המחזור ה-6 בפרמיירליג-נצחון שנוי במחלוקת ליונייטד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏18/9/09.

1. eastlands Member

ועדיין אחרי הטעות של ריו היתה פריצה מסחררת של בלאמי לאורך חצי מגרש . שלא לדבר על השער לחיבורים .
    ההחמצה של ריצארדס היתה ממטר (בסיום) יותר גדולה משל טבז וכל החמצה אחרת שלכם במיוחד מהנגיחות העלובות של ברבטוב .

ושוב שערים של כדורגל , אברה צולל בצורה עלובה ושער ממצב נייח בנגיחה עם הכתף, השער השני פלטצר בכלל נגח החוצה והכתף של בארי החזירה את הכדור למסגרת , כשגיבן מסתכל על כדור שכל ילד צריך לעצור , אחלה מהלכי כדורגל .

2. THE STRETFORD END Member

איסטלנד

היתה יופי של פריצה של בלאמי אבל אם ריו לא מתחכם כמו מטומטם,מוסר פס פשוט כמו בן אדם הפריצה הזו לא היתה מגיעה,
    בתוספת פוסטר שפשוט ירד לדשא ופתח לו את כל הפינה.

ההחמצה של ריצארדס,הכדור אפילו לא היה למסגרת
    אבל היי,הנגיחות של בארבטוב היו עלובות...
    השערים שלנו מהכתף...
    מה לעשות,בכדורגל מה שנכנס לרשת נחשב ומה שמחוץ למסגרת לא נחשב כשער.

שורה תחתונה,
    יונייטד 4 שיטי 3
    מנצ'סטר אדומה ומי שזה לא מוצא חן בעינייו יכול ללכת לשתות מהים של עזה.

3. קינג לדלי Member

4. _Rushie Member

איזה מוזר האוהד מנצ'סטר יונייטד... מה זה.

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

בועז כיצד אתה מאשים אותי בעיוורון כשאתה בעצמך מודה שאתה ורבים אחרים מונעים מכעס, קינאה ושינאה? הראה הרגשות האלה, שרבים מאוהדי הקבוצות היריבות שלנו מרגישים, הם אלה שגורמים לעיוורון.

בזמן שאתם דיברתם כאן ביומיים האחרונים על תוספת זמן שהיא בגבול השערוריה (עכשיו הכותרת מתחת לדיון התחלפה לשער במחלוקת, כניראה חלק מהמנהלים כאן הבינו את הטעות), שיפוט בית ליוניטד, ועוד שאר שטויות וירקות, אני פשוט הצגתי את העובדה שמדובר לדעתי בשטויות, והבאתי דוגמאות של מקרים במשחק שהיו יכולים ללכת לכאן ולכאן - כמו העימות בגול הראשון בין טבז לפוסטר, שבהחלט היו שופטים שהיו שורקים לעבירה של טבז. או כמו נגיעת היד ברחבה של הסיטי, כשגם כאן היו שופטים שהיו שורקים לפנדל, לא לדבר על בלאמי שסיים את המשחק עם צהוב אחד בלבד למרות כניסה מאוחרת עם השפיץ באנדרסון.

דרך אגב בועז, קח דוגמא מאוהדי היוניטד שכולם אוהבים להשמיץ, שימו לב לתגובות שלנו למשחק ההפסד לברנלי ותבין שאפשר להתנהג גם אחרת בהפסדים.

6. George Best Member

נדמה לי שזה אותו אוהד יונייטד שמן שהביאו נגד וילה באותו משחק מפורסם אשתקד.
    כ"כ מרגיז שאפילו אני בתור אוהד יונייטד הייתי רוצה לתת לו איזה פצצה לפנים.
    אגב, כל הזמן מביאים ל fanzone דובים וכנראה שצריך לשנות את השם ל fatzone.

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

פוסטר מול טבז מכל הזווית, ועכשיו תגידו לי שאין שופטים שהיו שורקים על זה עבירה לאור העובדה ש2 הידים של פוסטר על הכדור:

http://i38.tinypic.com/2ikuz4k.Xxx

http://i38.tinypic.com/331lph5.Xxx

http://i36.tinypic.com/331qfzr.Xxx

* שימו לב בכל התמונות לרגל של טבז, שלא נוגעת בכדור עדיין כש2 הידים של פוסטר על הכדור.

8. KirkH Member

מה הקשר לידיים של פוסטר?

אם טבז בעט רק בכדור ולא בידיים של פוסטר - אין עבירה וזה לא משנה גם אם פוסטר הוסיף לאחיזה גם אוזן ושתי ביצים.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה טועה. אם השוער תופס את הכדור ב2 ידיו, אסור לשחקן היריב ליזום שום מגע.
    ברגע שהכדור בשליטה של פוסטר, כלומר הוא תופס אותו ב2 ידים, אסור לטבז לגעת בכדור.

10. KirkH Member

ברגע שהשוער קולט את הכדור אסור ליזום מגע. שתי ידיים על הכדור לא נכנס להגדרה הזו ויש עשרות מקרים של שחקנים שנגחו בין הידיים של שוערים שעלו איתם לכדור גובה ושמו ידיים על הכדור.

11. Claret&Blue Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    די תלוש מהמציאות. כמו כל נסיון להגיד שהשופט בא לקראת סיטי במשחק הזה, מכל בחינה שהיא. בנוגע להודעות של אוהדי מנצ'סטר יונייטד אחרי הפסדים- זה נכון אצל חלק מהאנשים, חלק עדיין מרגישים זכות אלוהית לנצח כל משחק וכשמשהו חורק שוברים את הכלים. יש ויש, רק צריך להיזכר בתקופת השפל ההיא לפני כמה שנים כדי להבין מה יקרה כשהמצב יהיה חמור יותר.

