המחזור ה-6 בפרמיירליג-נצחון שנוי במחלוקת ליונייטד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏18/9/09.

1. cityblues beter dead than red

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אהבתי את ההקשר
    תלוי את מי אתה שואל.
    אם תשאל את הבן שלי הם חיה ונושמת בלילות.
    לי היא כבר עלתה ב-4 דמויות של באקוגן.
    אני לפעמים מנסה לעקוב אחריו לוודא שהוא לא מנסה לשבור עוד שיניים.

נערך לאחרונה ב: ‏22/9/09
  2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב,גם בליגת העל אחרי המשחק אתמול בגלל שלא שרקו להפועל פנדל(שתכלס היה) נגד חיפה,התחילו לדבר בדיוק כמו בדיון הזה שחיפה כל העונה מקבלים עזרה משופטים ושבמשך שנים זה ככה בגלל יעקב שחר,נשמע מוכר?
    לפי איך שזה נראה בכל ליגה האלופה משחדת את השופטים לטובתה.

3. AW forever Member

אני לא הבנתי מה הבעיה עם הבדיקה של הגארדיאן.
    הטענה שקבוצות שמובילות מול יונייטד נוטות לבזבז יותר זמן ולכן תוספת הזמן ארוכה יותר לא ממש משכנעת, כי למה לא לטעון שיונייטד מבזבזת זמן במשחקים שבהם היא מובילה?
    מעבר לכך, בהשוואה בתוספת הממוצעת בין המועדונים הגדולים זאת של יונייטד היא הנמוכה ביותר על אף שהיא לא הקבוצה בעלת מאזן הבית הטוב ביותר, שזו צ'לסי לדעתי. גם ארסנל היא קבוצת עם רקורד ביתי מעולה והפלא ופלא, אצל ארסנל התוספת זמן הממוצעת גם גדולה משמעותית מאשר בOT.

זה יהיה מאוד מעניין אם יעשו את ההשוואה הזו לעוד מועדונים, אבל גם הנתונים כמו שהם עכשיו מחזקים את הטענה שרק העיוורים ביותר לא מסוגלים להודות בה- קיים אפקט OT שמשפיע על השופטים.

ד"א גראהם פול, שהוא האידיוט הכי גמור שאיגוד השופטים אי פעם הוציא, כותב את הטור הבא שבו הוא מסביר מהו אפקט OT, ואת הפנקסנות שיש לפרגוסון עם השופטים: את וויילי הוא אוהב, על אטקינסון הוא כעס בגלל ההדחה של יונייטד מול פורטסמות' בגביע, עכשיו אטקינסון "הרוויח" את החיבה של פרגוסון בחזרה:http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1214932/GRAHAM-POLL-Its-time-stop-clock-watching-pressure-refs-Old-Trafford.html
    אגב, בטור שהוא פרסם מיד אח"כ פול מסביר למה אטקינסון צדק לגמריי בהחלטה שלו על התוספת זמן, אבל כאמור- הוא מטומטם גמור.

4. בועז Member

אני לא מפסיק להסתכל על הסרטון הזה בחתימה שלך. פשוט מגוחך איך ווילי מצחקק לו שם. גם יוז שם לב שמשהו שם מוזר...
    מעניין מאוד מה פרגוסון לחש לו שם שגרם לו כל כך לצחוק. כנראה שלא נדע לעולם לצערי.

5. eastlands Member

זאת ועוד אבי לוזון נשאל על השיפוט לטובת חיפה ואמר בצורה הכי כנה שייש ,הם (השופטים ) רק בני אדם ,תגיד לי מי לא רוצה לשפוט את המרכזי בטלויזיה ? אתה חושב שבאנגליה זה שונה ,אטקינסון לא רוצה עוד משחקים מרכזיים כולם מתרפשים בפני האלופה וזה ידוע גם להם תאמין לי .

