המחזור ה-37+משחקי השלמה: מסמרים ונוצות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/5/18.

1. DRORIKO Member

@oranfu אתה כנראה מבין יותר ממני בפרמייר ליג ובכל הדינמיקות שלו. האמת שלא האמנתי שצ'לסי תגיע למרחק ניצחון על הדרספילד מלעבור אתכם בטבלה. איך לעזזל הגעתם למצב הזה?

2. oranfu Member

חרא סגל.

כשיש שחקן לא בכושר - אין אופציה להחליף.

כשיש שחקן עייף - אין אופציה להחליף.

כשהשלישייה הקדמית לא עושה קסמים - אין מי שיעזור להם.

3. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

צ'לסי לא במרחק נצחון מהאדרספילד מלעבור אותנו, היא צריכה לנצח את 2 המשחקים שנותרו לה ושאנחנו נאבד נקודות נגד ברייטון כדי לעקוף אותנו. אם היא תנצח וגם אנחנו ננצח את ברייטון יהיה שוויון נקודות אבל נסיים מעליה על הפרש שערים.

4. DRORIKO Member

אה חשבתי שזה לפי מאזן פנימי

5. Mellow29 Kopite

כמה עמודים של ניתוח תוך התעלמות מהסיבה הראשית להפסד שלנו היום, הנאחס הראשי ישב ביציע. שומר על מאזן נפלא של 0% הצלחה במשחקים של ליברפול, אבל לפחות זה הופך את ההחלטה שלי לא לטוס לקייב לקלה יותר. :(

לא מפתיע לקרוא ששוב זורקים חרא על לוברן וקאריוס כשהגול הוא בכלל על ואן-דייק. לצ׳לסי שלושה שחקנים ברחבה כשמוזס נותן את הקרוס, לוברן בצדק מניח שואן-דייק לוקח את השחקן שקרוב אליו (ג׳ירו) ומתמקד בפברגאס, לפני הכל זו מיקום רע של ההולנדי.
    מעבר לזה, בלט מאוד שהיינו עייפים. 20 דק׳ צ׳לסי בכלל לא נגעה בכדור, הגענו לחצאי מצבים ו״כמעטים״, ואחר כך פשוט כלום. ברגעים החשובים הטאץ׳ כבד מדי, הדריבל איטי מדי ושקוף מדי, דברים שסלאח ופירמינו עשו מתוך שינה לפני חודשיים לא מצליחים להם בכלל.

אני מקווה שאת העבודה נעשה במשחק מול ברייטון, שאליו אנחנו מגיעים בנסיבות די אידיאליות - שבוע מנוחה, משחק בית, יריבה שאין לה על מה לשחק, אחרי מספיק כאפות שווידאו שלא נבוא שאננים. במקרה כזה, את מה שהלך פה מול ווסט ברום, סטוק וצ׳לסי נוכל לרשום תחת סעיף שכר לימוד לקלופ ומי שאחראי על הצורה שבה הסגל הזה נבנה, בלי נזק משמעותי לטווח הארוך. על מה יקרה אם לא ננצח אני מעדיף לא לחשוב.

owen11111, Rushie, golding ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגול חד משמעית על ואן דייק, מסכים לגמרי. לוברן בנחיתות מספרית כי הוא חלם/קרא לא נכון את הכדור בגלל הדיפלקשן, אבל לשם שינוי לוברן באמת לא אשם.

נותר לנו רק לקוות שזאת העייפות מהשבועיים האחרונים ולא ירידת מתח מנטאלית, אחרת אנחנו נישאר מחוץ לטופ4 ועם המחמאות בליגת האלופות ולא יותר.

Coutinho10 אוהב/ת את זה.
  7. Coutinho10 Member

תודה לאל, טוב לדעת שעוד נשארו כאן אוהדים עם המינימום של האובייקטיביות ושרמת השיח עדיין לא בשפל.

8. גלץ Member

צריך לקרות משהו מטורף כדי שליברפול לא תסיים בטום 4..

9. Andrei Kanchelskis Member

אם ברייטון הייתה בסכנת ירידה הייתי יכול לומר בוודאות שיהיה שם קרב קשה ומלחיץ ביותר,אבל ברייטון כבר עמוק בים עם מחשבות על העונה הבאה ואם ליברפול לא תנצח אותה באנפילד זה יהיה נטו באשמת רשלנות של יורגן קלופ.

אם לומר את האמת הדבר שייראה עבורי הכי מגניב/מצחיק/ביזארי יהיה אם צ׳לסי תסיים רביעית וליברפול חמישית אבל אז ליברפול תניף את גביע האלופות וכך המקום של צ׳לסי בצ׳מפיונס יילקח ממנה ע״י ליברפול. בדיוק כמו שקרה בעונת 2012 כשהמקום של טוטנהאם נלקח ממנה ע״י צ׳לסי שסיימה שישית בגלל שזו זכתה בגביע אירופה.

10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

זה יכול להיות היסטרי רק שזה לא יקרה, היום כבר מותר שיהיו חמש מאותה מדינה כמו שהיה השנה.

golding ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  11. yonmu Member

מותר 6 קבוצות מאותה מדינה? כלומר נניח וארסנל היו עולים לגמר הליגה האירופית ומנצחים?

משעשע איך שבסוף העונה כל החוקים הלכאורה-טרחניים האלה (מאזן פנימי לעומת הפרש שערים, העפלה לאלופות דרך CL\EL, העפלה לליגת אירופה דרך הגבי) יכולים להכריע גורל של עונה שלמה עבור חלק מהקבוצות.

12. alexshw Member

5 זה המקסימום

13. oranfu Member

אני האשמתי איפשהו את לוברן בגול? לא זכור לי.

שני הבלמים טעו. אבל כמו שלוברן היה צריך לחפות על ואן-דייק, ואן-דייק היה צריך לצאת למוזס שניפנף את רוברטסון.

מה שברור זה שאם ואן-דייק לא לוקח כדור גובה אז אף אחד בהגנה שלנו לא לוקח.

14. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני באמת לא חושב שהשער הזה על ואן דייק. הוא קיבל החלטה לא להשאיר את הזארד פנוי לקבל את הכדור ולבעוט, הגיוני לגמרי. לוברן שמר על ז'ירו, ידע איפה הוא נמצא, ופשוט הפסיד מאבק אווירי. זה לגמרי עליו, שוב.

15. Coutinho10 Member

http://www.interload.co.il/upload/4557245.Xxx

אורן,

ואן דייק קילומטר ממוזס, מוזס מקבל שמירה מרוברטסון ומאנה, אין לו מה לחפש שם.

Walkon,

הזארד לא בפריים בכלל, אין שום שחקן באיזור של ואן דייק בכלל חוץ מג'ירו שנמצא מאחוריו.
    לוברן צריך היה להיות על פברגאס ו-ואן דייק על ג'ירו, ואן דייק לא עשה את זה ולוברן היה צריך לשמור על שני שחקנים בגללו כשהוא בעמדה גרועה כדי לקחת כדור על ג'ירו שגם ככה לא משימה קלה.

אני מצטער אבל התמונה הזו מוכיחה בבירור כמה אתם מוכנים לאנוס את המציאות כדי להגן על ואן דייק מצד אחד ולקבור את לוברן מצד שני.

Mellow29, yonmu ו-Footballover אוהבים את זה.