המחזור ה-6 בפרמיירליג-נצחון שנוי במחלוקת ליונייטד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏18/9/09.

1. George Best Member

מעניין שגם אף אחד לא ציין את נגיעת היד הברורה של לסקוט שחייבה פנדל.
    ממש מפתיע...

4 דקות תוספת זמן, המשחק חודש אחרי הדקה ה-91, השופט הוסיף את הדקה הזו + כמה שניות על החילוף, אם מישהו רוצה לבכות שהבקענו שער 4 מאיות אחרי הזמן החוקי (כאילו זה באזר בכדורסל) - בבקשה.

מעבר לזה שיפוט נהדר של אטקינסון (אני יכול גם לבכות פה על צהוב שלא הגיע לאנדרסון ואחד שכן הגיע לריצ'ארדס, אבל אני לא אוהד ארסנל) שנתן למשחק לזרום ואשכרה עבירות של פיפטי פיפטי נשרקו כמו שצריך.

הדיון הזה פשוט מביך.

היינו עדים היום לאחד המשחקים הגדולים בתולדות הפרמיירליג, ותראו מה הרמה של התגובות פה.

איכס.

נערך לאחרונה ב: ‏21/9/09
  2. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז לא הבנתי.

THE STRETFORD END כתב בדיון שלכם :

כלומר הוא טוען שבלאמי חגג קצת פחות משלוש דקות את השער שלו (סילחו לי אבל זאת העלבה לאינטליגנציה). עכשיו בבלוג המדובר, נטען שהחגיגה היתה דקה ו-6 שניות. מארק יוז טוען שהחגיגה ארכה 45 שניות. מישהו מוכן להסביר לי איזו גירסא פה היא הנכונה (משה אוחיון כבר החליט, אבל זו כמובן לא הפתעה)?

האמת שאני גם חושב שלא היתה שום הצדקה ל-4 דקות תוספת זמן, אבל לא בדקתי את זה אז אני לא אהיה נחרץ לגבי זה.

משה, הייתי כותב משהו על ההודעות הפאתטיות שלך אבל אתה עושה מעצמך מספיק צחוק, אני אשאיר לך את העבודה.

3. SeRgInHo Member

מישהו מצא את התמונה של פרגוסון מחבק את השופט או שהיא נחתכה בעריכה?

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הודעות פאתטיות שלי? אתה בטוח? אני מתעסק במשחק של הקבוצה שלי, בעוד אתה ורבים אחרים כאן היום מתעסקים בנושא טפל במשחק שהוא בכלל לא של הקבוצה שלכם. כמה זה היה מעניין אותכם אם תוספת הזמן הייתה מתרחשת במשחק של וולבס ופולהאם ושם היה מובקע השער המכריע?

אריאל, הדיון הוא מאוד מביך, אבל לא מפתיע בכלל שכן כפי שכבר הסברתי, נוצרים המון תסכולים וקינאה כשרואים את היוניטד זוכה ב3 אליפויות רצופות באנגליה ומנקה מהדרך את כל מי שמפריע לה.

יותר מכך אריאל, אני בטוח שאם נעבור ביחד על הדיון שהתפתח כאן בשעות האחרונות, לא נמצא אפילו 5 הודעות, לא של אוהדי היוניטד כמובן, שמדברים על משהו מקצועי נטו.

כולם עוסקים בדקה תוספת זמן, שהכל היה יכול לקרות בה, שהגיע כפי שנרשם מעלי בצדק.

אבל עזוב, תן לכולם להמשיך לקשקש.
    הורדנו את ארסנל מהעץ שעליו הם טיפסו, הורדנו את טוטנהאם מהעץ שעליו הם טיפסו (למרות שבאמת רציתי לראות אותם מוציאים נקודות היום מצ'לסי), היום גם הורדנו את סיטי מהעץ שעליו הם טיפסו.
    עכשיו נשארה רק עוד אחת להוריד מהעץ, פרגי כבר מכין את המסור.