לדלי- בגול ההוא של ויירה היה לי 1-1 בווילהאם היל מגיע לי הנחה ,אתם סתם מנחוסים וגם לא מנצחים אותם כבר 17 מפגשים בנוסף לכל , עזוב את הילד הוא עוד יחשוב שבאמת אני שונא אתכם ,אתמול אגב הוא כיכב בקניון כך נמסר לי , עידן שלי חזר הביתה שבור הוא סיפר לי שגיא עקף אותו בידע ,מפחיד מה שעוללת לילד .

6. Red Left Winger Member

אולי אם היית מנסה לקרוא שפתיים היית מבין...

פרגי אומר לו "4 minutes added time!!!"
    בהמשך להצקות של מארק יוז,
    הוא מסתלבט עליו, שהשופט הוסיף 4 דקות ואנחנו גולשים כבר הרבה מעבר, בגלל שיונייטד ביתרון אז הוא מריץ דחקה שכזו עם השופט.
    הוא צוחק כאילו שהוא רוצה שיישרקו כבר למרות שהוא מבין שהמשחק צריך לרוץ עוד דקה...

7. RealStretford Member

סנטה קלאוס גר בקוטב הצפוני.

8. Red Left Winger Member

Man City are a massive club.

9. RealStretford Member

אליהו הנביא יבקר אצלך בפסח

10. cityblues beter dead than red

פשש...יש פה קלינאי תקשורת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

יש פה גם פרשנים של הומור
    פרשני דאחקות
    פסיכולוגים של הבנת הנסתר

תקימו פאנל בMUTV בתוכנית שתקרא "בראש של פרגי"

ואל תשכחו לשים בראש הפאנל את גדול הפרשנים הלוא הוא ניטשה.

רק על הדחיפונת שביצע האף מרחיקים מאמנים לצמיתות.

11. THE STRETFORD END Member

AW forever

המאזן הביתי של יונייטד בעונה שעברה היה
    16-2-1

של ארסנל היה
    11-5-3

של צ'לסי היה
    11-6-2

שך ליברפול היה
    12-7-0

מאזן הביתי של יונייטד לפני 2 עונות היה
    17-1-1

של ארסנל היה
    14-5-0

של צ'לסי היה
    12-7-0

של ליברפול היה
    12-6-1

אז הנה,2 עונות אחרונות לדוגמא ומעל לכל ספק ליונייטד יש את המאזן הביתי הטוב ביותר
    וכשלפי הכתבה ארסנל,צ'לסי וליברפול מקבלות תוספת זמן ארוכה יותר מאשר יונייטד במשחקים הביתיים,
    מעניין אה?!
    איך תסביר את זה?

איך בדיוק יונייטד מבזבזת זמן לדעתך במשחקים שבהם היא מובילה?
    השחקנים נשכבים על הדשא ומביימים פציעות?
    ואן דר סאר לוקח זמן רב מהרגיל להוציא בעיטת שוער?
    זה נראה לך הסגנון של יונייטד באולד-טראפורד
    או שזה דפוס של קבוצות קטנות שמגיעות למגרשים של הגדולות
    וכל עוד הן נמצאות ביתרון או תיקו אז הן מנסות לבזבז את הזמן בדברים קטנים שלא בזמן המשחק הפעיל?!

לו היו בודקים כל משחק לגופו אז היה אפשר לטעון א' או ב'
    כי כל משחק הוא שונה,מספר חילופים שונה,מספר פציעות שונה,
    מספר שערים שונה,
    לכן הבדיקה הזו לא שווה גרוש ואפילו שהיא מחמיאה ליונייטד לעומת ארסנל למשל שמקבלת יותר זמן פציעות,
    לכן,לפני שאתה מחפש את יונייטד בקטנות,לפני שאתה מדבר על השפעת האולד-טראפורד,לפני שאתה מדבר על עיוורון תעשה בדק בית מה קורה אצל ארסנל וההשפעה שיש לאמירויות,לונגר על הקווים גם כן.

