המחזור ה-6 בפרמיירליג-נצחון שנוי במחלוקת ליונייטד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏18/9/09.

1. city4ever Member

צריך להשעות את השופט. הוא הוסיף 4 דקות שהפכו ל- 6...

2. Wave Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
    איזה חבורה של בכיינים, השער הובקע בדקה ה95 ,השופט הוסיף 4 דקות שבהן גם היו את החגיגות של השער של בלאמי, שנלקחו בחשבון כתוספת לתוספת, אז מה בדיוק הבעיה?
    :aaa021:

3. Claret&Blue Member

איך אתה יכול בכלל לנסות להתחמק מהעובדה שהשופט ניצח לכם היום את המשחק? אני מבין שהשמחה היא גדולה אבל איך אתה בכלל מעז לדבר על טעות כזו או אחרת לסיטי? לא ייאמן.

4. KirkH Member

משה, מילא היית יודע לציץ בזמן - אבל אתה פשוט זורק אבנים על איצטדיון מזכוכית.

אף פעם לא יידעת להפריד בין היגיון ליונייטד. בעיקר לא רגע אחרי משחקים.

5. SeRgInHo Member

מלך מי שמוצא את התמונה של פרגוסון מחבק את השופט הרביעי.

נערך לאחרונה ב: ‏20/9/09
  6. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחת ההודעות הליצניות שקראתי פה. אני מבין שאצל אוהדי יונייטד עסקים כרגיל. לא ראינו ולא שמענו.

7. Gass12 Member

תרקוד על המצבה במחראה שלכם !!! בכיינים סדרתיים. הקבוצה הטובה ניצחה ובצדק!!!
    במחצית הראשונה השופט שרק על כל מצב של 50:50 לטובתכם. קיפח את אנדרסון עם צהוב לא מוצדק
    כשלריצ'ארד המגעיל לא הוציא כרטיס. אלמלא שוער אפס בדמותו של פוסטר לא הייתם מרימים ראש.

גיגס מלך!!!
    בן פוסטר לעטוף בשטר של 10 פאונדים ולזרוק למרמורק!
    איזה אושר.

8. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

היום זאת הפעם הראשונה שאני באמת ובתמים חושד שמשהו לא כשר במה שהולך עם השיפוט באולד טראפורד. עד היום האשמתי את השופטים הרבה בטעויות, אבל לא חשבתי שזה מעבר לטעויות. היום זאת הייתה אחת השערוריות הגדולות שראיתי(מתחת כמובן לחצי גמר ליגת האלופות בסטמפורד ברידג') בחיי, להוסיף 2 דקות מעבר למה שהוספת ללא שום סיבה... לא ייאמן.

9. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה כיף לראות את האוהדים הבכיינים של ארסנעל כרגיל מתבכיינים...עכשיו יש לכם אפילו עזרה מהשיטי..בקשר לסיטי די להתבכיין,הניצחון לא הגיע לכם,שחטנו לכם את הצורה במחצית השנייה ברמות שנראתם כמו סוואנסי עם הרכב חסר.

בקשר לגיגס,אין..הוא זקן מידי לכדורגל :)

מילה טובה לבלאמי,לא שהוא חידש משהו על זה שהוא סילון מטורף ויש לו בעיטות פצצה מחוץ לרחבה,אבל..וואוווו איזה גולים,אם זה לא היה נגדי הייתי עומד ומצדיע לו.

נערך לאחרונה ב: ‏20/9/09
  10. Cup of Tea Liverpool, UK

חכה, הם יגידו לך שזה החגיגות של בלאמי ששוות שתי דקות.

באמת שאי אפשר להאמין שזה כשר וזה לא קשור לעובדה שמדובר ביונייטד, עם כל השנאה.

11. cityblues beter dead than red

בחייאת
    תביאו את הקישור הזה
    אני מכניס את זה לחתימה שלי

12. Raulito Madridista

יאווראדי, איזה משחק ענק, אחד הדברים הטובים ביותר בהיסטוריה לפי דעתי. היה בו הכל - שערים יפים, טעויות טיפשיות של ההגנות, דרמה, אווירה טובה וכמובן מתח.

כל-כך קשה להכריע מי היה השחקן המצטיין, היו כמה שנתנו פשוט הצגה. פלטשר כבש צמד בנגיחות ועשה הרבה עבודה בהגנה, גיגס עם בישול מדהים לאואן ושניים נוספים, בלאמי היה נהדר בחלק הקידמי וגיבן הציל את סיטי ללא הפסקה.

אני כמובן לא שמח מהניצחון של יונייטד(השופט החליט משהו וחרג מהדקות שקבע), אבל אני כן מאושר עבור מייקל אואן, שחקן שאני מחבב ומגיע לו להבקיע את שער הניצחון. הוא עמד במקום נפלא וקור הרוח שלו היה מצויין. אולי גם סוף-סוף הוא הצליח לשבור את הנאחס ולהבקיע לעיניו של מנג'ר נבחרת אנגליה, פאביו קאפלו(אני לא יודע אם הוא היה במגרש, אני מאמין שכן).

ויחד עם זאת, היו גם כמה שבלטו בחולשתם. אלו שבטוח לא יקבלו את 'תעודת ההצטיינות' - פוסטר שממשיך עם השטויות שלו והגול הראשון רק בגללו, פרדיננד שאשם בשער השלישי במעשה יהירות טיפשי, ברבאטוב שהחמיץ הרבה וכל שחקני ההגנה של מנצ'סטר סיטי, שפעמיים פישלו במצבים ניחיים ולא סגרו טוב בכלל.

בשנה שעברה אתלטיקו השוותה מול ריאל בויסנטה קאלדרון בדקה ה-88. אמרתי לעצמי 'זה לא יתכן, אנחנו הווינרים כאן, הם הלוזרים!' ואכן בדקה האחרונה דרנטה עשה פעולה טובה, הוכשל והיגואין כבש את הפנדל. אותו דבר לגבי הדרבי של מנצ'סטר. יונייטד הקבוצה אולי הכי ווינרית שיש. אחרי הבעיטה הלא טובה של רוני בדקה ה-93, זה היה נראה אבוד, אבל הניצחון בכל-זאת הגיע, והאמת שהוא היה מוצדק, כי הקבוצה הגיעה להרבה מצבים ורק יכולת פנטסטית של גיבן והרבה מזל מצד הסיטי, השאירו אותם במשחק.

בכל-מקרה, סיטי יכולה להסתכל על חצי הכוס המלאה מבחינתה - פרט לעונת 08\2007, כבר הרבה שנים שהיא לא הסתכלה ליונייטד בגובה העיניים, היא לא הייתה קרובה להוציא נקודות בדרבי. יש מקום לאופטימיות לפחות מהחלק הקידמי.

13. city4ever Member

מה זה כבר משנה. פעמיים שלוש כאלה בעונה מספיקות בשביל לעקוף ולזכות באליפות. מחליא.

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמחת הניצחון מול שמחת הלוזרים.
    מילא היה מגיע לכם לנצח,אבל לפי איך שנראתם מחצית שנייה לא הגיע לכם לשחק באותה הליגה כמונו.
    לוזרים בכדורגל הם כנראה גם לוזרים באוהדים...

15. _Rushie Member

אם הייתם יותר טובים ואם לא, שפעם אחת תהיינה לכם הביצים להודות שהשופט ניצח לכם את המשחק.