5. אבו Member

כן, מעניין איך היית מגיב אם זה היה הפוך.

שהשופט מסיים את המשחק בצורה כזאת שערורייתית, שלא יהיו לך טענות על איך שנראה הדיון. תיהיה בטוח שאם השיפוט היה נורמלי, והשופט היה מסיים את המשחק כמו ששופט רגיל מסיים והמשחק אכן היה נגמר 3-3, המחמאות פה היו רצות. מה לעשות שהוא גנב את ההצגה והרס את המשחק?

6. eastlands Member

אף אחד לא ציין את זה כי זה לא פנדל ,ואם אתה חושב אחרת אז תלמד את החוקה כי אף אחד מלבדך כולל השחקנים והשדרים לא חשב על פנדל, בכלל לימוד החוקה יעזור לך במיוחד ,אתה כמעט כל שבוע מתלונן על משהו שאף אחד לא ראה ודרש , היתה תוספת זמן של 4 דקות באחד המחציות הכי מהירות שהיו אי פעם לא היתה הפסקה אפילו לקחת אויר ,כך שדקה וחצי על 3 חילופים ועיגול לכוון השתיים היו צריכים להספיק ,4 ?
    פעם אחת תתנערו מהמגננה ,ניצחתם בעזרת שיפוט שערורייתי

7. scholl Member

THE STRETFORD END ממציא זמנים ,הוא הריי יודע שאף אחד לא יבדוק גם ככה .

זאת הסיבה שאתה רואה 10 גרסאות למקרה אחד .

וכול זה טחינת מיים אחת גדולה ,יונייטד קיבלה מתנה היום בשווי של 2 נקודות ליגה ,לא פחות ולא יותר ,לילה טוב ושנה טובה .

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

חלק מהדברים המקצועים שהיו חייבים להיות כאן אבל שהדמעות של האנשים כאן הסתירו:

בלי הגול של אואן היינו מדברים על 2 הטעויות של פוסטר, היינו מדברים על גיגס הבלתי נגמר, היינו מדברים על השינוי שולנסיה הכניס למשחק, על המגן הטוב בעולם (אברה), ועל העובדה שהסיטי שיחקה היום כדורגל חיובי, ששון רייט היה מעולה, שבלאמי הראה לב גדול, שיוז חיכה יותר מידי עם החילופים בזמן שהיוניטד שכבו על השער של סיטי, אבל שהוא כבר עשה את החילוף, הוא פגע בול עם חטיפת כדור ובישול גדול של פטרוב לבלאמי. וכן, היינו אומרים שטבז הראה היום מה שהוא תמיד מראה, שגם במשחקים פחות טובים שלו, משחק הלחץ הבלתי נגמר שלו יוצר המון בלאגן, למרות שציפתי להרבה יותר ממנו היום.
    אבל במקום זה, אנחנו מגיבים כבר שעות לטיעונים שכולם מתרכזים באותה דקה של תוספת על תוספת.
    נו טוב, כניראה את הדיון המקצועי נצטרך לפתח בדיון של היוניטד, ולא בדיון כאן שילך תמיד לכיוון של השיפוט.

9. Andrea21 Member

המגן הטוב בעולם?אברה?קצת הגזמת חבר...

10. THE STRETFORD END Member

scholl

לא אני בדקתי את הדברים הללו,
    הבאתי מה שאחרים,כאלה שאני מכיר וסומך עליהם כתבו,

קדימה,אתה מוזמן לבדוק אם זה נכון או לא,אף אחד לא מונע ממך לעשות זאת,
    או שאתה כרגיל מעדיף לכתוב באוויר?!

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב, באמת שכבר התייאשתי.
    עדיף פשוט להמשיך בחגיגות בלי להיכנס לפורום עד מחר, לתת לאנשים להירגע ולשתות כמה כוסות מים. אולי אז קצת היגיון יכנס כאן לאנשים.

לילה טוב ושנה טובה לכולם - אוהדי סיטי, צ'לסי, ארסנל, טוטנהאם, וילה, ווסטהאם, ליברפול, באיירן מינכן ולכל שאר הקבוצות.