12. קינג לדלי Member

לדלי- בגול ההוא של ויירה היה לי 1-1 בווילהאם היל מגיע לי הנחה ,אתם סתם מנחוסים וגם לא מנצחים אותם כבר 17 מפגשים בנוסף לכל , עזוב את הילד הוא עוד יחשוב שבאמת אני שונא אתכם ,אתמול אגב הוא כיכב בקניון כך נמסר לי , עידן שלי חזר הביתה שבור הוא סיפר לי שגיא עקף אותו בידע ,מפחיד מה שעוללת לילד . [/QUOTE]

וואלה עופר,כל מה שאתם רואים זה עוד כלום.
    בגיל 3 וחצי הוא התעורר באמצע הלילה קם מהמיטה שלו נכנס לחדר שלנו וצרח שגאנטר צריך לקבל הזדמנות.
    מאותו יום הבנתי מה עוללתי.
    עכשיו הוא עוד לא בן 5 ואני מתייעץ איתו לגבי תוצאות בווינר.
    הילדים בגן שלו כולם ברצלונה ומכבי חיפה אבל העבודה בשבילי היא קלה כי אני הגורו שלו (אובססיבי אלי בצורה מפחידה) והוא מסביר לילדים בגן שכדורגל זה רק אנגליה ושהם צריכים לאהוב את הקבוצה העירונית הפועל כפר סבא.
    כל יום הוא שואל מה שלום בוסטוק ופארט.
    אני לא מצליח לעצור אותו.

האמת,מהיום שסיטי עזבה את מיין רואד משהו בי נכבה לגביכם.
    את הרומנטיקה אני מוצא בברנלי ואתם כבר יותר קבוצה פלסטית עם איצטדיון עם שם בלתי אפשרי.
    מה שכן,אני לא שותף לדיעה שאתם "קונים תארים" כי ככה צריך להתנהל בכדורגל של היום ומה עוד שאתם דואגים לאקדמיה והפכתם למפעל לייצור שחקנים.
    יש גביע העולם לאנדר 20 במצריים ולסיטי יש שם 5 נציגים !
    את הקהל שלכם תמיד אעריך,אבל עכשיו אתם מעין יריבה שלנו למרות שנראה לי שתברחו לנו בסיבוב עם כל הכסף הזה.
    התרגלתי לרצות יונייטד בדרבי בגלל שכל הזמן אני דואג שפרנסנל לא יגיעו אליהם.
    את סיטי גם אם אני לא מחבב אני תמיד מעריך בניגוד להרבה צעירים כאן שסופרים את ההיסטוריה רק מהרגע שנולדו ולא מכירים בהיסטוריה היפה של סיטי ובהיסטוריה המפוארת של טוטנהאם.

13. AW forever Member

STRETFORD,

ומה לגביי לפני שלוש עונות?
    המאזן של יונייטד טוב יותר אבל ההבדלים הם לא בשמיים. לא אתה ולא אני יכולים לקבוע האם ההבדל בין איכות המאזן פרופורציוני לאורך תוספת הזמן. מה גם שיש פה ביצה ותרנגולת, כי בחלק מהמקרים ניצלתם את תוספת הזמן להבקיע גולים ששיפרו את המאזן שלכם.
    אתה טוען שאין אפקט OT ששונה משאר האיצטדיונים של הגדולות?

14. eastlands Member

כשאני חפרתי שלחו אותי לחזות מזג אויר .

סטרטפורד- חבר אתה ח ו פ ר !!!!!

15. George Best Member

וואו, אני באמת לא זוכר דיון כ"כ מעורר רחמים.
    תיכף יתחילו לדבר על כך שרוחב המגרש באולד טראפורד קצר בחצי מטר וזה משחק לטובת יונייטד.

אין כאלה דברים.
    48 שעות אחרי אחד המשחקים הטובים שידעה הפרמיירליג, 0.5% מהתגובות הן פרופר על המשחק, היתר זה לגבי סטופרים, אפקט אולד טראפורד, הכאת אוהדים, גארדיאן וגרהאם פול.

בא לי להקיא.