המחזור ה-5 בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏21/9/12.

1. מסוטיזם Member

אם אני לא טועה הוא גם אוהד של ארסנל מגיל קטן. שיפור משמעותי הוא עשה מהעונה שעברה.
    יש לו קריאה נהדרת של מהלכים, הרגליים הארוכות שלו מחפרות על האיטיות, והוא פשוט נהדר עד עכשיו.
    איך אני שונא את כאבי הראש החיובים האלה..

2. Sir Alex Las' Killa

כמו מדי מחזור, אוהדי ארסנל מורדים לזנות את הדיון הזה.

האדום היה מוצדק. שלבי נכנס לתיקול בפראות עם שתי רגליים, הוא אפילו לא היה בכיוון של הכדור בעוד שאוונס הלך ישר לכדור ולא חיפש שום מגע. שלבי היה יכול בקלות לשבור לאוונס את הרגל ואז כל החכמולוגים היו משנים את גירסתם (שלא לדבר על אלו שמעודדים אותו על הקללות לעבר פרגי - ליצנים). לגבי פנדל... בשום פנים ואופן לא שערורייתי. פריצה אדירה של ולנסיה וזה היה ברור שג'ונסון לא ירפה ממנו עד שהוא יפול. הוא פגע לו ברגל ימין ודחף אותו, זה מספיק לפנדל מהזווית של השופט. נתון לוויכוח, אבל בהחלט לא החלטה הזוייה.

משחק ביזיוני שלנו, תודה לאל שניצחנו.

ניתוח של גארי נוויל וג'ימי רדנאפ
    http://www.dailymotion.com/video/xttcan_li...-analysis_sport

נערך לאחרונה ב: ‏23/9/12
  3. South Boy Member

מרגיש עלבון לאינטילגנציה שלי כאוהד כדורגל כשאני רואה את התגובה הזאת ואני בטוח שעוד רבים אחרים כאן.

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה שתהיה לנו בעיה להודות בכך? אני חושב שכולם בערך מודים בכך שהשופט הכריע את המשחק לטובתנו עם הפנדל. החלטה גדולה מאוד שהלכה לזכותנו. עם ההחלטה הראשונה, מה לעשות, אני לא מסכים. וזה די מצחיק, כי אחרי המשחק חשבתי שלא היה מקום לכרטיס אדום לשלבי. בניסיונות להראות לי למה היה צריך להרחיק את אוואנס, הבנתי בדיוק מה השופט ראה שגרם לו לשלוף אדום.

5. mr. bobby pires Member

אם לשלבי הגיע אדום, אז גם לואן פוסי הגיע אדום. על אותו משקל בדיוק.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם מישהו היה דואג להגיד לשלבי כל בוקר לא לקפוץ כמו קמיקזה לתאקלים כל ה50-50 הזה היה נחסך מאיתנו. הוא מבצע את התאקלים האלה כל משחק וכל פעם יוצא מזה בלי כלום.
    במקום להתעסק בשיפוט בואו נמנע את הדברים האלה מראש. שופטים דפקו אותנו וימשיכו לדפוק אותנו, ולפעמים גם לעזור לנו. מה הטעם להתעסק בזה כשאין שליטה על זה? שלבי חייב ללמוד אחרת האדום השני לא יבוא הרבה זמן אחרי זה של היום, בזה כן אפשר לשלוט.

7. Sir Alex Las' Killa

הוא אידיוט, זאת קפיצה פראית שאי אפשר להתעלם ממנה. בתיקול הזה רואים בבירור שהרגליים שלו הולכות לכיוון האופקי בעוד שהכדור מגיע בכיוון ישר. גם אוונס נכנס חזק לתיקול אבל הוא בכיוון הכדור. צריך להיות שונא יונייטד אדוק בשביל לטעון שאדום על דבר כזה זה שחיתות.

מה שכן, היה פנדל על סאורז. אבל השופט לא שרק בגלל ההצגה המוגזמת.

