המחזור ה-5 בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏21/9/12.

1. skyday20 Member

ליי פרוברט נתפס בסדנוויץ בין שחקנים של פולהאם וויגאן ומצא את עצמו על הדשא.
    ואז הוא שלף להם אדום בהומור. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/3414_466307840066193_960044344_n.Xxx

2. Ricky van Wolfswinkel Member

מוזס במקום הזאר? זה כבר נראה כאילו די מתאו עושה חילופים רק בשביל שלא ירדו עליו על זה שהוא לא עושה.

3. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההשתלבות של אוסקר מאד מרשימה. שחקן מוכשר מאד שכבר עכשיו יכול להיכנס להרכב, חבל שהוא כזה צוללן.

4. Ricky van Wolfswinkel Member

אפילו שנצחנו הבעיות הן אותן בעיות.
    הזאר ואוסקר יכולים לשבור את שיא הבישולים לעונה של הפריימר ליג אם יהיה להם חלוץ למסור לו.
    אני באמת מקווה שהמאמן שיהיה בינואר ירצה להחזיר את הבן העובד מווסט ברומיץ' שכבש היום את השער השני שלו שם שיכול מאוד להיות שזה יותר ממה שטורס יכבוש בכל העונה.

כרגע יש לנו את החלוץ הפותח הגרוע בליגה ואת אחד המאמנים ואת אחד הקשרים האחוריים הגרועים בליגה וככה לא הולכים למכולת.

אני כל כך מקווה שלמוריניו ימאס מריאל ויחזור אלינו.

נערך לאחרונה ב: ‏22/9/12
  5. skyday20 Member

סאות'המפטון 4-1 אחרי שווילה הובילו 1-0.
    זה בדיוק מה שהם היו צריכים להחזיר לעצמם ביטחון בליגה.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

סחטנו את זה, נראינו לא טוב, הזאר יצא כי היה צריך לצאת, גם מאטה (למרות הבישול בסוף) היה חלש מאוד היום. אם לא נגד סטוק נראה פערי איכות אז נגד מי כן..? אוסקר נראה טוב, פעיל, עם הרבה ביטחון, צריך להמשיך ולפתוח בהרכב.

7. JohnTerry26 Member

זה כבר היה נראה שלא נבקיע לעולם. איזו הקלה, תיקו במשחק הזה באמת היה מתסכל בטירוף.
    מלבד הניצחון החשוב הנושא של המשחק הזה די ברור, וזה התקפה מאוד מוכשרת שלנו אבל מאוד לא מחוברת וחדה, זה משחק ראשון של מאטה, הזאר ואוסקר ביחד וזה היה מאוד בולט. מיזמוזים על ה18 שמזכירים את היריבה העירונית מלפני כמה עונות. הבעיות הן לא ממש אותן בעיות ריקי, כי עכשיו יש את מי שייצור ועונה שעברה לא היה מספיק, אם כי טורס שוב לא ממש עשה כלום במשחק, ואני מחכה לסטארידג', שמגיעה לו ההזדמנות וגם כדי שנראה כמה עמוקה הבעיה עם טורס או שזה בעיקר החוסר בחיבור בחלק ההתקפי. מה שכיף יותר לראות זה שרמירז הראה לדי מתאו איפה צריך להרכיב אותו, כשברוב המשחק היה טוב במרכז הקישור עם חילוצים מצויינים ומהירות. מקווה להמשיך לראות אותו שם.

8. Ricky van Wolfswinkel Member

האמת היא שהתכוונתי לבעיות של העונה.
    לפחות בעונה שעברה היה לנו חלוץ חוד שהבקיע כמה שערים (דרוגבה), היום אין לנו בכלל.