אהה וכן, כמעט שכחתי, אל תשכחו -

מנצ'סטר אדומה

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

להגיד שאתה שולח מפה מישהו כאילו בכלל מישהו שואל אותך ואז להגיד על מישהו אחר שהוא מתנשא ושחצן זה סותר ומצחיק..שלא נדבר על זה שכמובן אתה מתנשא על הכדורגל הישראלי והיית שחצן בעצמך,תבדוק את עצמך לפני שאתה מלכלכך על אחרים.
    ועוד פעם,הפורום האנגלי הוא ממש ממש לא שלך אז אף אחד לא ממש שואל אותך אם אתה שולח או לא אנשים מפה.

13. George Best Member

רייט פיליפס היה רחוק מלהיות מעולה.
    הייתה לו ריצה אחת נהדרת שהסתיימה בהכשלה וצהוב מוצדק לוידיץ', אבל חוץ מזה - נאדה.
    סיטי שיחקה כדורגל חיובי במחצית הראשונה.
    בחצי השני היא התבנקרה והחזיקה בכדור ב-25% מהזמן שזה מעליב.
    בטח שהתגובות של יוז לשליטה המוחלטת שלנו על הדשא בחצי השני היו רחוקות מלעשות שינוי כלשהו.
    סה"כ סיטי עם חצי ראשון חיובי שהיה יכול להסתיים עם יתרון אחרי מהלך כדורגל יוצא מן הכלל, אבל החצי השני שלה היה מחפיר בה שתי הברקות של בלאמי (איזה משחק נפלא שלו) ו...זהו, הניבו שני שערים.
    המון מחמאות לדה יונג, ריצ'ארדס קטסטרופה וברידג' מהרגע הראשון שנחת במחראה פשוט נוראי.

אצלנו פארק היה חלש מאוד ואני חושב שמגיעה לו גם ביקורת על כך שהשאיר לבד את בלאמי לכבוש את הפצצה ההיא.
    פארק עמד קרוב לבלאמי אבל החליט משום מה לא לצאת לעבר הוולשי וזה עלה לנו ביוקר.
    ולנסיה שנכנס עשה עבודה מצוינת והכניס המון פאניקה אצל היריב.
    רוני הפתיע בחולשתו ככל שחלף המשחק, על פלטצ'ר נגמרו המילים וזה כלום לעומת גיגסי (שלושה בישולים וגם מעורבות בשער הראשון).

אני יכול להבין את אלו הכועסים על השופט, אבל כ"כ מצחיק לשמוע שבוכים על 4 דק' תוספת הזמן שנתנו עוד בזמן שיונייטד הוליכה (והרי אם פרגוסון מימן היטב את אטקינסון, איזה אינטרס יש לאחרון להוסיף 4 דקות?).
    4 דק' + דקה על חגיגת השער + כמה שניות על החילוף.
    כמובן שאף אחד לא היה בא בטענות וגם אני חשבתי שאטקינסון ישרוק ברגע ששחקן של סיטי הרחיק את הכדור החופשי של גיגס, אבל רבאק, עשיתם מזה כאילו השופט עשה את המעשה סטייל ב "ג'ימי גרימבל" כשכבש שער ממש בכוחות עצמו.

14. George Best Member

צודק, זה שמור לפאבלי.

אברה לא רואה אף אחד ממטר בעמדה הזו כמו שמייקון בק"מ בצד ימין.

אגב, שישה מחזורים מינוס ארבעה/חמישה משחקים ועד כה היו 4 תוצאות תיקו.
    מדהים...

נערך לאחרונה ב: ‏21/9/09
  15. scholl Member

גם בלי לבדוק אני יכול להגיד לך שאין סיכויי שגם אתה וגם משה אוחיון בלינק שהוא היה גאה לצטט צדקתם .

למי אני בוחר להאמין ? לא נראה לי שבלאמי חגג 3 דקות ובכול מקרה זה לטחון מיים .