נערך לאחרונה ב: ‏24/9/12
  8. WellNeverDie Member

פשוט עברתי עמוד עמוד בדיון הזה והייתי בשוק מהתת רמה שעברה פה. אלוהים ישמור, כמה שונאים את הקבוצה שאני אוהב. זה אמיתי או ילדים בני 6?
    כל הרעיון (לפחות מבחינתי) בפורום הזה שהוא לא תגובות ב-ONE או פרשנות של שדרנים ישראלים מוגבלים בצ'רלטון ואפשר לנהל פה דיון נורמלי.

ועכשיו, דעתי בנוגע למשחק:
    באופן כללי: לא הגיע לנו לנצח, אבל המזל שאין מגיע בכדורגל. לנצח משחקים כאלו, שאנחנו משחקים עלוב, הם אלו שמביאים נקודות ובסוף אליפות. הרי בסוף יונייטד תתחבר ואז נראה אתכם מדברים על המשחק החלש שלנו. אוהדי ליברפול מקטרים, ובצדק בגדול, על השיפוט, אבל שימו לב שאתם מתחת לקו האדום וההתקפה שלכם ברמה של קבוצת מרכז טבלה בצ'מפיונשיפ.

שיפוט: לא היה פנדל וגם לא היה אדום. אבל זה ממש לא היה ברור וחד משמעי, בטח שלא מההסתכלות הראשונה. מי שישמע יחשוב שהייתה פה שערוריה סגנון צ'לסי-ברסה או משהו בסגנון. שלבי נכנס כמו משוגע עם הרגליים קדימה, ורק אחרי כמה הילוכים חזורים אפשר לראות שלא באמת מגיע אדום, אלא צהוב. וזה אחרי ריפליי! מה אתם רוצים מהשופט שרואה את זה פעם אחת, מזווית אחת, בלחץ אדיר של החלטה תוך שניות. כנ"ל לגבי הפנדל. אז הוא לא השופט הכי מוצלח או שלא היה לו מזל, אבל מפה עד למכורים... תהיו רציניים ואת התסכול על קבוצה שלא מצליחה תוציאו במקום אחר.

יונייטד: חתמתי על תיקו מהדקה הראשונה, כי ליברפול באנפילד זה סיוט. ובטח ביום כזה מרגש (והיה מרגש גם לי). מה ציפתם, שיונייטד עם מרכז שדה פטתי תשלוט בשדה? בלי חיבור בהתקפה, נאני פטתי ולחץ אדיר של היריבה - זה קשה מאוד. מה שכן, משחק הגנה מעולה, של כל הרבעייה האחורית. אברה ורפאל פנתסטים הגנתית, אוונס מעולה וריו במשחק הכי טוב שלו בשנים האחרונות, ובכלל - הכי טוב שאני זוכר ממנו. הוא נתן משחק אדיר ולא הרבה מזכירים את זה. ריו, אתה איש המשחק וגם איש המחזור בשבילי! משחק גדול! אז במשחק כזה ההגנה שלנו ניצחה את ההתקפה שלכם. לא הגעתם להמון מצבים, ואלו שכן לא היו מטורפים. אז היינו חלשים, התמקדנו בהגנה ועשינו את זה טוב מאוד. ואז כרגיל סקולס נכנס ומארגן את המשחק קצת, נותנים פוש, גול - שהיה גול קבוצתי גדול, ולאט לאט נראה עוד מהלכים כאלו מיונייטד - ושוב קצת רגיעה. אגב, המהלך שהוביל לפנדל היה גדול, דהירה אדירה של ולנסיה ומה שזוכרים זה שהוא "נפל". סוארז מחפש את זה 3-4 פעמים במשחק בכוח וולנסיה באמת נפל הפעם - כן נגעו בו בגב, אבל כמובן שזה לא פנדל. רובין כובש ונגמר הסיפור שהחזקנו בכדור באופן מרשים ברבע שעה האחרונה של המשחק - וגם את זה צריך לדעת לעשות ועשינו מעולה.
    אז נקודות האור הם שמירת היתרון והגנה מעולה שלנו, אחרי פתיחה קטסטרופלית לחלק האחורי. בנוגע לליברפול, טוב, אני לא עוקב הדוק אבל לא צריך להיות גאון כדי לומר שאין להם התקפה ואני מאמין שלא נראה רבע מהיוכלת של היום מול יריבה אחרת.

