לא בעונה הצפופה הזאת. כתבתי כאן מזמן שיש סיכוי גדול שבגלל הצפיפות שלא הייתה בליגה כמעט מעולם תרד קבוצה עם שם יחסית גדול. אף אחד לא ציפה שניוקאסל תרד וגם לא בורו וזה קרה כי בליגה שכולם מנצחים את כולם הכל יכול להתרחש.
לא יודע איך להרגיש ביום כזה. מצד אחד יש תחושה של נקמה מתוקה בקבוצות כמו בורו וניוקאסל (הראשונה הייתה חלק מהקווארטט של וויגאן ושפילד נגד טבז), מצד שני זה מדאיג לראות כל כל הרבה מועדונים גדולים באמת נעלמים מהפרימיישיפ ומפנים את המקום למועדונים שצר לי, אבל פשוט לא שווים את זה. הליגה האנגלית הרוויחה בכבוד את התואר 'הליגה הטובה בעולם' בשנים האחרונות, אבל ככל שמועדונים מפוארים כמו ניוקאסל, לידס, שפילד וונסדיי, נוטינהאם פורסט נעלמים לנו מהנוף ומשאירים מקום למועדונים סימפטיים במקרה הטוב (האל סיטי) ומביכים מבחינת קהל במקרה הרע (וויגאן) הליגה הולכת ומאבדת מהאיכות שלה ומעצימה את הקוטביות בצמרת. אני בעד שינויים וריענונים ונגד נדנדות קבועות בתחתית, אבל יש מועדונים שהם חלק בלתי נפרד מהליגה הנהדרת הזו - ניוקאסל היא אחת מהם. הפרימיירשיפ מאבד קבוצה עם אוהדים מדהימים ואצטדיון שהוא סוג של מקדש. בעונה אחת איבדנו 6 דרבים חמים ביותר בצפון-מזרח לטובת וולבס, שמקסימום תהיה סוס שחור נוסח סטוק ותשרוד בעזרת משחק קשוח.
תראו את מנצ'סטר יונייטד.... מנצחת אצל האל, 3 ימים לפני גמר ליגת האלופות במשחק שבקלות היה יכול להוריד את האל ליגה. מנגד ברצלונה כבר סוחבת 2 הפסדים בליגה, כאשר אתמול הפסידה בבית לקבוצה שנמצאת חזק במאבקי התחתית, וזה יום אחד מנוחה יותר ממה שיש ליונייטד. ידעתי שהיונייטד ינצח, אלכס פרגוסון לא יתן לשחקנים שלו לזלזל במשחק שיכול להכריע גורלות. כבוד.
מעניין איך אואן ימשיך את דרכו. אם הוא כמו שמאוד צריך ונכון לעשות, יישאר ויעזור לניוקאסל אחרי הכמויות כסף האין-סופיות ששפכו עליו. או שיותר צפוי ומתאים לו, יעבור לקבוצת פרמיירליג אחרת. אח, איך נפלו גיבורים..
קשה לי להאמין ששחקנים כמו אואן,מרטינס,טיילור,קולוצ'יני, ג'ונאס ועוד כמה יסכימו לשחק בצ'מפיונשיפ....למרות שכמעט ואין לי ספק שניוקאסל תעלה בעונה הבאה חזרה לפרמיירליג.
גדולה על המידות שלו? למה מי אתם בכלל? בכל אופן, סאות'גייט במקום לתמוך בו כשמנדי חזר מפציעה פשוט התעלם ממנו. אולי זאת ההזדמנות של אואן לחזור לליברפול ולהביא לה אליפות. אני סתם רומנטיקן חסר תקנה.
הליגה היתה גדולה על המידות שלו, מי אנחנו?הליגה הטובה בעולם. אגב,אחרי מידלסברו הוא עבר לשחק כדורגל בארה"ב, כנראה שגם בספרד לא בדיוק קפצו על "המציאה" והתעלמו ממנו,מעניין אה.
הליגה הטובה בעולם, כן, זה תואר שרק אתם מכירים, קיבלתם גביע על זה או משהו לא? שחקני הפריימרליג היו בטקס של אופ"א וקיבלו מדליות כל אחד ואחד, כן אני זוכר את זה...טקס מרגש. הפלצנות האנגלית במיטבה.
אמר זה שכל העולם ואחותו ממהרים להכתיר אתכם לקבוצה הטובה בעולם (כמובן רק בארץ הרפש) או הבנאדם היחיד בפלנטה שלא שם לב לירידה הדרסטית ברמה בליגה הספרדית. עשה טובה לכולנו ולפני שאתה מגיב תלחץ על כפתור ה "התנתק" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
יותר הגיוני שהצ'מפיונשיפ לא תסכים שקולוצ'יני ישחק בה. איזה שחקן מגוחך בחיי. סטיבן טיילור הוא בלם טיפוסי לצ'מפיונשיפ/קבוצת תחתית בפרמייר. אואן גמור. גוטיירס ומרטינס יעזבו בוודאות להערכתי והם היחידים לטעמי שראויים לעזוב.
איפה אמרתי שאנחנו הכי טובים באירופה? איפה? אתה חושב שאני מסכים עם כל הקרנבל הזה? בוא תמצא לי שכתבתי "אנחנו הכי טובים בעולם, ללא ספק" ואני יוצא מהפורום. אני אפילו ישלם לך את הכרטיס לגן חיות בחיפה שתראה את הנמר המדהים ההוא שאתה כ"כ מתלהב ממנו. עזוב, אני יקנה לך כרטיס שתטוס לאפריקה ותראה כמה אריות שתרצה. ההפך, אני לא חושב שאנחנו הקבוצה הכי טובה באירופה, אני טוען שמנצ'סטר קבוצה יותר טובה מברסה העונה עם או בלי הפצועים והמושעים. אבל מכאן ועד להפוך אותכם לליגה הכי טובה-זה בולשיט שאתם מוכרים, רק בהצלחה יותר מאחרים. לא ראיתי הבדלים גדולים בין את' לליברפול, לא ראיתי איך את' שיקשקה באנפילד, ראיתי שהשופט שיקשק. גם לא ראיתי הבדלים כאלה גדולים בין ויאריאל למנצ'סטר, ניצחתם אותכם? כשברסה מעיפה את צ'לסי זה השיפוט המסריח, כאילו שלנו לא הגיעו 2 פנדלים. כשברסה נותנת 6 לריאל בחוץ זה החולשה, שליברפול נותנת 4 בבית לריאל זה הגדולה. שאנחנו נותנים 6 לריאל ואת' זה אין הגנות, אבל שליברפול וארסנל נפרדות בשיויון 4 זה ההתקפות המדהימות, כנ"ל צ'לסי וליברפול. להציג דברים אתה יודעים כמו שצריך, אבל הוכחות אין לכם, אתם סתם זורקים משפטים מפוצצים לאוויר בלי שום ביסוס. נו, כמו שההוא אמר, שוין. סלחו לי שאני רוצה שתוכיחו דברים שאתם אומרים. אני לא בא לקבוע מי הליגה הכי טובה בעולם, אני רק רוצה שתוכיחו לי ששלכם היא הכי טובה. רק תוכיחו. הבמה שלכם, מחר אני יבוא לקרוא את כל ההוכחות שלכם.
לא ייאמן שניוקאסל ירדה, וואו. שוק אחושרמוטה. מועדון כזה פאר.. איך הוא נקלע לסיטואציה המסריחה הזאת? הנהלה בטח אה? מאחל להם שיעלו מהר. איזה אסון.