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמרתי כשסוואנזי היו 6/6 8-0 שהם לא באמת כאלה טובים, עוד במשחק הראשון היה להם קצת מזל בהתחלה שלא ירדו לפיגור של 1-0 2-0 נגד QPR, בכל מקרה מה שקורה שם שאחרי הפציעה של ניל טיילור וההשעייה של הבלם הספרדי עלו היום ילד כמגן שמאלי ועוד בלם בינוני במיוחד (טייט) וראו את זה על המגרש.
    אברטון כרגיל אצל מוייס, קבוצה טובה והעונה היא התחילה חזק בניגוד לעונות קודמות בהן היא רק מסיימת חזק, אם כמעט ולא יהיו פציעות ויהיה קצת מזל הם יכולים להתקרב למקום 4 אבל קשה להאמין שזה יקרה.
    צ'לסי נראתה לא טוב, הזאר ומאטה ביום חלש, טורס ביום כרגיל השחקן הזה פשוט גמור לדעתי, הוא צריך לעוף לספסל לטובת סטארידג'.
    מוזס נכנס ובקלות נראה הכי טוב בהתקפה שלהם.
    את ההייפ סביב אוסקר אני עדיין לא מצליח להבין, למרות הצמד מדיפלקשן ובעיטה של פעם ב5 עונות באמצע שבוע. היום כל כדור שהוא קיבל הוא ניסה לשחק בנגיעה וזה עבד באחוזים מאוד מאוד נמוכים, יש לו עוד המון במה להשתפר.

10. מזגן Member

איזה כיף לראות 50 מליון פאונד יורדים ככה יפה באסלה.

אוסקר הראה אין ספור ניצוצות כל המשחק וגם נראה מעולה נגד אחת היריבות היותר קשות לשחקנים צנומים שכמותו. אנחנו עוד נשמע ממנו העונה אני משוכנע בכך.
    מצד שני מאטה נראה כל כך אפור היום. מי יתן והוא יוכיח לנו שההתראות של אוהדי הקבוצות בליגה הספרדית לגבי היותו אוברייטד יתממשו העונה לפחות.

11. KirkH Member

כולם ראו את מאטה מבשל במאני טיים עם העקב?

אין לי כוח לחפש את הסמיילי שמגרד בראש.

12. Ori8 Member

מודה שהיום בפעם הראשונה באמת השתכנעתי. טורס סיים את הקריירה ברמות האלה. אין לו מה לחפש יותר בפרמייר-ליג, וכדי לחזור למספרים סבירים של כיבושים הוא יאלץ לחזור לספרד. כמובן שהפציעות הם הגורם מס' אחד בצניחה החופשית שהוא עבר אבל יש לי תחושה שאם הוא היה נשאר ליברפול זה לא היה נראה ככה. הוא לא הצליח להתאקלם לא מקצועית ובטח לא חברתית ורואים את זה כל שבוע מחדש. לא קל לעזוב את תפקיד מלך הקופ כשכל אנפילד שר לך ופתאום להיות עוד שחקן במועדון שלא שם עליך ורק מחכה שתתן מספרים. עצוב לי עליו כי אני באמת אוהב ת'בחור ותכלס במצבנו הייתי מחזיר אותו אלינו בטיל בינואר. מניח שהבעיטה מצ'לסי תגיע בקיץ.

13. מזגן Member

אוהדי ליברפול מרבים לדבר עליו. אפילו אוהדי צ'לסי לא מדברים עליו בחצי מהכמות שאוהדי ליברפול מדברים עליו.

טורס באמת נראה גמור. נראה שאם הוא רוצה להציל את מה שנשאר מהקריירה שלו ויש לו עוד איזה 2-4 לתת ברמות הגבוהות. הוא צריך שינוי. לפי טרנספרמרקט החוזה שלו הוא עד קית 2016 והוא בטח על חתכת חוזה שמן. כלומר הוא לא יזוז לשום מקום ביכולת הזאת.

14. Bender Member

אין לנו מה לנסות להתכחש לזה. אוסקר, האזאר, מאטה... שלישיית קישור מהחלומות. קטנים, זריזים, יצירתיים. בדיוק מה שאני חושב שכדורגל טוב יכול להיות, מה שאני רואה בנבחרת החלומות שלי. רק מה, השאלה היא האם הקבוצה מסביב תהיה מספיק חזקה כדי לאפשר למשולש הזה לפזר את הקסם שלו. והאם זה בכלל מתאים לליגה האנגלית?

15. מסוטיזם Member

כשנבחרת חלומות נבנית בנפט ובכסף, זה לא עוד מחמאה למועדון.