קהל: מלפני המשחק ובמהלכו היה נהדר, בסוף כל אחד והבושה שלו (אווירונים או שירים פטתיים של אוהדי יונייטד). לא רוצה לחפור ולהעמיק יותר מידי אז פה אפסיק.

ובגדול, לעזאזל, ניצחנו באנפילד! באמת יום גדול ולא אכפת לאוהד יונייטד כל מה שמסביב. ברור שמתסכל להיות אוהד ליברפול היום כי כן נתתם משחק מעולה אבל תאמינו לי שלא רק השופט קשור בהפסד שלכם. דיונים על שיפוט שלא עוזרים בשום דבר ומובילים לאותו מקום הופכים לחופרים ופטתיים ככה שעדיף להתמקד בדברים אחרים במקום להעלות תמונה מזווית א' ואז סרטון מזווית ב'.

ורק עכשיו אני שם לב שלא פעם השתמשתי ב"אתם" במקום "ליברפול" כי זאת התחושה שלי מהדיון הזה, כולם בעד ליברפול ונגד מנצ'סטר יונייטד. זה חלק מלהיות אוהד אדום כנראה וימותו הקנאים :aaa031:
    אבל ברצינות, חלאס עם דיונים כמו "למי יש גדול יותר", זה מתאים לאתר וואן ותוכנית הרדיו של אופירה, לא לאייסוקר.

9. Sir Alex Las' Killa

למי שזוכר, אוהדי יונייטד כבר החרימו את הדיון הזה בגלל התת רמה של אוהדי ארסנל. לא ברור לי למה המנהלים לא עושים שום דבר בנידון. הפורום הזה איבד מספיק כותבים בגלל שטויות.

קוד:
    שלבי בירידה לחדר ההלבשה זרק כמה מילים לשמוק הסקוטי. כל הכבוד.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

10. WellNeverDie Member

אני רוצה לקרוא, לכתוב ולא להתעסק בחרא. בדיון הזה חצי מהעמודים מתעסקים בחרא אבל שיהיה - חלק מהפוסטים דווקא כן היו ראויים קריאה ותגובה. הרוב דווקא של אוהדי ליברפול וזה נחמד לראות שיש אוהדי ליברפול שיכולים למרות הכל, וזה מובן, להתייחס ברצינות למשחק. אני לא אומר לאוהדי היריבות שלנו בואו תריעו ליונייטד שניצחה היום אחרי משחק חלש מאוד שלנו ושיפוט חלש, אבל באמת אפשר להראות קצת בגרות.

וזה מגיע מכל מחנאות האוהדים וחבל שזה נמשך, כי בעבר הלא כ"כ רחוק (אם אני זוכר את זה ז"א שאנחנו מדברים על ממש לא מזמן) הדיונים היו ברמה יותר גבוה. חבל שזה יורד.

וזהו, נגמרה מבחינתי "הדיון על הדיון" ושיהיה לכולם שבוע טוב.

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא עניין של שחיתות או דברים שכאלה, זה פשוט היה תאקל שהמון שופטים היו מסיימים אותו בצהוב ולכן ההרגשה הרעה אצל האוהדים שלנו. אבל מי שרואה את שלבי אצלנו מבין שזה משהו שקורה אצלו כל משחק לכן אנחנו צריכים לקחת אחריות על כך שלא חינכנו את השחקן הזה עד היום ועכשיו זה עלה ביוקר כי היה צריך להימנע מהמצב הזה של 50-50 לשופט מלכתחילה.

