אוהדי ניוקאסל, רק באנגליה.. ליברפול, יונייטד, וילה מנצחות כל התחתית הצמאה לנקודות מפסידה. הפייר פליי האנגלי חי וקיים. כמו בספרד..
ממש לא כישלון. אכזבה עצומה בטח לאחר שכבר היו במקום הרביעי עם פער של 8 נקודות אם אני לא טועה על פני ארסנל. אבל אני משוכנע שאם היית שואל את מרטין אוניל אם הוא קונה מקום 6 וכרטיס לגביע אופ"א, או איך שלא קוראים לזה עכשיו, הוה היה קונה ועוד איך. קבוצה מגעילה.. מפתיע שזה בא דווקא מאוהד אברטון שכמו לוילה יש סגנון משחק דומה מאוד. גם אני לא אוהב את הסגנון של מרטין אוניל ואמרתי את זה בעונה הקודמת כשכולם החמיאו לוילה ולאוניל (בצדק). אבל הדרך הזאת משיגה תוצאות ולא שמעתי אותך אומר עליהם מגעילים לפני פרבואר שהם שיחקו נהדר והיו הקבוצה הכי טובה בליגה אחרי יונייטד בתקופות מסוימות. האל, בורו, ניוקאסל וסנדרלנד. כולן נלחמו היום על מקום בליגה וכולן.. הפסידו. מדהים. היה מצב דומה לזה במחזור הקודם אם אני לא טועה וכתבתי על זה. רק מראה עד כמה הרמה של הקבוצות האלה חלשה ביחס לשאר הליגה. להאל הספיקו איזה חודשיים מדהימים להשאר בליגה, מאז הם שיחקו גרוע ועדיין בזכות היכולת של קבוצות עם פוטנציאל כמו ניוקאסל ובורו הם נשארו. בעונה הקודמת היתה רמה וכדורגל הרבה יותר טוב בתחתית לטעמי. פחות דרמה אבל יותר כדורגל. ניוקאסל יעשו רי-בילד ויתחילו הכל מאפס. מרטינס ואואן יעזבו, גם שחקנים כמו וידוקה שאחת העולות תשמח לקבל, באט ואחרים יעזבו. ערן אמר וצדק, הירידה של ניוקאסל תעשה לה רק טוב. ירידה לצורך עלייה
איזה יופי של מחזור אחרון. ניצחון עם קבוצה של צעירים וגם הניצחון הזה לא משאיר את ניוקאסל בליגה. היה כיף לראות את הפנים של שירר בסוף המשחק. אגב, כל התחתית שהייתה צריכה נק' הפסידו, הפייר פלי במיטבו-מדהים. ברביעי רומא ואחרי זה..מה נעשה כל הקיץ?
אולי אני לא הכי אובייקטיבי שיש, עדיין לא יוצא לי מהראש הגניבה שלהם בגודיסון פארק, כאשר השוונו משער של לסקוט בדקה 90 והם בתוספת הזמן עקצו במתפרצת מסריחה. אנשים כנראה שוכחים שגם שיחקנו חמישה חודשים בערך ללא חלוצים אמיתיים בהרכב, כאשר קייהיל הוסט לחוד ביחד עם פלאיני, השגנו את הנקודות בשיניים ואם מסכמים את העונה שלנו - לא פחות מעונה נהדרת! בתקווה שהיא תסתיים בתואר. :aaa025:
לא רק שהאל, בורו, סנדרלנד וניוקאסל שנאבקו בתחתית הפסידו כולן ליריבות שהמשחק לכאורה לא שינה להן כהוא זה, גם פולהאם וטוטנהאם שנאבקו על הכרטיס האחרון לאירופה הפסידו מול יריבות "חסרות עניין" במשחק. כך שלמעשה כל 6 הקבוצות שהיה להן "על מה לשחק" היום הפסידו ל-6 קבוצות שבארץ כבר מזמן היו בקזינו בבולגריה. יש צורך בכלל להגיד רק באנגליה אחרי כזה מחזור? :aaa12:
עם איך שניוקאסל נראתה הגיעה לה לרדת...אני מניח שאיזה 6-7 שחקנים יעזבו תמגפייז בעונה הבאה לטובת קבוצות פרמיירליג... וביונייטד עסקים כרגיל מחלקת הריזרבס מחוזקת בנוער עם ניצחון קטן משער עצום של דארון גיבסון אקא מייקל קאריק 2.
איזה כיף לראות את מידלסבורו יורדת ליגה. כך יעשה למאמן שיבגוד במנדייטה ויחליט לגמור לו קריירה!!! סאות'גייט (הוא עדיין המאמן, נכון?) ביי ביי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
גמר למנדייטה את הקריירה? מעניין,חשבתי שאלו היו הפציעות והעובדה שהליגה היתה גדולה על המידות שלו, נו שויין. מעניין,ראיתי את יונייטד והתוצאות מראות שגם וילה,ווסטהאם וצ'לסי התאמצו מאוד במחזור האחרון למרות שהמשחקים הללו לא קבעו להם שום דבר, מישהו חושב שהם קיבלו תמריץ כספי עבור זה כמו שנהוג בספרד?
תראו באמת שלא עקבתי העונה אחרי ניוקאסל, ויותר מידי על הקבוצה אני לא יכול לספר לכם. אבל באמת שהיה לא נחמד לראות את השחקנים תוספים את הראש בסיום, לראות אותה יורדת ליגה, בטח לא כאשר אלן שירר, השחקן הגדול בתולדותיה, רשום מעט על ירידת הליגה הזאת, כי גם תחת הדרכתו הקבוצה לא עשתה יותר מידי. קשה להבין איך קבוצה עם שחקנים יצירתיים כאלו בהתקפה כמו אואן ומארטינס בשפיץ(חוד שמבוסס על מהירות אדירה), או וידוקה ודמיאן דאף וגם ג'ונאס גוייטרס, יורדת ליגה. ראיתי שהקבוצה הבקיעה בסה"כ 40 גולים - אחת ההתקפות הרעות בפריימרליג ועל הנייר זה ממש לא ככה. אז נכון שהיו פציעות השנה וגם אף אחד מהשחקנים שהזכרתי לא נמצא בתקופת השיא בקריירה שלו, אבל בכל-זאת, לדעתי הם שווים יותר. אבל בכל-אופן ההגנה היא מה שפגעה בניוקאסל, עם ממוצע ספיגה של שער וחצי למשחק קשה להישאר בליגה. קולוצ'יני שהגיע בקיץ לא הביא את השינוי. כמו שכבר אמרו כאן - הרבה שחקנים יעזבו את הקבוצה ומי שבעיקר מעניין אותי הוא מייקל אואן. חבל שהוא הגיע לשם מלכתכילה(למרות שניוקאסל שילמה לו משכורת יפה ועשתה הכל כדי שהוא יצליח, אבל אואן היה מסוגל 'להשיג חוזה' בקבוצה מפוארת יותר ודומיננטית יותר. אני חושב שניוקאסל נמצאת בירידה גדולה מאז עונת 04\2003 - העונה האחרונה שהייתה נורמלית מבחינתה. בכל עונה היא מידרדרת עוד ועוד. * ניקולאס אנקלה זכה בתואר מלך השערים עם 19 כיבושים בלבד, מספר נמוך מאוד בהשוואה לשנים הקודמות של הפריימרליג. * ליברפול היא הקבוצה הפורייה ביותר בליגה האנגלית עם 77 שערים, ממוצע של שני שערים למשחק, וזו הפעם הראשונה מזה הרבה זמן שזה קורה לה. היא גם השיגה 86 נקודות - המספר הכי גבוה שלה מזה כמה שנים טובות(אני זוכר שלפני שבע עונות הקבוצה סיימה במקום השני עם 80 נקודות).
אל תלכלך זה לא נהוג רק בספרד ! אני זוכר שבהפועל עלייה קיבלו נסיעה לטורקיה אחרי שהתאמצו להוריד את גבעת שמואל...
אם יש משהו שצריך להגיד זה שבאנגליה תמיד אבל תמיד משחקים עד השניה האחרונה וככה צריך בכל העולם...במדינה מתוקנת ק"ש היתה יורדת כבר מזמן אבל את זה נשאיר לדיון אחר. חבל לי על ניוקאסל,פתחו את המשחק לא רע ובערך דקה 20 הייתי חייב ללכת, חזרתי ראיתי שיונייטד ניצחו את האל(כשהם היו מקום שני אמרתי שאם הם ישארו בליגה זה יהיה הישג) והתפללתי שניוקאסל רק לא תפסיד,לצערי היא כן עוד משער עצמי של דאף וירדה, כמה חבל קבוצה כזאת (גם על בורו שפתחה את העונה טוב ונראתה מאוד מאוד טוב) יורדת ליגה...חבל שבספרד ולנסיה לא ירדה שנה שעברה. נתראה בעונה הבאה בתקווה שלא תהיה כמו השנה אלא כמו שנתיים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx
כל כך חבל על הטונס, לא מגיע לקבוצה כזאת לרדת. נקווה שנחזור לראות את הקבוצה הזאת במהרה בפרמייר ליג. שכל הזבל שמה יתפזר ויביאו שחקנים טובים ואנשי צוות מקצועיים (בלי קשר לשירר). ניוקאסל הייתה צריכה היום את אלן על המגרש.