המחזור ה-38 והאחרון בפרמייר ליג- ניוקאסל יורדת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י אבו, ‏22/5/09.

1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

שילוב של המון דברים. בתחילת העונה, כשמייק אשלי ודניס וייז פיטרו את קיגן, נוצר קרע ביניהם לבין הקהל (שמעריץ את קיגן כמו שאתה מעריץ את קובי בראיינט, בערך אותה רמה). לאחר מכן כשהגיע ג'ו קיניר והצליח לייצב איכשהו את הקבוצה הוא חטף דום לב ונאלץ לפרוש. אח"כ הגיע כריס יוטון שלא הסתדר עם השחקנים, ואח"כ שירר שלא ממש מתאים לתפקיד. במילים אחרות-כל דבר שיכול היה להשתבש שם העונה אכן השתבש.

2. GRANDE LAZIO Member

אם אתה רומז למשו, בוא ספר לי על זה.

3. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה הוא יכול לרמוז?

כריס יוטון, לעזאזל, עצם העובדה שחשבו שבן אדם כזה פסיבי יכול לאמן, אפילו שהוא היה רק זמני, מראה כמה לא רציניים הם היו. רבאק, כמה מאמנים יש בשוק, אז תביאו אחד שהוא לא מאמן גדול, לפחות שיהיה מאמן עם קצת נסיון.

4. George Best Member

אני בכוונה כותב את זה כאן ולא בפורום הספרדי, כי אני כבר יכול לדעת מה יקרה (תמונות של הגמר מרומא, וכמובן ויכוח מספר 40398 על איזה ליגה טובה יותר ואז מחיקת הדיון):

שימו לב מה השיגו בארסה וריאל מאז סיימו את העונה, ומה עשו יונייטד, צ'לסי וליברפול:

בארסה - שלושה משחקים, נקודה אחת (!!).
    ריאל מדריד - ארבעה משחקים, אפס נקודות, 11 שערי חובה (!!).

יונייטד - משחק אחד (מול קבוצה במשחק שעל החשיבות שלו מיותר לדבר) - 3 נקודות.
    ליברפול - שני משחקים (אחד מול קבוצה שהייתה חייבת את הנקודות כדי להשאיר לעצמה סיכוי להינצל, והשני מול קבוצה שנלחמה על כרטיס לאירופה) - 6 נקודות.
    צ'לסי - אני לא יודע בדיוק תיאורטית איבדו צ'אנס לאליפות, אבל את חמשת משחקי הליגה האחרונים הם ניצחו.

מדהים מדהים ועוד פעם...מדהים.

נערך לאחרונה ב: ‏2/6/09
  5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי שלושת הקבוצות האלו הם קבוצות שמחוייבות לאוהדים שלהם ולאוהדי הפרמייר-ליג ובפרט ויודעות שאי-אפשר לאכזב את כל האוהדים שלהם ברחבי העולם.
    לברצלונה היה את גמר האלופות על הראש אז אני לא אתייחס אליהם, אבל ריאל מדריד יודעת שאפשר להתפרק והאוהדים ישכחו אם יבטיחו להם את השחקנים הטובים ביותר בעולם בעונה הבאה ככה זה כל סיום עידן של אחת הגדולות בספרד.
    תראו מה קרה לריאל ב-2004 ולברצלונה בעונה שעברה.

6. George Best Member

וליונייטד לא היה גמר אלופות על הראש?

עזוב.
    זו הדרך הכי טובה להסביר לאנשים שלא מבינים מדוע מדברים כ"כ הרבה על המנטליות של הקבוצות האנגליות.

7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

במשחק היחיד שיונייטד לא הייתה צריכה את הנקודות היא עלתה בהרכב משני מאוד מול האל אבל ההבדל בינה לבין ברצלונה שהשחקנים של יונייטד עלו כמו גברים ולא כמו נמושות ושיחקו בספורטיביות.