12. Mellow29 Kopite

Sir Alex
    אתה יכול להשתמש בשמות המשתמש של האנשים שיש לך בעיה עם סגנון הכתיבה שלהם או תוכן ספציפי שהם כתבו, להתלונן למנהלים באופן פרטי או לבקש מאותם משתמשים להתנהג בצורה הולמת יותר.
    אפשר להמנע מהכללות של "אוהדי ארסנל" ו"אוהדי מנ' יונייטד", לאנשים שונים יש דעות שונות ולתייג אותם כ"אוהדי X" לא מוסיף לאף אחד כבוד.

Liverpool-Forever
    קצת קשה לי להאשים את שלבי, ולא פשוט לתפוס את הקונספט של "לחנך" אותו. כמה שחקנים כבר ראינו שמקבלים כרטיסים אדומים במפגשים כ"כ טעונים? כמה מהם היו כרטיסים אדומים של 50-50 באווירה שהתלהטה? ג'רארד אצלנו, סקולס ווידיץ' אצלהם, זה נראה לי מוכיח בוודאות שלא משנה עד כמה אתה מנוסה, אתה לא חסין מדברים כאלה. RvP היום ראה שופט מרחיק את שלבי על תיקול כזה ועדיין נכנס לגלישה כזו בדקה ה-85. אני יכול להבין שיקול דעת של השופט במקרה אחד ושיקול דעת שונה במקרה אחר, אבל פה הוא הסתכל על אותו מקרה וראה ששני שחקנים נכנסים חזק לכדור שלא נמצא בשליטה של אף אחד, והרחיק את זה שאיחר בחלקיק שנייה. אם שלבי היה מגיע קודם ונוגע בכדור, זה היה צריך להיות אדום לאוונס על כניסה ב-2 רגליים.
    אם אנחנו שופטים תיקול ע"פ התוצאה שלו, הרי שתיקולים כמו ספירינג נגד פולהאם (למשל, עוד מלא דוגמאות) לא צריכים להיות אדום - כל עוד שחקן פוגע בכדור, גם אם נכנס ב-2 רגליים גבוהות לראש של היריב ולקח את הכדור, אין בעיה.
    אם אנחנו שופטים תיקול ע"פ הכוונה מאחוריו, הרי ששניהם הלכו לתיקול מאוד בעייתי.

13. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

יפה שציפית למשהו. באמת חשבת שלמישהו מאוהדי יונייטד כאן תהיה ההגינות להודות בניצחון שלהם היום בעזרת השופט? הרי הרבה יותר קל לזיין במוח על "אוואנס הגיע קודם", "זה היה גבולי" ו"איך אתם מורידים את הרמה".

14. South Boy Member

כדורגל זה משחק אמוציונלי ובטח שאנחנו מדברים על ליברפול מנצ'סטר, לא מבין למה אסור לאנשים לבטא תחושות וזה מתבטא כהורדה של הרמה? כל עוד אין קללות ושום דבר לא גולש לפסים אישיים אז מה הבעיה?
    אי אפשר להתעלם מהעובדה ששופט גנב את ההצגה ובטח שלא אוהדי ליברפול יכולים להתעלם, במשחק כזה השיפוט הוא גולת הכותרת אין מה לעשות, וכל מי שמתלונן על כך שאוהדי כדורגל שהם אגם של אמוציות מביעים את התחושות שלהם מהמשחק פשוט עושה צחוק מעצמו.
    אי אפשר להשאר אדיש כשאנשים פה אומרים שהיה פנדל.
    אוהדי יונייטד רשאים להחרים איזה דיון שהם רוצים, אוהדי ארסנל שהגיבו כאן סה"כ הביעו את דעתם בצורה מכובדת בלי שום קללות או ירידה לפסים אישיים שזה לגיטימי לגמרי.
    הייתי רוצה לראות את התגובות אם זה היה הפוך, האם גם אז זאת הייתה ירידה ברמה?

15. מזגן Member

אם היה ואני זיהמתי את הדיון אני לא אעלב אפילו לשניה אם מנהל ישלח לי הודעה ויעיר לי על כך.

Sir Alex אתה בכלל טרול מתגרה אז מי אתה שתדבר בכלל על דיון ותרבות דיון. ועל זה יסכימו לא אחד ולא שניים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx