלה במוד של מלחמה על החיים.
    זה עבד להם במחזור האחרון מול סיטי, אני לא אתפלא אם גם את המשחק הזה הם לא מפסידים.
    נצחון בברידג' והמשחק מול ארסנל יהיה אחלה משחק פרידה מונגר, בלי חשיבות ועם כפכפים.
    הייתי בודק את היחס לזה מחר בקזינו.

14. Andrei Kanchelskis Member

אני חושב שמארק יוז הוא המאמן הראשון בתולדות הפרמיירליג שמאמן בעונה אחת גם קבוצה שירדה ליגה וגם קבוצה שנשארה בליגה.

האמת שיוז עם כל הכבוד לו על כך שהצליח להשאיר את הקדושים בליגה(אחרי שנראו בשלב מסויים יורדים בטוחים) לא צריך להמשיך שם עונה נוספת מהסיבה שהוא לא מתאים למועדון עם שאיפות לצמרת התחתונה כמו סאות׳המפטון שהשנה התרסק בעיקר בגלל בחירת מאמן גרועה במיוחד(פלגרינו). אם הם רוצים מאמן התקפי שיוכל אולי לשחזר את ההצלחה שלהם עם רונלד קומאן אז אולי כדאי שיחשבו שם ברצינות על בן ארצו של קומאן פיטר בוס שיכול אולי להתאים לקבוצה בלבל של הקדושים מה שאי אפשר היה להגיד על השידוך הכושל שלו עם דורטמונד.

15. k_700 Member

אשכרה מכל המשחקים שאפשר היה לשים ב"חגיגה אנגלית" המיותרת הזאת צ'רלטון שמים את המשחק היחיד שאמור לעניין.

תתפנקו כמו שאומרים.
    dubs iWidget 80 – Dubs iOS Mods