12. בועז Member

משה , אני מאשים אותך בעיוורון בגלל שבהמון מקרים של מחלוקת הדעה שלך הייתה תמיד זהה, תמיד צדקת מנצ'סטר יונייטד בהודעות שלך, לא היה פנדל, כן היה גול, לא היה אופסייד ושאר וויכוחים שאיכשהו תמיד נגמרים במשפט בהודעה שלך "כן, כולם שונאים אותנו ואנחנו כבר רגילים לזה" כשלפניה ניסיון הצדקה למקרים שגם פרגוסון יודע שהיו לטובתכם.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו באמת קירק, התחלת עכשיו לדבר איתי על קולט או תופס? פוסטר מזנק לכדור, תופס אותו ב2 ידים, כל מגע לאחר מכן, בטח אם השופט היה קרוב לאירוע בזווית טובה, זה עבירה על פוסטר. כל כדור גובה שהשוער תופס את הכדור ומישהו נוגח את הכדור כשהכדור בשליטה של השוער, זאת עבירה.
    שופט שרואה בבירור שוער תופס את הכדור ב2 ידיו, ישרוק עבירה ברגע ששחקן היריבה יזום מגע.

ושוב, לא אומר שהמקרה הזה הוא שערוריה כמו שהרבה אנשים (כולל אתה כזכור לי) אמרתם אתמול על תוספת הזמן, אלא שיש הרבה שופטים שהיו שורקים כאן עבירה, או שגם לאימרה הזאת אתה לא מסכים?

בועז, אני לא תמיד טוען לטובת יוניטד. אני כן תמיד בולט בדיעות החזקות שלי כי אני לא מוכן (בניגוד לכותב ברבטוב למשל שתמיד מנסה למצוא חן בעיני כולם), לשמוע פעם אחר פעם האשמות מוגזמות כלפי היוניטד. בדיוק כמו אתמול ש99% מהפורום כבר שחט את השופטים, כשאפילו הכותרת של הטופיק כאן (שאמורה להיות סופר אוביקטיבית) דיברה על ניצחון שערוריתי (כבר הזכרתי שהיא השתנתה מאז?) בלי בכלל לבחון מדוע הוספה עוד דקה.

לדעתי קל הרבה יותר לבקר את היוניטד, או להעביר עליה ביקורת, כי היא מנצ'סטר יוניטד. ויסלחו לי כולם כאן, אנחנו אלופי הליגה ב3 שנים האחרונות, אנחנו אלה שצריכים להוריד מהעץ, אנחנו אלה שכולם רוצים לנצח ולכן אנחנו אלה שכולם מחפשים אותם בנרות.
    איפה כולם היו אתמול כשטוטנהאם במצב של 1-0 מול צ'לסי לא קיבלה פנדל שהיה יכול להחזיר אותה למשחק? איפה כולם כאן היו כשליברפול בזמנו ניצחה אותנו אחרי שוידיץ' הורחק לא בצדק ואחרי שריסה הציל כדור ברור ביד מהקו. אז הפורום שתק.

כולם מחכים ליוניטד בפינה. יריבות ספורטיבית במירוץ לאליפות (אוהדי ליברפול או צ'לסי) שנאה ספורטיבית שהתפתחה לאורך העשור האחרון (אוהדי ארסנל) או שנאה ליוניטד בגלל ההצלחות שלה (סיטי, ווסטהאם ואחרות).
    אני בטוח שאם עושים עכשיו סקר בפורום, למעט אוהדי יוניטד ואולי טוטנהאם שהיא מלונדון (למרות שגם שם יהיו לא מעט שיעדיפו את ליברפול למשל במאבק על התואר) כולם יצביעו שהם רוצים ומקווים לאלופה חדשה.

כפי שפרגוסון תמיד אומר, כל עוד אתה מצליח יותר מאחרות, תמיד כולם יהיו נגדך.
    אז כן, אתמול הוכח שוב, בטענות חסרות שחר מיד לאחר המשחק, שכמו כל שנה, זה אנחנו נגד כל העולם.
    ושלא תחשוב אחרת, כבר התרגלנו לזה והתחלנו לאהוב את זה. זה הדלק שנותן לנו את הנרגיה לכבוש בדקה ה96 בדרבי מול הסיטי.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

שתי ידיים על הכדור אומר שהסיפור נגמר. אני מניח שזה חוק טכני שנובע מרצון להגן על השוער מפני כל מיני שחקנים שיחשבו על האפשרות להיכנס בו. אני זוכר מקרה שלנו לפני עשר שנים מול ארסנל, כשבתוספת הזמן הסתובב כדור באזור קו השער שלנו, ואן דר חאו שם עליו שתי ידיים ומאית השנייה אחר כך קיאון בעט את שניהם לרשת. השער נפסל כמובן, ולאף אחד לא היה ספק שמדובר בהחלטה נכונה. אגב, נדמה לי שבעקבות אותה פציעה של ואן דר חאו קנינו את טאיבי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

זה החוק הבסיסי. העובדה שלשופט קשה מאוד לראות בכל הבלגן הזה אם השוער שם שתי ידיים על הכדור עשירית השנייה לפני שלוקחים לו אותו, היא משהו אחר.

15. THE STRETFORD END Member

אמיר ע

כמו שהעין של ואן דר גאו נראתה לאחר שהברך של קיאון נכנסה בו
    אני חושב שזה נס שהוא בכלל חזר לראות בעין הזו.